reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lorelain - ja co prawda mam 5 latke i 3 latka ale moge powiedziec ze wymiataja u nas karty do zapamietania
take memory cards
DORA THE EXPLORER MEMORY GAME | eBay

mysle ze mega edukacyjna
no i moze byc w z jej ulubionym bohaterem bajki :)

a dla roczniaka? np. kubeczki nakladane jeden na drugi i budujesz wieze :)

reklama
my jestesmy 12 lat razem a dopiero 4 lata po slubie i wiecie co? dotarlismy sie jakis rok temu dopiero :eek::tak:
jako malzenstwo i rodzice - czyli jak wszystko pogodzic po rowno
bo przyjaciolmi jestesmy od zarania dziejow ;-)

memory mają :) ... dla 3 -latki szukam czegos związanego z rysowaniem żeby ją zachęcić bo puki co średnio jej idzie ... znalazłam wstępnie cos takiego Crayola kreatywny Pony do malowania i stylizacji (2823637845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co o tym myslicie?

dla malutkiej mysle może nad taką miekką szmacianą lalką ... o znalazłam coś takiego http://allegro.pl/lalka-szmaciana-paulina-25-cm-nowosc-krakow-i2818189786.html ... nawet ładna i w rozsądnej cenie.

no stanowczo było inne życie bez dzieci a inne jako rodzice, nie ma lekko jak człowiek zmęczony i zamiast legnąć na kanapie to trzeba zawieść na na judo, obiad po drodze ugotować etc. Dużo wieksze wydatki dochodzą przez które też mamy sprzeczki.

edit:
hmmmmmm a może na 3;latki taka lalka http://barbie.strefamarek.allegro.pl/wrozki-z-kolorowymi-skrzydlami-x9450.html?

oki ide kąpać młodego

Ostatnia edycja:
Jestem po całym dniu wojaży. U teściowej obiadek zaliczony :)
Nie mam siły nadrabiac, ale serdecznie gratuluje Tilusi II kreseczek :)

Kto teraz testuje w tygodniu. Chwalić się szybko.

Ja albo nie zaciążyłam, albo jeszcze za wcześnie testuję :crazy:
Wreszcie zabrałam się za gwiazdkowe zakupy - ale tymczasowo tylko rodzeństwo i siostrzenica załatwieni. Jakieś pomysły dla męża? Wstyd tak pytać, ale brak mi weny twórczej.
A mnie dziś szwagier wkurza - jak zwykle rozchrzania nam świąteczne plany. Nie wiem czemu to mnie tak zawsze irytuje :wściekła/y:
Kolejne 8 godzin przed komputerem na zajęciach - jestem wykończona a na jutro jeszcze sprawdzian muszę zrobić... A tak mnie brzuch boli!

domi- no to chyba zaczynasz jako 1-wsza - oby sie poszczescilo!!! :-)
ps. a nie celujesz w dziewczynke moze? czy obojetne? bo jak chcesz moge ci sprzedac pare sposobow -troche o tym czytalam z reszta tutaj na watku tez wklejalam gdzies w polowie stronic.. , ja eksperymentuje no i jak zaciaze to zobaczymy po mnie czy sie sprawdzilo :-D bo sprobowac zawsze mozna ale czy wyjdzie ;)

ja uciekam spac do jutra ! :)

reklama
Witam z rana z kawusią :-D

Laluś- czekamy na wieści.

Za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki za II kreseczki.

Ja już zdążyłam się z moim pokłócić, bo on chce a ja już mam zaplanowane dni na ten tydzień :-)

Miłego dzionka kochane.

Do góry