reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Pandorka- hmm czuję się dobrze fizycznie, ogarniam siebie psychicznie. jest lepiej..chyba. W każdym razie musi być!
Tiluchna- tak dodatkowe opłaty, których miało nie być np. aktywacja 49 zł. Miało nie być piszę bo może mężulo nie dosłyszał :-p. Dość dużo wyszło za rozmowy za granicę. Więc troszkę się spocił hehe jak on to stwierdził.

Edyta- Kości będą w TV na Polsacie. Ale to 5 sezon, niestety, Tak czy siak obejrzę:biggrin2:
Tiluchna -Sky piękne!!!!!:tak:

Kasoku wspolczuje Ci tych lekow... Kochana pomysl inaczej moze wlasnie druga dzidzia pomoze Ci latwiej przechodzic te leki... Dzieci dodaja nam sil I pomagaja a nawet nie pozwalaja chorowac.
Nagle czlowiek ma sily na wszystko I w kazdym czasie.
Trzymaj sie kochana.

Kurcze nie widze tektu I nie wiem co do kogo mam pisac... Ahh te telefony...hehe

witaj missiiss hope to rzeczywiscie piekne imie, szkoda ,ze odpowiednika polskego nie mozna zastosowac, bo jak by to brzmialo" nadzieja do domu, nadzieja obiad na stole" hahaha

Krowka ojej jakie koszmary... Brr
Ja za to mam dziwne sny hehe

Tiluchna jejku juz masz imiona??
Ja corke mam Amelia , Emily moze a dla syna nie mam ledwo Victora nazwalismy... Pqmietasz?chyba z 3 tygodnie mowilismg na niego dzidzia... Hehe
Mial byc nicholas ale w koncu ma tak na drugie... A Alex mial byc Macius ale stwierdzikismy ze tu beda mowic macziej.

opowiem wam kawal

dziadku na twoje 90 urodziny zalatwilem ci striptizerke,
cudownie wnusiu bardzo sie ciesze,(dziadek zaciera rece)
tylko, ze jest jeden problem,
jaki wnusiu??
ta striptizerka jest w twoim wieku.:-):-):-):-):-)

no wlasnie tutaj podoba mi sie ta wolnosc imienia bo mozesz dac wszystko
Chelsie, Justice, Sky, Puma, Hope, co sobie w sumie zamarzysz bo nie dosc ze ma brzmienie to jeszcze znaczenie :)

reklama
krowko mi sie sni moja zmarla tesciowa, raz pozytywnie, a raz okropnie, wszystko dlatego, ze zarowno ja jak i ty przezylysmy to bardzo i dalej przezywamy, jak sie budze, nawet w nocy patrze szybko w okno, to mi pomaga, a moja sp babcia powtarzala sen mara bog wiara.

Do góry