reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko jeśli tescik dotrze na czas to rano jutro zatestuje a jak nie to bede musiała wytrzymać do sb ale będzie ciężko :p
Lorelain jak tak po cichutku nie dziękuje

reklama
z jednej strony kompletnie nie czuję się ciążowo a z drugiej strony nie mogę się już doczekać testowania :sorry2:

pandora - no to będziesz szalała :-):-):-)

Pandora - Trzymam kciuki za testowanie! :-)
Smerfik - jak test u czułości 25 miu pokazał Ci drugą kreskę to na bank jesteś w ciąży :tak: Mi 20 miu w dniu @ pokazał i tak dość jasną kreskę. Ale ja też jutro będę Ci oficjalnie gratulować :-) Chociaż wiem, że jesteś w ciąży :-D

A ja właśnie przespałam pół dnia! Koło 13 po prostu musiałam się położyć, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Moje dziecko po 2 godzinach zbywania go, że mama musi jeszcze chwilę odpocząć w końcu przyłączyło się do mnie :-D Ja wstałam przed chwilą, on jeszcze śpi :-p

I odebrałam dziś mój wynik tsh, wyszło 2,02, a powinno być mniej...W poniedziałek mam wizytę u mojej endokrynolog ale do tego czasu będę się tym denerwować :-(

pandora - chyba sobie zrobię już falstart w sobote bo czuje że do niedzieli nie dotrwam ... jakoś nigdy nie miałam silnej woli :-D

domi - kurcze tsh nie wydaje sie wysokie, może nie jest aż tak źle...glowa do góry :tak:

domi- ja najchętniej przespałabym cały dzień:-D
lorelain- oj masz masz:-Dja do niedzieli nie wytrzymam- a pierwotnie miałam testować w poniedziałek lub wtorek:-D

mnie tez korci zeby testowac - ale jeszcze za wczesnie cholera !! do niedzieli przynajmniej musze wytrzymac, jak nie pn. :O ,

dziewczyny tez przesylam zyczonka mikolajkowe-DUZO DZIECI :D !!! ;P

a ja dzisiaj wywinelam pieknego orla na parkingu hahaaa !!! jaja a nawet sniegu tu jeszcze nie mam..

smerfik - za pare dni powtorzysz tescik i juz nie potrzeba ci bedzie uzywanie markera ;) ,

Edyta- czekasz na testy ph, planujesz plec :)???

ja wczoraj studiowalam rozne wykresy ciazowe na necie ale szczerze powiem ze teraz to juz nic nie wiem ;D ....

ja lece sie bawic w przystrajanie domu itd. powodzenia dla testujacych

ja juz straciłam nadzieje, właśnie mnie zaczął brzuch bolec jak na @ a w moim przypadku to bardzo zły znak ... jednak przy tych wszystkich lekach to nie mialo szansy się udać. No trudno może w następnym cyklu.

Miciurka - a gdzie ty straciłaś swój wykres z podpisu? ... chciałam popatrzeć a tu ni ma :sorry2:

reklama
Lorelain - nie jest bardzo wysokie, ale powinno być niższe, zwłaszcza jak się bierze hormony, najlepiej około 1. Zdenerwowałam się, bo wcześniej było dobre, a teraz jak zaszłam w ciążę to akurat urosło :-( No ale nic nie zrobię, poczekam do poniedziałku i zobaczę co na to moja pani doktor :tak: I teraz nie wiem czy to moje spanie (bo tak od tygodnia zaczęłam spać w dzień, wcześniej mi się nie zdarzało) to wina ciąży, czy właśnie tego, że tsh mi podskoczyło, bo wcześniej jak było za wysoko to głównym objawem było właśnie spanie :-D

Do góry