reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej Laski :)

Gratuluje pieknych kreseczek nowym ciezaroweczkom :)

Kasoku my sie nie wykruszamy tylko zaciazamy, a ten watek i tak pozostanie nasz. Niewazne czy czesc bedzie sie jeszcze starac, czy beda juz w ciazy porozrzucane po roznych watkach, ale tu jest nasze miejsce, to tu sie poznalysmy, wspieralysmy, razem plakalysmy i cieszylysmy !

Tiluchna gdzie ta Twoja @ ??!! Ja dalej smiem twierdzic, ze Ty juz jej nie dostaniesz a ten jeden test, ktory byl negatywny poprostu sie pomylil :-D

reklama
jeszcze pol godziny i wypieprzam stad, dzisiaj wszystko mnie boli, cale plecy, boje sie jutra, tzn tego badania mojego m zeby tam wszystko wyszlo ok, nawiasem mowiac od czwartku o niczym innym nie mysle, tylko o jego jajcach, zakazalam mu trzymanie laptopa na brzuchu-udach, bo mu sie jajca gotuja,ma ze mna siedem swiatow, ale jak zaciaze niech se robi z nimi co chce i jak chce. W nocy nie umialam spac chyba do 3, wscieklam sie na siebie i wiecie co, nie bede brala tych lekow, wytrzymam, dam rade. Miciurko a ty kochana wklejaj zdjecie twe i napisz mi co z ta lutka, maz mi wypisze wykupie i dawaj wysle no problemo.

dziewczyny dla swietego spokoju zrobilam test i jest negatywny

mam nadzieje ze pani ginekolog uraczy mnie czyms sensownym dzisiaj wieczorem

albo jestem tym 1% kobiet ktorym test ciazowy dopiero wyjdzie w 3 miesiacu ciazy :/

Tiluchna ja mysle ze wszystko sie wkrotce wyjasni...
musze sie wam pochwalic .... tak sie zastanawiam co ja sobie w swieta ubiore i przegladam moja szafe i sobie przypomnialam o takiej sukience ktora nie dawno kupilam na andrzejki ale nigdzie nie poszlismy i przymierzam sukienke i sie okazuje ze moj biust sie nie miesci :) czyli sie nie mylilam biust mi urosl... haha

Smerfiku - buziak :*
na pewno sie wyjasni
jedyne co mnie frustruje w tej sytuacji to to.. ze nie moge sie zaczac starac :tak::-D
jak tak dalej pojdzie to kolejne dni plodne bede miala w lutym :szok::wściekła/y::-)

Miciurka GRATULACJE KOCHANA!!!! ale piękny prezent na święta!!!! super. Ekstra, dobrze idzie, ale fajnie, kurcze to nie moje dwie kreski a mordka cieszy mi się jak nie wiem co :-) :-) :-)

tiluchna kurcze, Luteina by Ci się przydała, ja bez Lutki to pewnie z 60-70cio dniowe cykle bym miała.

umowilam sie na wizyte z lekarzem w moiej klinice 21 grudnia
powiedzialam ze jestem w 51dc i ze nie wiem co jest grane
niech mi porobia badania :)
a co

reklama
mnie zostały niestety tylko ze 4 tabletki, ale jak znów nie dostanę @ tak do 35-40dc to powędruje do Gina, jeśli znów dostanę Lutkę to mogę Ci trochę podesłać, tylko, że to będzie dopiero po nowym roku, nie wiem czy do tego czasu będzie Ci potrzebna.

Do góry