reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
HELLO
witam przy porannej zielonej herbatce
ciesze sie ze wam się tort podobał, na imprezei cieszyl się największą popularnością - biedny jasio ;-) ale jak przyszło do dmuchania swieczki to jasio powiedział"auto" i chciał je wziąć i się pobawić a tu ręka mu się ciut wtopiła w maske zamochodu :-D

mialam wczoraj po wieczornym czytaniu poodpisywac do kazdej ale musialam przysiaść do szkolen z pracy i tak je meczylam do 1:30 w nocy- durna praca... aggrr

zastanawiam sie czy iśc do gina jutro zobaczyc co tamu mnie slychac. w sumie szkoda mi kasy bp swieta sie zblizaja ale skoro tempka mi nie pomoze tak jak ostatnio to nic nie bede wiedziala. @ nie ma nic nie ma o co kaman...

jak tam dzisiejszy test LALUŚ?? :-)

buziaki i lece do roboty................................

Witam :-)

Miciurka - nie, nie celuję, mi jest wszystko jedno :-p To znaczy niby myślę, że mogłaby być dla odmiany dziewczynka ale nie mam w ogóle ciśnienia. Chłopak też byłby fajny :-p Jednego już mam i jest cudowny :-D

Laluś - dokładnie, może jeszcze zobaczysz 2 kreski za kilka dni :tak:

Missiiss - super, że impreza się udała :-)

Ja nie wiem, czy wytrzymam do tego czwartku, jestem już tak nakręcona, że zastanawiam się czy jutro nie zatestować :-p

A w ogóle moje dziecko jest chore :-(

No ja nie wiem... Ostatnią @ miałam 2 listopada... A dziś już 3 grudnia. To nie powinno już wyjść??? Ale temperatura już spada także @ się zbliża wielkimi krokami. I będę mogła znów zacząć staranka :-)

Ostatnia edycja:
Luluś- póki nie ma @ jest nadzieje.:tak:
Missi- tort powalający. Szacun wielki i najlepsze życzonka dla Jasieńka. Miłego dnia w pracy.
Domi- co ci szkodzi, testuj jutro. Zawsze to mniej nerwów. Zdróweczka dla Jasia.

Cześć dziewczyny, witam się poniedziałkowo ;-) u mnie strasznie zimno, do tego pada coś śniego-podobne. I do tego dopadł mnie drugi ząb "8" i strasznie od wczoraj boli mnie dziąsło :sorry::eek::eek: Pozdrawiam Was, i && za testujące :-)

hej witam juz zabiegana w pracy, wczoraj wieczorem rozmawialam z m o moich schizach zwiazanych z tesciowa, jak wam juz pisalam kiedys tam nie byl to zwiazek do konca lubiany, bardzo czesto wkurzalam sie na nia z powodu podejscia jej do matuski i ,ze wtraca sie jak zwracala corze uwage, w ogole mialam wrazenie, ze moj m j mati byli dla niej najwazniejsi i to by bylo ok, ale ona przez biale rekawiczki zakleszczala i odsuwala mnie-tak to odbieralam, wiec wolalam jej nie widziec za czesto. teraz mam schize, ze wszystko zrobi tam na gorze zebym nie miala czego prage-dziecka, ze widzi mnie i mnie tu na ziemi "wykonczy", moj m mnie postukal po glowie, ale ja juz sie zafiksowalam i tyle...nic pedze do roboty dalej...

Dziewczyny spójrzcie proszę na mój wykres i powiedźcie mi czy mój cykl jest bezowulacyjny czy nie?

Mykam do pracy. Miłego Dzionka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
lalus- z checia bym pomogla ale dopiero sama zaczynam z tymi wykresami ale jesli chcesz to moge pokazac twoj wykres na innym watku, gdzie sie udzielam bo tam dziewczyny sie znaja, sama sie u nich radze ;)

dziewczyny!!! jestem zla jak osaaaa!!! sprzedaje samochod bo kupilam inny i wczoraj przyszedl koles przejechal sie i jebnal tak maska jak zamykal ze sie zaciela i nie chciala otworzyc w ogole :szok:, a dzisiaj przyszlo dwoch gosci i w ogole mi roz****li samochod ze nawet juz wystartowac nie chce a wczoraj jeszcze nim jezdzilam !!!!! nosz kuuuu... nie mam sily ... i co mam niby zrobic teraz.... zapisalam ich tablice rejstracyjne w razie wu... bo juz bez przesady....:crazy: no jak tak mozna .... ;/;/

Do góry