reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ja sie boje ze bede musiala siedziec cala noc na plastikowym krzeselku i tylko poto zeby kazali mi isc do domu bo nic mi nie jest... oni to uwielbiaja robic... a mi najwygodniej jest w pozycji plodowej kolana pod brode... eh nie wiem...

reklama
basik77 - dopiero doczytalam !! :) oo tosz to normalnie nie jestes tak daleko ;) - uwielbiam Galway!!! a ile masz tej luteinki i jestes pewna ze chcesz sie wyzbyc ;)??

pandorka- ale jaja coo! obie zesmy trafily i owu tez blisko siebie mialysmy haha :D ja jestem z moim wynikiem w SZOKU!! :)

tulichna- no dobrze ze cos dzialasz z gin. i cos ci zaradzi

kasoku- no zaraz poszukam jakiejs fotki ;)

Pam - kurde co tak u Ciebie krucho ze zdrowiem?! oby ci cos pomogli- ale skad to znam ze "wez paraceramol bo nic ci nie jest" hahaha i do domu.. porazka z nimi

witam kolejne posiadaczki II kreseczkę i kobitki dalej tak jak ja starające sie o fasolke ;) kurcze ja chyba was nie nadrobię troszkę pracy mój G mi dołożył przed świętami remontu mu się zachciało ale tylko dlatego jestem na TAK bo inaczej z seksu bym miała guzik z pętelką :D:-D:-D:-D:tak::tak: heheh wiec innego wyjścia nie miałam od 8 mam płodne i wczoraj było przytulanko :D oby owocne jutro są (mega płodne) wiec trzeba mojego chłopa udobruchać na seksior bo ostatnio jakiś zapracowany :-( i troszkę czasu nie ma dla mnie ale nadrabia przytulankami ;);-);-);-) wiec nawet sie prosić nie muszę hehe

PRZEPRASZAM ALE NIE JESTEM WSTANIE WAS NADROBIĆ BO MÓJ NET STRASZNIE CHODZI;:)-:)-(

Miciurka a 2 tyg temu wrocilam z polski i mam ,,maly zapasik,,:),mam duphaston ze 4 opakowania,jesli cos (20 tabl),sprawdzilam ze lutki mam malo wiec przepraszam za pomylke:sorry:

Widzę ,że zapomniałyście o mnie, no ale cóż taki urok forum. :-)
Jak pisałam wczesniej, w czwartek była u gina. Wszystko niby ok, miałam monitoring i pęcherzyk dominujący 1,5 cm. Tak więc od czwartku ostre staranka były. Dzisiaj chyba je zakończymy i będziemy odliczac do testowanaka.

Gratuluje wszystkim szczęśliwym posiadaczkom II kreseczek. Bardzo się cieszę ,że się wam udało.

Postaram sie być na bieżąco.

Miciurka... ja mam uczulenie na paracetamol takiej wysypki dostaje ze szok wiec moga mi mowic ile chca :-D

poczekam jeszcze troche jak bedzie bolec i bede zygac to zadzwonie po karetke

Emalia - gdzie zapomnieli? kto zapomnial?? :-D
trzymam kciuki za ten cykl &&&&
a ja w ogole na dokladke jadac samochodem po dzieci mialam takie mdlosci ze juz prawie wymiotowalam, musialam na okno na maxa otworzyc :baffled: mysle ze te hormony tak wariuja

musze poczytac o tej prolaktynie i niewydolnosci fazy lutealnej

i co tam jeszcze..hm..

Pamus - dziewczyno, wykonczysz sie :no:

reklama
Tiluchan to sie wykoncze :-D jedna osoba mniej na tym dziwnym swiecie nie zrobie roznicy.... nie no zart... ja pol zycia spedzilam w szpitalach ostatnio 2 tygodnie (po zlamaniu nogi) wiec naprawde mi sie nie spieszy..... w tym roku bylam w szpitalu.... ze 4 razy... lacznie ponad miesiac wiec naprawde... mam dosc :-D

Do góry