reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heyy ja sie dołacze mój G tylko jak go natchnie to coś tam upichci przeważnie jajecznica żurek (mega pychota) hmmmmm i chyba to wszytko :D:-D:-D także to ja jestem do gotowania sprzątania prania ( perfekcyjna pani domu ) hehe dziewczyny mam pytanko co do śluzu miałam wczoraj taki mega ciagnący kurcze dawno o tym pisałyscie i nie moge sie doszukać co on oznacza. Dziś mega płodne wiec musze mojego G zaciągnąć do wyrka ale do tej pory mi sie to nie udało ale spokojnie jeszcze nie ma konca dnia :D

reklama
Pam skad ja to znam...dlatego tu puby tak dobrze prosperuja w pl nie mialyby szans ...ja tez od czasu do czasu zjem kebaba lub kfc ale to od swieta ...nie zeby tak caly czas .

Limonko najlepszy taki sluz jest dokladnie na dzien przed owulacja (taki jak opisujesz) :tak: i wtedy najlepiej sie kochac
wtedy ladnie szybko plemniki docieraja do celu (taki sluz ulatwia plemnikow podroz i stwaza idealne warunki do przetrwania) i jak jajeczko nastepnego dnia zostaje uwolnione to one hyc , juz sa na miejscu
dlatego najskuteczniejszy sex jest dzien przed owulacja;-)

Edyta.. nom dokladnie... ja od czasu do czasu lubie jakiegos kurczaka czy kebaba zjesc ale to tak raz moze dwa na miesiac... a puby jak to puby bylam ostatnio we wtorek bo byl Open Mic i moj wykladowca( mlody i przystojny 26 lat ma) akurat gral ze swoja banda i wszedzie tylko piwa i frytki... zajadali frytki popijali piwem... i jak tutaj sie grubaskow nie spodziewac?

Ale tak na serio... jakie ja wielkie dziecko dzis widzialam... ledwo chodzilo takie grube bylo.... mamuska tez niczego sobie.... Dziecko maialo gora 4 latka i latwiej sie przekskoczyc iz obejsc... a matka je zabrala do Abrakebabry (akurat bylam bo mojego kumpel pracuje i cole popijalam jak oni gadali) i to dziecko w ciagu 20 minut zjadlo 4 porcje frytke 3 hamburgery i jeszcze onion rings.... ja sama tyle nie zjem caly dzien..... strasznie mi zal dziecka bo matka tylko mu pod nos podstawiala...

tiluchna tzn ja sie własnie wczoraj przytulałam jak taki miałam ;):tak: wiec mam nadzieje że dziś powtórkę zrobię by jeszcze jakies plemniki sie tam poruszły i zrobiły swoje. A mma jeszcze jedno pytanko miałyscie tez cos takiego. Przed wczoraj bolały mnie pachwiny w lewej nodze a dzisiaj mnie bolą w prawej hmm tak sie zastanawiam co to możne byc bo żadnych wygibasów nie robiłam ;)

tiluchna oooo to mi humor poprawiłaś :szok:,booo... ja właśnie w tym cyklu miałam przytulanki jakoś na początku dni płodnych i właśnie dzień/w nocy przed/w czasie owulacji...Cholercia,może fucktycznie się udało??:szok::szok:
Eeee tam,poczytam was jeszcze parę dni i zobaczymy co się wykluje :-) Jeśli nic,to sobie kupię kameleona i nauczę go odzwierciedlać swoje uczucia...za pomocą zmiany kolorów oczywiście :D

My wczoraj w collegu mielismy wlasnie o otylosci dzieciecej,byl przyklad najbardziej otylego chlopca mieszkajacego w uk,jak on zaczal mowic to az wlosy deba stawaly...mowil ze na sniadanie nie ma czasu wiec w drodze do szkoly je chipsy w szkole je czekolade i slodkosci,wraca do domu to zajada cake po czym zasiada przed tv lub kompem ...wiec jak ma zgubic te kg ? a dla rodzicow to nie problem ,smutne to :-(

Witam wieczorkiem :)

Miciurka no rury nie lizałam :p:p ale trzepak kiedys w zime :cool: :cool: hahaha

wiesz ja wtedy aplikowalam normalnie...ale tam sa glupie pytania
ile mogfe przesc krokow jak mnie bola viodra ile jak nie bola... ahhh
wiem musze zaaplikowac ale az mi sie nie chce denerwowac :wściekła/y:

Ja wchodze codziennie,ale to nie moja wina, ze tyle wczoraj nabazgrałyście :D :szok:

basik to trzymam kciuki by tempka nei spadła :tak: u mnie dalej ponad 37 i co z tego ? hehe ale życzę Ci by u Ciebie było inaczej.

