reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka piekna jestes :) a ta pierwsza fotka to chyba w Irlandii co ? ale moge sie mylic heh :-D

ja sobie atmosfery nie psuje uwazam tylko ze nie bede sie z moich lekow tlumaczyc komus obcemu

Miciurka gratulacje!!!
A my tak padnięci byliśmy wczoraj, że odpuścilismy sobie. Dziś 16dc, więc już muszę E zmaltretować! Nie mam mocnych!

miciurko swojska kobitka z ciebie super i dziekuje ze wkleilas cmok

a teraz prosze mnie uwaznie poczytac:

odnosnie pam,, z tego co sie orientuje, pam cierpi niestety na to samo co ja, czyli nieuzasadnione leki i niepokoj, ktory jest nieadekwatny do sytuacji, ja juz dalam sobie w leb i po twarzy i staram sie ignorowac rozne moje bolesci i wyimaginowane przypadlosci, ale uwiezcie dziewczyny czasami cierpie (czuje bol wszystkiego) 24 na dobe, niewtety tak to jest ,ze wiecej czsu czlek sie czuje ch...jowo, ja stara juz jestem i znam te swoje leki i histerie, wiec potrafie dac sobie siana i czekac na nastepny dzien , jezeli pam ma potrzebe wypisywania sie to niech pisze, mi np lepeij sie robi jak posmedze i pisze wam o mojej histerii, albo o tym, ze po nocach nie potrafie spac. weszlam kiedys na inny watek i jakas dziewczyna napisala pam, ze miala tez ta chorobe i to nic pozytywnego bo u niej skonczylo si rakiem macicy i chemioterapia, wiecie co, nigdy przenigdy nie napisalabym osobie, ze moze byc to rak. Nie wiem dla mnie jest to nie ludzkie, ja jestem hipochondryczka wychowana w domu lekarskim, moi roddzice uskuteczniali rozmowy o nowotworach ich objawach a ja chcac nie chcac sluchalam i popadalam w schizy bo mnie zakulo w boku albo w oku. pam jest jeszcze mlodziutka osoba, dla ktorej moze niektore sprawy sa olbrzymie-pam mam nadzieje,ze sie nie obrazisz na mnie za to co tu napisalam.

dzisiaj m ma dyzur jestem sama w domu i dostaje do glowy, leb mi puchnie czuje niepokoj i zaras sie "zesram", wiec siadam i z wami pisze i mi o niebo lepiej :)

miciurka- super,i podobna do pani z avatarka:-D

a mnie tak rozbolał żołądek że musiałam łyknąć no-spę:-( że już o mdłościach nie wspomnę- cały dzień mnie męczą:-(

dziewczyny tak sie zastanawiam nad tym moim plamieniem 21 dc, bo bralam w zeszlym cyklu lutke i nic ona nie pomogla plamilam jak plamilam i teraz obliczam u mnie jest ok 10 od owu do tego plamienia, moze ten zarodek(gdyby byl)sie zagniezdzi do tego plamienia, a moze plamie bo mam tego miesniaka i jak zaciaze to to plamienie ustaje???jezu chryste ,no nic ja w tym cyklu nic nie bede brac i zobacze a w styczniu ide do gina, trzymajcie za badanie mojego m, ma jutro a wieczorem bara bara, czyli najpierw reczny potem dowcipny haha

reklama
Kasoku nie gniewam sie anie nie mam zamiaru sie obrazac.... nie mam zamiaru sie tez tlumaczyc nikomu... co do tej dziewczyny co mi napisala o raku... jest to ta sama osoba co na tym watku mnie objechala od gory do dolu.... widac komus sie nudzi albo zal ze nie potrkatowala tego jak wyroku...
Ty przynajmniej rozumiesz ze mozna miec leki o nic.. i bac sie panicznie czegos glupiego.... dziekuje ci ze jestes

Do góry