reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kurcze bele, wszystkie aktywne dziewczyny wysylajcie pozytywne fluidy, moj m pojechal po wyniki nasienia, mam pietra jak przed egzaminem, o jezu jak sie boje:baffled::sad::hmm:

reklama
ja dziewczyn wpadam się przywitać, późno bo późno ale ledwo sobie klapnęłam na kanape. Nałaziłam się dzisiaj po pracy za kurtką i mi dosłownei nogi z d... wyłażą.

Ja czekam na @ którą myślałam że będę miała dzisiaj. Brzuch przestał boleć, no ale jutro to juz chyba przed nią nie ucieknę.

kasoku - trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ja dziewczyny czasem sie zastanawiam.... mam 20 lat... intynkt maciezynski rozwinietey tak ze ho ho.... sytuacje finansowa i domowa stabilna... wyszalalam sie co moje... stujuje na 2 roku z 3.... i tak sie zastanawiam czy ja dam rade? czy bede potrafila pokochac dziecko? i poradzic sobie z nim? czy bede dobra mama ? Widze tyle mlodych wspanialych mam... a mam watpliwosci... z drugiej strony potrafie sie opiekowac maluszkami zawsze opiekowalam sie moim bratem az do teraz.... moj facet chce dziecka i tez sie nie moze doczekac jak to mowi- jego malych wielkich oczu-... boje sie tez ze po tych moich przebojach nie zajde tak latwo... tyle sie teraz widzi tych problemow....
no coz... bedziemy sie starac i mam nadzieje ze sie uda ;-)

Kochana nie martw sie .. Ja psychicznie dojrzalam orzedwczesnie... Mam 23 lata I chce 3 haha
A zaszlam z pierwszym jak mialam 18

ja dziewczyn wpadam się przywitać, późno bo późno ale ledwo sobie klapnęłam na kanape. Nałaziłam się dzisiaj po pracy za kurtką i mi dosłownei nogi z d... wyłażą.

Ja czekam na @ którą myślałam że będę miała dzisiaj. Brzuch przestał boleć, no ale jutro to juz chyba przed nią nie ucieknę.

kasoku - trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moze @ nie przyjdzie??

reklama
Do góry