reklama
sluchajcie zesikam sie ze smiechu, dzisiaj byla moja mama i powiedzialam jej ,ze "m dzisiaj idzie trzepoac gruche", matylda akurat to uslyszala p[rzyszla do nas i powiedziala "mamuniu mamy gruszki (wziela jedna) mam ja ci wytrzepac???"
pam_x_pam
Fanka BB :)
Tiluchna tak chce poczekac az sie wylecze zeby dzidzia miala jak najleprze srodowisko
Smerfetka mozna po 3 dniach ale ja bym po tygodniu zrobila czy ladnie przyrasta bo wtedy przyrost jest wiekszy ale to juz sprawa indywidualna
Kasoku... poleglam.... bedziesz mrozic? heheh
edyta... tak myslalam ze kotlety... ale mnie mozesz smarzyc przynajmniej tluszczyk sie wytopi.... o smalec mozesz zrobic
Smerfetka mozna po 3 dniach ale ja bym po tygodniu zrobila czy ladnie przyrasta bo wtedy przyrost jest wiekszy ale to juz sprawa indywidualna
edyta... tak myslalam ze kotlety... ale mnie mozesz smarzyc przynajmniej tluszczyk sie wytopi.... o smalec mozesz zrobic
pam_x_pam
Fanka BB :)
Tiluchna tak chce poczekac az sie wylecze zeby dzidzia miala jak najleprze srodowisko
a matylda... oj te dzieci... hehehhe
Edytko ze mnie to jedynie rosol jaki bo same kosci ale i tak musialabys dodac co innego bo nie wiem czy nawet rosol bylby ze mnie dobry
kasoku dobre... trzeba było jej pozwolic ciekawe jakby wytrzepala?
Jeszcze jedno pytanie we wtorek za tydzien mam USG myslicie ze bedzie juz cos widac? Chciałabym przed switami uslyszec serduszko
kasoku dobre... trzeba było jej pozwolic ciekawe jakby wytrzepala?
Jeszcze jedno pytanie we wtorek za tydzien mam USG myslicie ze bedzie juz cos widac? Chciałabym przed switami uslyszec serduszko
Cześć kochane wy moje :* :-) Nie było mnie dłuższą chwilę,bo byłam w odwiedzinach u koleżanki na kilka dni i muszę wam powiedzieć,że się baaardzo zrelaksowałam i odpoczęłam psychicznie. Starałam się nie myśleć o problemach,ani tym bardziej o starankach,wynikach,testach,miesiączkach,itp...No i siły witalne i energia do działania powróciły z podwójną siłą. W każdym razie w piątek miała być @,nadal jej nie ma....hmm...nie będę chyba testować,tylko tradycyjnie poczekam,bo nie chcę po raz kolejny się rozczarować.
No dość o mnie,co tam u was? Która zaciążyła,która testuje,która na etapie dalszych staranek? Chętnie bym was nadrobiła,ale to mi zajmie wieczność,więc pewnie wasza odpowiedź będzie szybsza.:-)
No dość o mnie,co tam u was? Która zaciążyła,która testuje,która na etapie dalszych staranek? Chętnie bym was nadrobiła,ale to mi zajmie wieczność,więc pewnie wasza odpowiedź będzie szybsza.:-)
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Karotka my sie jeszcze nie znamy ale to kwestia czasu ;-)
Mysle ze taki bezstresowy czas przydalby sie kazdej z nas ,no ale nie wszystkie moga sobie na cos takiego pozwolic,wiec karotko zazdroszcze relaksu ...a moze warto zrobic test ??
Mysle ze taki bezstresowy czas przydalby sie kazdej z nas ,no ale nie wszystkie moga sobie na cos takiego pozwolic,wiec karotko zazdroszcze relaksu ...a moze warto zrobic test ??