reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Edyta moj jest z zawodu kucharzem, lubi gotowac ale jakies takie pieknosci to na specjalne okazje robi a tak to jakas zupe czy zeberka czy kotlety chociasz zawsze sa leprze niz moje....
My tak pozno obiady jemy bo ja pozno z uczelni wracam i juz tak sie zatarlo ze pozno.... dzis zeberka, ziemniaczki z koperkiem i piertruszka salatka z kapusty kiszonej i marynowane papryczki.... az mi slinka cieknie , :-D

Pam a gdzie zeberka kupujecie w pl sklepie czy u rzeznika ?? bo u nas sa zeberka ale to same kosci a miesa brak :zawstydzona/y: a ja od tak dawna na nie choruje ,ale przeciez kosci jesc nie bede :no:

kasoku ja też się uśmiałam jak nie wiem :-D:-D
pam dzięki..i wiesz co,mój P. też uwielbia gotować,a to się świetnie składa,bo ja nie umiem i nie lubię :-D Pomijając rzadkie sytuacje,kiedy mnie jednak napadnie..
edyta noo ja najchętniej bym poleciała zaraz do apteki i jutro zrobiła,ale wiesz jak to jest... Nie nakręcam się,za wcześnie.Poczekam tak do 10-dniowego spóźnienia,potem chyba jednak nie wytrzymam i zatestuję. O ile oczywiście @ nie przylezie...Ale ostatnio moją @ wysłałyśmy tutaj do Honolulu z biletem tylko w jedną stronę,także mam nadzieję,że nie ma tam w tym momencie ewakuacji ludności.:-D:-D:-D
A co do jedzenia...Hmm,ja z lenistwa zamówiłam pizzę.:-) Pyyychaaa...Pikantna,tak jak lubię...Rozkoszuję się,a mój P. na kursie,haha...No,ale będę miła i mu trochę zostawię.

Edyta my kupujemy w tesco.... po 5 euro jest prawie kilogram i sorowych i takich do pieczenia BBQ.... my dzis te do pieczenia bedziemy mieli. Czasem kupimy u rzeznika irlandzkiego ceny sa od 4 do 6 euro za kilo ale naprawde ladne z mieskiem. w polskim malo kupuje bo moj chlop to irlandczyk wiec nie ma potrzeby zbytniej chociasz uwielbia twarog i kabanosy :-D

Kasoku...a to ci zrobil.. ja owsanki jem rano bo mnie zapychaja strasznie

Karotka to trzymamy kciuki aby juz sie nie pojawila :tak:

Pam u nas w tesco nie ma ladnych,dlatego nie kupuje ...jesli twoj gustuje w pl jedzonku to wie co dobre :-p

Edyta no u nas akurat ladne sie trafiaja.... co do polskich smakow ostatnio mu pierogi z kasputa wcisnelam to nie smakowaly ale z miesem juz tak... krokiety z kapusta mu skauja za to i barszcz.... sledzie tez mu smakuja... ostatnio zurek robilam z biala kielbasa to sie zajadal... dobrze na takiego trafic bo oni tutaj w irlandii to wiecznie frytki i sassuages :-D

reklama
Kasoku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padlam!! az mezowi powiedzialam :-p
dzieciaki to potrafia, oj potrafia:biggrin2:

Edyta - oooooooo:biggrin2: a jakie rejony jesli mozna spytac? ktore county? ja Northamptonshire

Karotka! myslisz, ze to TO???? trzymam &

Domi - powiedz ze masz 'kobiece dni' :-D takie troszke totalnie przeciwne do faktycznego stanu ale..

co do jedzenia, my dzisiaj na latwizne i na szybko fish&chips ;-)

ale ogolnie to rano wrzucam wszystko do slow cooker - nastawiam na 10h i jak wracamy z pracy/szkoly/przedszkola do obiad gotowy :tak:

Do góry