reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
dziewczyny dziękuję za te pozytywne wibracje:-D wizyta 19.12 i wtedy też Was bardzo proszę o kciukasy!!

miciur-ka- gratulacje!!! a nie mówiłam....:-D
smerfik- przecież kreski widać!!!!!

Ostatnia edycja:
Miciurka - ogromne gratulacje!!! Ciesze się strasznie, ze Ci się w końcu udało, bo trochę się naczekalas na te 2 kreski.

W ogóle to cześć dziewczynki :) tłuke się autobusem w strasznym korku i jest mi strasznie niedobrze :( cały dzień myślałam co u Was ale niniestety nie mam możliwości zajrzeć kiedy jestem w pracy. Wieczorem jak będę miała komputer to wpadne do Was :)

Tiluchna - trzymam kciuki żeby jak najszybciej się u Ciebie wyjaśniło co i jak. Bo ile można czekać.....

wiecie.. no bo ja tak sobie mysle
ze dluuugie cykle to cykle bezowulacyjne tak?
i wtedy okres nie wie kiedy przyjsc bo w sumie nie bylo owulacji i nie ma fazy lutealnej tak?
Karola - oswiec mnie prosze:confused:

no to dlaczego mialam ten sliczny okraglutki dominujacy pecherzyk, no czemu:wściekła/y:

przyszedl mi dzisiaj castagnus
i wzielam juz 2 tabletki
moze mi on pomoze? te gospodarke hormonalna wyrownac?
jest napisane zeby nie brac w ciazy ale no zesz piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
przeciez ciazy nie ma...:confused2:
zaczne sobie wlosy z glowy rwac

boli mnie troszke podbrzusze , kolezanka mi mowi ze ją do 3 miesiaca pobolewał wiec chyba nie mam sie co martwic?

Ostatnia edycja:
Odpowiedz od mojej pani ginekolog

Masz Paulinko racje ,że faza lutealna ,to ok. 2 tygodnie ,ale tak jestwtedy
,kiedy jest normalnie ,a Ty rzadko masz idealnie. Dowodem na to był 33 dzień
cyklu ,a u Ciebie w obrazie USG wygladało jak by to był 13-14 dzień cyklu.
Niestety są to zaburzenia hormonalne. Być może jest podwyższona prolaktyna
,a możliwe ,że właśnie jest ta niewydolność lutealna ,czyli za mało
wydzielasz progesteronu w 2 fazie cyklu.

Miciurka gratulacje :)

Karola nie moj V nie jest polakiem jest Irlandczykiem :-)

POrzestance tyle pisac ja nawet nie nadrobilam tylko tak wzrokiem przelecialam heheh:-D

Bylam dzis u lekarza bo cala noc przelezalam na kafelkach w lazience zygajac pod siebie.... dal mi dwa zatrzyki jeden na mdlosci jeden rozkurczowy, pomoglo na 2h i teraz znowu sie zaczyna wiec bez szpitala sie nie obejdzie chyba....

reklama
Pam bidulko!!!!:no:
niech cie zostawia w szpitalu na pozadnej obserwacji!

wlasnie rozmawialam z mezem i mu mowie, ze problemy hormonalne i ze moze juz nie bedziemy miec 3 dziecka bo zanim to sie unormuje tutaj w Uk to moze minac sporo czasu
ale mowie ze mamy jeszcze spokojnie 5 lat staran przed nami
a on na to hehe
- ojej, 5 lat sexu co 2 dzien.. jak ja to zniose.. i brecht:tak::-D

przynajmniej on w tym wszystkim humor zachowuje
poza tym swiecie wierzy ze juz w przyszlym roku bedziemy tulic kolejne malenstwo
optymista :-)

Do góry