reklama
pandora83
Fanka BB :)
Pandora jak masz jakies testy na zbyciu to testuj,a jak nie masz to poczekaj do terminu @
a no mam chyba z 10 przeczuwałam że z cierpliwością będzie kiepsko i przy okazji zakupów testów owu kupiłam ciążowe
-Lorelain-
z jednej strony kompletnie nie czuję się ciążowo a z drugiej strony nie mogę się już doczekać testowania
pandora - no to będziesz szalała :-):-):-)
pandora - no to będziesz szalała :-):-):-)
Pandora - Trzymam kciuki za testowanie! :-)
Smerfik - jak test u czułości 25 miu pokazał Ci drugą kreskę to na bank jesteś w ciąży Mi 20 miu w dniu @ pokazał i tak dość jasną kreskę. Ale ja też jutro będę Ci oficjalnie gratulować :-) Chociaż wiem, że jesteś w ciąży
A ja właśnie przespałam pół dnia! Koło 13 po prostu musiałam się położyć, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Moje dziecko po 2 godzinach zbywania go, że mama musi jeszcze chwilę odpocząć w końcu przyłączyło się do mnie Ja wstałam przed chwilą, on jeszcze śpi
I odebrałam dziś mój wynik tsh, wyszło 2,02, a powinno być mniej...W poniedziałek mam wizytę u mojej endokrynolog ale do tego czasu będę się tym denerwować :-(
Smerfik - jak test u czułości 25 miu pokazał Ci drugą kreskę to na bank jesteś w ciąży Mi 20 miu w dniu @ pokazał i tak dość jasną kreskę. Ale ja też jutro będę Ci oficjalnie gratulować :-) Chociaż wiem, że jesteś w ciąży
A ja właśnie przespałam pół dnia! Koło 13 po prostu musiałam się położyć, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Moje dziecko po 2 godzinach zbywania go, że mama musi jeszcze chwilę odpocząć w końcu przyłączyło się do mnie Ja wstałam przed chwilą, on jeszcze śpi
I odebrałam dziś mój wynik tsh, wyszło 2,02, a powinno być mniej...W poniedziałek mam wizytę u mojej endokrynolog ale do tego czasu będę się tym denerwować :-(
-Lorelain-
pandora - chyba sobie zrobię już falstart w sobote bo czuje że do niedzieli nie dotrwam ... jakoś nigdy nie miałam silnej woli
domi - kurcze tsh nie wydaje sie wysokie, może nie jest aż tak źle...glowa do góry
domi - kurcze tsh nie wydaje sie wysokie, może nie jest aż tak źle...glowa do góry
mnie tez korci zeby testowac - ale jeszcze za wczesnie cholera !! do niedzieli przynajmniej musze wytrzymac, jak nie pn. :O ,
dziewczyny tez przesylam zyczonka mikolajkowe-DUZO DZIECI !!! ;P
a ja dzisiaj wywinelam pieknego orla na parkingu hahaaa !!! jaja a nawet sniegu tu jeszcze nie mam..
smerfik - za pare dni powtorzysz tescik i juz nie potrzeba ci bedzie uzywanie markera ,
Edyta- czekasz na testy ph, planujesz plec ???
ja wczoraj studiowalam rozne wykresy ciazowe na necie ale szczerze powiem ze teraz to juz nic nie wiem ;D ....
ja lece sie bawic w przystrajanie domu itd. powodzenia dla testujacych
dziewczyny tez przesylam zyczonka mikolajkowe-DUZO DZIECI !!! ;P
a ja dzisiaj wywinelam pieknego orla na parkingu hahaaa !!! jaja a nawet sniegu tu jeszcze nie mam..
smerfik - za pare dni powtorzysz tescik i juz nie potrzeba ci bedzie uzywanie markera ,
Edyta- czekasz na testy ph, planujesz plec ???
ja wczoraj studiowalam rozne wykresy ciazowe na necie ale szczerze powiem ze teraz to juz nic nie wiem ;D ....
ja lece sie bawic w przystrajanie domu itd. powodzenia dla testujacych
-Lorelain-
ja juz straciłam nadzieje, właśnie mnie zaczął brzuch bolec jak na @ a w moim przypadku to bardzo zły znak ... jednak przy tych wszystkich lekach to nie mialo szansy się udać. No trudno może w następnym cyklu.
Miciurka - a gdzie ty straciłaś swój wykres z podpisu? ... chciałam popatrzeć a tu ni ma
Miciurka - a gdzie ty straciłaś swój wykres z podpisu? ... chciałam popatrzeć a tu ni ma
reklama
Lorelain - nie jest bardzo wysokie, ale powinno być niższe, zwłaszcza jak się bierze hormony, najlepiej około 1. Zdenerwowałam się, bo wcześniej było dobre, a teraz jak zaszłam w ciążę to akurat urosło :-( No ale nic nie zrobię, poczekam do poniedziałku i zobaczę co na to moja pani doktor I teraz nie wiem czy to moje spanie (bo tak od tygodnia zaczęłam spać w dzień, wcześniej mi się nie zdarzało) to wina ciąży, czy właśnie tego, że tsh mi podskoczyło, bo wcześniej jak było za wysoko to głównym objawem było właśnie spanie