reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lorelain - ja co prawda mam 5 latke i 3 latka ale moge powiedziec ze wymiataja u nas karty do zapamietania
take memory cards
DORA THE EXPLORER MEMORY GAME | eBay

mysle ze mega edukacyjna
no i moze byc w z jej ulubionym bohaterem bajki :)

a dla roczniaka? np. kubeczki nakladane jeden na drugi i budujesz wieze :)

reklama
my jestesmy 12 lat razem a dopiero 4 lata po slubie i wiecie co? dotarlismy sie jakis rok temu dopiero :eek::tak:
jako malzenstwo i rodzice - czyli jak wszystko pogodzic po rowno
bo przyjaciolmi jestesmy od zarania dziejow ;-)

memory mają :) ... dla 3 -latki szukam czegos związanego z rysowaniem żeby ją zachęcić bo puki co średnio jej idzie ... znalazłam wstępnie cos takiego Crayola kreatywny Pony do malowania i stylizacji (2823637845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co o tym myslicie?

dla malutkiej mysle może nad taką miekką szmacianą lalką ... o znalazłam coś takiego http://allegro.pl/lalka-szmaciana-paulina-25-cm-nowosc-krakow-i2818189786.html ... nawet ładna i w rozsądnej cenie.

no stanowczo było inne życie bez dzieci a inne jako rodzice, nie ma lekko jak człowiek zmęczony i zamiast legnąć na kanapie to trzeba zawieść na na judo, obiad po drodze ugotować etc. Dużo wieksze wydatki dochodzą przez które też mamy sprzeczki.

edit:
hmmmmmm a może na 3;latki taka lalka http://barbie.strefamarek.allegro.pl/wrozki-z-kolorowymi-skrzydlami-x9450.html?

oki ide kąpać młodego

Ostatnia edycja:
Jestem po całym dniu wojaży. U teściowej obiadek zaliczony :)
Nie mam siły nadrabiac, ale serdecznie gratuluje Tilusi II kreseczek :)

Kto teraz testuje w tygodniu. Chwalić się szybko.

Ja albo nie zaciążyłam, albo jeszcze za wcześnie testuję :crazy:
Wreszcie zabrałam się za gwiazdkowe zakupy - ale tymczasowo tylko rodzeństwo i siostrzenica załatwieni. Jakieś pomysły dla męża? Wstyd tak pytać, ale brak mi weny twórczej.
A mnie dziś szwagier wkurza - jak zwykle rozchrzania nam świąteczne plany. Nie wiem czemu to mnie tak zawsze irytuje :wściekła/y:
Kolejne 8 godzin przed komputerem na zajęciach - jestem wykończona a na jutro jeszcze sprawdzian muszę zrobić... A tak mnie brzuch boli!

domi- no to chyba zaczynasz jako 1-wsza - oby sie poszczescilo!!! :-)
ps. a nie celujesz w dziewczynke moze? czy obojetne? bo jak chcesz moge ci sprzedac pare sposobow -troche o tym czytalam z reszta tutaj na watku tez wklejalam gdzies w polowie stronic.. , ja eksperymentuje no i jak zaciaze to zobaczymy po mnie czy sie sprawdzilo :-D bo sprobowac zawsze mozna ale czy wyjdzie ;)

ja uciekam spac do jutra ! :)

reklama
Witam z rana z kawusią :-D

Laluś- czekamy na wieści.

Za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki za II kreseczki.

Ja już zdążyłam się z moim pokłócić, bo on chce a ja już mam zaplanowane dni na ten tydzień :-)

Miłego dzionka kochane.

Do góry