witajcie
tulichna- STOP slodycza bo ci zabki powypadaja
hehe, missiiss tez!
- ja to przez tego zeba calkowicie rzucilam slodycze
a bylam normalnie uzalezniona - ale widac jak cos boli to wszystko czlowiekowi przejdzie
tulichna- no rozumiem z tym klimatem swiatecznym a wez sie ciagnij w zime i to z dziecmi - faktycznie lepsze lato na takie wyprawy
- ja tez chcialam tutaj zostac ale M mnie ciagnie do pl a nawet jeszcze biletow nie mamy
- musze szybko zadzialac bo ceny pozniej kosmiczne beda ;/
kasoku- trzymaj sie dzielnie! dobrze ze sie wspieracie no i 2 dziecko masz juz pewne jak sie wszystko uspokoi
juz twoj maz sie o to napewno postara
- buziaki kochana wracaj szybko do nas
aniolekBB- witaj
, nawet nie wiedzialam ze b6 az taka dobra - ja biore b complex a nie sama b6 ale to jakis zagraniczny jest, wynaleziony przez M
pandora - bierz co ci kazali i bedzie lepiej - no musi !!- a ten miesniak jest szansa ze sie zmniejszy?!- moze warto poczytac -moze sa jakies cud sposoby
, hmmmm - cholerne problemy ;/ - ale jeden szkrabik jest to i drugi bedzie
))
DZIEWCZYNY OD DZISIAJ PIJEMY WINIACZE moze nam pomoga hahahha:-)
karola- no strasznie dlugi masz ten cykl, i juz powinnac miec @ zwlaszcza po lutce, ale jak dopiero rzucilas tabletki to z czasem regularnosc powinna przyjsc- a przed braniem tabsow mialas regularny cykl? bo ja np. przed mialam problem a jak zostawilam tabsy po 4 latach brania to cykle mi sie dopiero wyregulowaly po prawie 2 latach od odstawienia - wlasnie tez z pomoca lutki ;/ i tfu tfu odpukac juz 4 cykl mam mniej wiecej okej
wiecie co jeszcze mialam cos pisac ale juz zapomnialam hahhaha- ja dzis mam 5,5h pracy a wczesniej ide do kosmetyczki trzeba sie odstresowac troche - ale takiego mam lenia ze nie wiem - czy to depresja zimowa mnie zlapala czy co - jakos nic mi sie nie chce! normalnie spiaca 24/h a to moze ten moj instynkt mnie wykancza powoli heheh cholera wie, a z moim mierzeniem temp. wczoraj tez mialam film bo mierzylam na spiaco i dalej przymknelam oko i juz nie wiem czy temp. byla 36.16 czy 36.41 hahah - bo juz nie wiem czy nie mierzylam albo raz zmierzylam a pozniej jeszcze mi sie snilo ze mierze
normalnie film na maxa!! nie wiem
:-)