reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
HELLO
witam przy porannej zielonej herbatce
ciesze sie ze wam się tort podobał, na imprezei cieszyl się największą popularnością - biedny jasio ;-) ale jak przyszło do dmuchania swieczki to jasio powiedział"auto" i chciał je wziąć i się pobawić a tu ręka mu się ciut wtopiła w maske zamochodu
mialam wczoraj po wieczornym czytaniu poodpisywac do kazdej ale musialam przysiaść do szkolen z pracy i tak je meczylam do 1:30 w nocy- durna praca... aggrr
zastanawiam sie czy iśc do gina jutro zobaczyc co tamu mnie slychac. w sumie szkoda mi kasy bp swieta sie zblizaja ale skoro tempka mi nie pomoze tak jak ostatnio to nic nie bede wiedziala. @ nie ma nic nie ma o co kaman...
jak tam dzisiejszy test LALUŚ?? :-)
buziaki i lece do roboty................................
witam przy porannej zielonej herbatce
ciesze sie ze wam się tort podobał, na imprezei cieszyl się największą popularnością - biedny jasio ;-) ale jak przyszło do dmuchania swieczki to jasio powiedział"auto" i chciał je wziąć i się pobawić a tu ręka mu się ciut wtopiła w maske zamochodu
mialam wczoraj po wieczornym czytaniu poodpisywac do kazdej ale musialam przysiaść do szkolen z pracy i tak je meczylam do 1:30 w nocy- durna praca... aggrr
zastanawiam sie czy iśc do gina jutro zobaczyc co tamu mnie slychac. w sumie szkoda mi kasy bp swieta sie zblizaja ale skoro tempka mi nie pomoze tak jak ostatnio to nic nie bede wiedziala. @ nie ma nic nie ma o co kaman...
jak tam dzisiejszy test LALUŚ?? :-)
buziaki i lece do roboty................................
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Laluś
uszy do góry może jeszcze za wcześnie ??ale grudzien bedzie tym szczesliwym mówie wam !!
uszy do góry może jeszcze za wcześnie ??ale grudzien bedzie tym szczesliwym mówie wam !!
Witam :-)
Miciurka - nie, nie celuję, mi jest wszystko jedno To znaczy niby myślę, że mogłaby być dla odmiany dziewczynka ale nie mam w ogóle ciśnienia. Chłopak też byłby fajny Jednego już mam i jest cudowny
Laluś - dokładnie, może jeszcze zobaczysz 2 kreski za kilka dni
Missiiss - super, że impreza się udała :-)
Ja nie wiem, czy wytrzymam do tego czwartku, jestem już tak nakręcona, że zastanawiam się czy jutro nie zatestować
A w ogóle moje dziecko jest chore :-(
Miciurka - nie, nie celuję, mi jest wszystko jedno To znaczy niby myślę, że mogłaby być dla odmiany dziewczynka ale nie mam w ogóle ciśnienia. Chłopak też byłby fajny Jednego już mam i jest cudowny
Laluś - dokładnie, może jeszcze zobaczysz 2 kreski za kilka dni
Missiiss - super, że impreza się udała :-)
Ja nie wiem, czy wytrzymam do tego czwartku, jestem już tak nakręcona, że zastanawiam się czy jutro nie zatestować
A w ogóle moje dziecko jest chore :-(
emalia82
Fanka BB :)
Luluś- póki nie ma @ jest nadzieje.
Missi- tort powalający. Szacun wielki i najlepsze życzonka dla Jasieńka. Miłego dnia w pracy.
Domi- co ci szkodzi, testuj jutro. Zawsze to mniej nerwów. Zdróweczka dla Jasia.
Missi- tort powalający. Szacun wielki i najlepsze życzonka dla Jasieńka. Miłego dnia w pracy.
Domi- co ci szkodzi, testuj jutro. Zawsze to mniej nerwów. Zdróweczka dla Jasia.
butterfly21
hope & love
Cześć dziewczyny, witam się poniedziałkowo ;-) u mnie strasznie zimno, do tego pada coś śniego-podobne. I do tego dopadł mnie drugi ząb "8" i strasznie od wczoraj boli mnie dziąsło Pozdrawiam Was, i && za testujące :-)
hej witam juz zabiegana w pracy, wczoraj wieczorem rozmawialam z m o moich schizach zwiazanych z tesciowa, jak wam juz pisalam kiedys tam nie byl to zwiazek do konca lubiany, bardzo czesto wkurzalam sie na nia z powodu podejscia jej do matuski i ,ze wtraca sie jak zwracala corze uwage, w ogole mialam wrazenie, ze moj m j mati byli dla niej najwazniejsi i to by bylo ok, ale ona przez biale rekawiczki zakleszczala i odsuwala mnie-tak to odbieralam, wiec wolalam jej nie widziec za czesto. teraz mam schize, ze wszystko zrobi tam na gorze zebym nie miala czego prage-dziecka, ze widzi mnie i mnie tu na ziemi "wykonczy", moj m mnie postukal po glowie, ale ja juz sie zafiksowalam i tyle...nic pedze do roboty dalej...
reklama
lalus- z checia bym pomogla ale dopiero sama zaczynam z tymi wykresami ale jesli chcesz to moge pokazac twoj wykres na innym watku, gdzie sie udzielam bo tam dziewczyny sie znaja, sama sie u nich radze
dziewczyny!!! jestem zla jak osaaaa!!! sprzedaje samochod bo kupilam inny i wczoraj przyszedl koles przejechal sie i jebnal tak maska jak zamykal ze sie zaciela i nie chciala otworzyc w ogole , a dzisiaj przyszlo dwoch gosci i w ogole mi roz****li samochod ze nawet juz wystartowac nie chce a wczoraj jeszcze nim jezdzilam !!!!! nosz kuuuu... nie mam sily ... i co mam niby zrobic teraz.... zapisalam ich tablice rejstracyjne w razie wu... bo juz bez przesady.... no jak tak mozna .... ;/;/
dziewczyny!!! jestem zla jak osaaaa!!! sprzedaje samochod bo kupilam inny i wczoraj przyszedl koles przejechal sie i jebnal tak maska jak zamykal ze sie zaciela i nie chciala otworzyc w ogole , a dzisiaj przyszlo dwoch gosci i w ogole mi roz****li samochod ze nawet juz wystartowac nie chce a wczoraj jeszcze nim jezdzilam !!!!! nosz kuuuu... nie mam sily ... i co mam niby zrobic teraz.... zapisalam ich tablice rejstracyjne w razie wu... bo juz bez przesady.... no jak tak mozna .... ;/;/