reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
DSC04059 (Medium).jpgDSC02798.jpgDSC02931.jpg
To i my sie pokażemy :)

nie kojarzycie na której stronie to fotosession było? bo bym chęnie oglądnęła, ale te kilka stron, to może sie okazać kilkadziesiąt przy Waszej wydajności :D

Emalia- piekna rodzinka:-)
Rojku- co nie których fot już nie ma, bo tylko na chwilkę wstawiły dziewczyny. Tak ze 6 stron wstecz to może coś ujrzysz :-) Twuuuu około 230 strony

Ostatnia edycja:
Tiluchna jakies badania bedziesz robić ? Chociaż trochę konkretów podała p.doktor

Dziewczynki ślicznie wygladacie.

Same ślicznoty się ujawniły :D

krówka właśnie tak myślałam, że te parę stron sie okaże 30stoma :D

Mąz przed kompem jajka grzeje, muszę go zgonić do wyra. Niech działa :D

emalia i coz tu napisac, fajna kobitka z Ciebie, corcia juz taka duza, sliczna, patrze na suwaczek ma 10 lat, pannica, ogolnei slicznie.

a jak sie usuwa zdjecia???bo jak wszystkie usuwacie to moze to dobry pomysl???chociaz kto tam sie polapie jak my zapisuejemy pare stronic dziennie, rojku znalazlas nasze fotki???gdzies kolo 23iles

Emalia- sliczna rodzinka - ale juz corka duza łał!! no syn tez juz nie malutki ;), hihi

kasoku- mowilam ze jakas fotke znajde ;), ciekawa jestem co u Ciebie bedzie sie dzialo w tym cyklu, btw. ty masz plamienia co cykl? luteine na to bierzesz? a z matylda jak bylas w ciazy to plamien nie bylo ? a zanim zaszlas? ps. wysle ci prywatna wiadomosc ;)

tulichna- dobrze powiedziane o forum !! :)

pandora- oj wspolczuje mdlosci- ja tez mam leciutkie - bardziej dzisiaj jak wracalam do domu to mialam taki metaliczny posmak w buzi jakbym mega zardzewiala rure lizala nie wiadomo ile :-D

mezus zadowolony-spiewa pod prysznicem, juz mi kupuje poradniki i pyta sie czy mowic juz moze do brzuszka hahah:szok: lepiej tak wczesnie niz wcale lub za pozno ;) co nie.. ogolnie dzis fajny dzien byl - okazalo sie ze szalona nie jestem i jednak widze cos na tescie a nie mam omamow.. spokoo :sorry:

reklama
Do góry