Smerfik super że już sie nie stresujesz :D:D piękne 2 kreseczki widzisz??
i beta ładna :) to teraz trzymam &&&& by wszystko teraz ładnie szło i mało mdłosci :D:D
włśnie czytam, że Cię mdłości obudziła ahhh... a bólem jak na @ się nie przejmuj bo tak bywa :)
Teraz gratuluje Ci legalnie i oficjalnie :tak::-D:tak::-D

tiluchna to ja dołączam do Twoich 4 zasad :) a nóż widelec...eh ja wykorzystam 3 hehe :D ja i zdrowe jedzenie ?? hehe żartuję :)
Kobiecie nie dogodzisz :D:D hahaha ja też chce zby se poszła :wściekła/y::wściekła/y: bo boli jak cholera i u mnie leci jak z prysznica :szok::-D
to ja 3mam &&&& za szybką owu :)

krówka bordo tak to jest jak wchodze raz na dzien to i post dlugi... wtedy przynajmniej wiem do kiedy czytałam :D i nie musze czytac 2 razy... bo dzieci mi nie daja i wtedy zapominam co czytałam :sorry2:
Swoją droga mój synek właśnie co chwile mnie pyta czy dobrze tor ułożył w moim telefonie...ahh ściągnęłam aplikacje dla dzieci i telefonu nie mam :baffled::no:

Edyta no a ja testy owulacyjne robiłam ranp... to reraz wiem czemu mi córa nie wyszła :p:p jak mi źle pokazywały hahaha
ja byłam pewna że owu bedzie w ciągu 24-36 godz. a ja rano test wieczorem bzyk...no dobra jestem w rachunkach hahaha do 30 liczyc nie umiem :D:D
Od razu mi się przypomniało jak mój M był u lekarza z zapaleniem ucha- bylismy w szpitalu bo niedziela... M w nad ranem zemdlał... lekarz stwierdził, że za szybko wstał i mu krew do nóg zeszła itd...
a na ucho powiedział ze nic nie widzi. na drugi dzień poszliśmy do gp ktora powiedziała, że nie mozliwe, że lekarz nic nie widzi- bo ona juz nic nie widziala tak opuchło w środku... i dla tego zemdlał...ahhh
ahh a jak sie smaży kobiety ? M w styczniu ma urodziny to mu zrobie :) :-):tak::-D

pam_x_pam dziękuje za powodzenia :tak: przydadzą się :):) wzajemnie :)
mówisz 3 meisiace bez @ ?? hehe to u Ciebie bedzie fontanna :-D:szok::nerd:
mowisz ze z Ciebie smalec?? haha jeszcze ze mnie 20 kilogramowych kostek masła
ja cała ciaze chodzilam i mowila "ale ja glodna jestem" i jak urodzilam to jescze przez jakis czas mi ten tekst zostal ehhehe

kasoku ja po slaski nic nie kumam wiec :dry:
to staramy sie dalej...też nie chce już widzieć I krechy ehh... a no i zapas podpasek zostawic na po porodzie :D:D hahaha
hmm to nie fajnie ze masz taki bol...
kasoku hahaha : trzepie gruche :-D a fe :szok: hehehe... szkoda ze nie marszczy freda....jezu sikam:shocked2:
pewnei wszystkie czasopisma posklejane wiec wyciagnał twoje zdjecie z portfela :-p hahaha... a jendak filmiki i gazetki hahaha... pewnei jeszce wypytaj biednego zestresowanego faceta jak te kobiety wygladay... a potem powiedz ze Cie zdradzil hahahaha
wlosy cie bola ?? ale ktore ??:zawstydzona/y::szok:
litrowy słoik hahahaha od razu dwa litry do banku spermy :) noo nie badz samolubna :D:-D:-D
mam nadzieje ze sie nie obrazilas za moje zarty :zawstydzona/y:
jezu ja sie smieje a wszyscy na mnie jak na glupia patrza... juz nie mowie o tym ze jak sie napinam ze smiechu to w gaciach mam powódź :dry::-D:-D
no nie wiem czy Twoj M bedzie zadowolony ze on sobei "trzepie gruszeczke" podejrzewam ze wolaby "gruche"

Pandora nie przejmuj sie zdjeciami ;-) ja sciagnełam z neta jakies hehe co by laski sie nie czepiały ;-);-) tak na prawde to zdzicho jestem :cool2::cool2: hehe.
No ciekawa jestem czy Twoje przeczucia sie sprawdza :D

karotka to ja trzymam kciuki by @ nie przyszła :) ja dalej staranka...@ przylazla ehh ale co tam staranka to sama przyjemnosc :) ajeszce w takim towarzystwie hehehe
jak sobie pomysle o was to chyba parskne smiechem :-D
Moj synek tez mnie pyta z czego ja sie smieje hahaha
no to czekamy na Twoje testowanie :D :tak::tak:

limonka to powodzenia w zaciagniezu M do lozka... sluz ciagnacy to sluz plodny :)

jejku dziewczyny posmialam sie :D:D

my dzis pisalismy list do swietego mikolaja tzn. Alex sam napisal :) jak nie pamietal jakiejs literki to mu pisalam :D:D

ahh pozniej wkleje zdjecie listu :)
jutro idziemy na poczte damy Pani a pozniej ona mi odda i bede miec na pamiatke :) haha

reklama
Akuku ostatnio takie dlugasnie posty piszesz ze dobrych kilka chwil zajmuje ich przeczytanie :-p

Jak Ci dzieci okupuja tel to kup im gry typu psvita ja moim kupilam i nie mam tego problemu ;-)

Co do @ mam nadzieje ze jutro dostane ,bo chce zaczac juz cykl ...wtedy bedziemy mialy podobne terminy testowanka ...no i oczywiscie czekamy na wklejenie listu

Do góry