reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
robiłam test owu, druga kreseczka widoczna ale słabsza od kontrolnej więc zaznaczyłam, że test jest negatywny.

heh, na ovufriend pokazało mi się zielone światło, że niby dzień płodny, fajnie by było ale jakoś nie mam zbyt dużo nadzieji na to :baffled:

kasoku- kochana ja tu zostaje, takze jak cos bedziesz pisac ze mna;)), a ja luteine dostalam przezte cykle nieregularne i sie martwie zeby teraz zadnej niedomogi progesteronu nie bylo, narazie ok - chyba zadzwonie do ginka sie zapytac! wiec jakbys mogla to ja chetnie odkupie od Ciebie wlasnie te pod jezorek bo taka tez mialam ;)

co do cykli to mialam owu wczesniej niz obliczone i nie liczylam ze z tego razu cos wyjdzie to bylo na wyluzowaniu tak :), bo bylam skupiona na innej dacie itd hih

Karola nie chce sie tu wymadrzac ale czy badalas sobie kiedys wysokosc prolaktyny?pytam poniewaz u ciebie na wykresie sa strasznie duze skoki...

basik nie, właśnie tego nie badałam, jak teraz znów @ nie przylezie w miarę normalnie to pójdę do gina i nie wyjdę dopóki nie da mi skierowania na badania, chyba, że mnie siłą wypchną z gabinetu :-)

no chyba, że nie trzeba mieć na to skierowania? oświećcie mnie bo ja ciemna jestem w temacie badań i skierowań.

Karola podejrzewam u Ciebie ze problem jest z prolaktyna poniewaz sa tzw,,zeby rekina na wykresie,na prolaktyne nie trzeba skierowania rtylko nie wiem w ktorym dniu cyklu sie wykonuje ,ja mialam w 10 dc.mowa oczywiscie o prywatnym labolatorium

no właśnie, czy to trzeba w określonym dniu cyklu? może któraś dziewczyna się orientuje?

basik ile płaciłaś za prolaktynę, trzeba być na czczo?

reklama
Do góry