reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miuciurka jest super... gratuluje kochanana <jupi> :)

Nie wiem co mi sie dzieje ,ale w jednej chwili jestem pewna ze wsyztsko bedzie dobrze a w drugiej chwili zastanawiam sie czy ja wogole w ciazy jestem... pozwoli zwariowałam.... haha

Ale nie bijcie to chyba hormony szaleja...

reklama
To mamy juz 5 dziewczyn zaciazonych ...cudownie :-):-)

Smerfik to hormony ,wszystko bedzie dobrze ,coz za piekny dzionek sie zapowiada :tak:

dzieki dziewczyny juz sie martwilam ze moze cos mi sie wydaje bo nie moge uwierzyc!!!

smerfik- no ja tez tak mam! mysle czy to faktycznie prawda czy ktos sobie ze mnie jaja robi i myslowki co jesc jak sie zachowywac

tulichna- przytulam ! :* no ten watek wyjatkowo szczesliwy sie okazuje wiec pewnie tez nie bedziesz dlugo czekac

ja to mialam wyliczone dni owu itd. ale moje wyliczanki okazaly sie bledne! o kilka dni wiec chyba to mi tez pomoglo ze myalalam ze to i tak jesze nie teraz - ale jaja!

nie moge z Was!!
siedze jak ta durna przed monitorem i rycze jak bobr

z waszego szczescia!

o siebie to tam pal licho
mi sie nie spieszy, juz dwojke mam

super, super, super,
taki dzien to az powera daje :-D

haha Miuciurka aktory to Twoj cykl staran? witaj w grupie zaciazonych , dziewczyny czekamny na was wsyztskie...ale sie ciesze.. a co do tego jedzenia to tez tak mam , nie jestem glodna ale w sumie jakbym zjadla jedna kanapke to dzidziusiowi moze bedzie lepiej... hahhaa chora jestem juz na tym punkcie:p

Miciurka kochanie no to z calego serca Ci gratuluje bo naprawde to dlugo sie staracie...ale ciesze sie ze w koncu sie udało...

GRATULUJE !!!!

reklama
Do góry