reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Matematyka, a podyplomowo zrobiłam plastykę i jej uczę w sp, a w gimnazjum jeszcze zajęć artyst.

a z awansem dokladnie jak Ty mam karola :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale tu produkcja :)

Pandorka- uszy do góry , damy rade. Może i ja się za ta witamine wezme :)
Missi- a ty kochana dalej nie masz @ i nie testujesz? Jak robisz to siemie lniane? Ja mam dwa opakowania w domu, ale nie połam tylko czasem do jogurtu wsypuje.
Rojku- a ty kochana , który dzień cyklu. Ja 3 i też czekam az @ pójdzie i zaś od nowa batalia o jajo :)
Kasoku- buziole :*
Karola- ty to masz jazde w tym cyklu. Ale widze ,że tempka spadła więc, może już @ przyjdzie.
Domi- fajna masz prace :)

Witam moej kochane, bardzo dziekuje za wsparcie, dzisiaj cd biegania ,zalatwiania, odbierania rodziny ze stacji itp itd, niestety test negatyw, plamie jak przed @ i moze to dobrze, pomyslalam sobie dzisiaj, ze jak by mi sie np w lipcu udalo zaciazyc, to po weekendowym przezyciu chyba bym poronila, taki to byl dla mnie stres, wiec chyba tak musi byc, ze testy wychodza negatywne, maz stwierdzil dzisiaj, ze nawet gdyby musial jaja rozciac i ostatniego plemnika wydostac, dzidzia druga bedzie, bo chce rodzenstwa dla mati, zeby w takiej strasznej chwili nie byla sama...

Jutro pogrzeb a potem,....hmmm mam nadzieje, ze jakos wroci wszystko do normy, ze jakos w koncu zaskocze, ze juz tylko plusy beda, bo inaczej sie wykoncze psychicznie, nerwica lekowa wrocila z dwojona sila, myslalam dzisiaj ,ze umre , normalnie atak histerii na miescie-opanowalam ufff. No nic buziakuje Was bardzo mocno i jak juz bedzie po wszystkim wroce do testowania i pisania wam o glupotkach.

Hejka dziewczyny:) Ja co prawda dopiero planuje staranka na Marzec ale często Was podczytuje, ale zaciekawiło mnie to z tą wit b6........ niewiarygodne... ale od sierpnia ją zażywam plus jeszcze jedne tabletki Biotebal - dermatolog mi przepisałam na moje problemy z wypadającymi włosami - leciało mi nawet z 300-400 włosów dziennie, teraz widze poprawę.... ale faktycznie zauważyłam że własnie gdzieś tak od sierpnia mam w końcu wyregulowane misiączki - przedtem miałam różnie 30-37 dni a teraz mam równiutko 31 dni i tak już od 4 miesięcy, a na dodatek dokładnie wiem kiedy mam owulkę bo jajniki bolą niemiłosiernie a jak nie jadłam leków to tego nie było... wiec może ta wit B6 faktycznie działa:) a dziewczyny podpowiedzcie mi z jakiej firmy kupujecie Kwas foliowy bo ja od grudnia zaczynam brać:)

hello
witam się z porannymi glutami ;-) tzn siemie lniane pije :-)

kasoku
wracaj do nas szybciutko czekamy kochana !!

emailia
ja testowałam 4 dni temu gdzieś no i dzisiaj też sobie siknęłam testem ktory ma 10 czułości a nie jak te zwykłe 25 no i też nic nie wyszło a już powinny mega 2 krechy wyjść. wiec nie zaciążyłam bo sie pewnie przez plamienai nie zagnieździło to raz a drugie nie mam @ bo jak z nam zycie dużo endo mi nie przyrosło a plamiąc je całe złuszczyłam. czekam na @ albo owu jak tam jej lepiej ktora pierwsza tej szczęscie :-p w ogóle mężupo dzisiejszej nocce szalonej z jaśkiem który się darł w niebogłosy stwierdził ze nie chce miec drugiego bo jeden z jednego kąta sie bedzie darł a drugi z drugiego.... masakra z kwiatka na kwiatek. ale tak mi obiecał przecież....

ide do mojej głupiej pracy,..... miłego dzionka:tak:

hehehe
Missiiss- ale to tak zawsze jest :D
myslisz, ze jak moja dwojka sie drze i fochy strzela to ja sobie tak nie mysle? ze a po jakie licho jeszcze trzecie ???
ale to sa takie mysli ktore wylatuja szybko z glowy
wiadomo ze czlowiek ustawia sie jakby do sytuacji
jak widze maluchy siedzace i bawiace sie razem to wyobrazam sobei jeszcze trzecia glowke :*

a masz testy owu? zebys nie przegapila jej!!! :D

AniolekBB - witaj :D

Kasoku - usciskaj mocno swojego meza! pieknie powiedzial i dobra decyzja
ja tez wiem jak wazne jest miec rodzenstwo :)
i wracaj szybko do nas :*

a ja dzisiaj werwa i eneriga od samego rana
mam stos roboty w pracy wiec sobie zajme czyms glowe zeby nie myslec ile to jeszcze dni do @ albo testowania :p

Pandora - no ja zakupilam i moze bede po prostu brac po owulacji aby zlagodzic objawy PMS
poza tym dzisiaj tez zaczelam brac tabletki ziolowe calms na uspokojenie :)

Karola - ojj wiem o czym mowisz, jak odbieram syna z przedszkola.. tam laski maja tyle papierow do wypelnienia ze nawet mnie to wkurza, zamiast centralnie poswiecic czas dzieciom to niestety wymagane jest zapisywanie tyle informacji, ze nawet ja jaki mama tego nie potrzebuje!
ale bardzo mi sie podoba prowadzenie teczek dzieci
sa tam opisane stopnie rozwoju, tydzien po tygodniu, zabawy, ulubione zajecia, sa zdjecia, rysunki, taka teczke pozniej sie dostaje do domu
to jest cudowne bo jakby nie bylo moje dziecie spedza 9h w przedszkolu i fajnie widziec jak mu tam leci :)

witajcie :)

tulichna- STOP slodycza bo ci zabki powypadaja :p hehe, missiiss tez! ;) - ja to przez tego zeba calkowicie rzucilam slodycze:szok: a bylam normalnie uzalezniona - ale widac jak cos boli to wszystko czlowiekowi przejdzie :-D

tulichna- no rozumiem z tym klimatem swiatecznym a wez sie ciagnij w zime i to z dziecmi - faktycznie lepsze lato na takie wyprawy :)- ja tez chcialam tutaj zostac ale M mnie ciagnie do pl a nawet jeszcze biletow nie mamy :szok: - musze szybko zadzialac bo ceny pozniej kosmiczne beda ;/

kasoku- trzymaj sie dzielnie! dobrze ze sie wspieracie no i 2 dziecko masz juz pewne jak sie wszystko uspokoi :) juz twoj maz sie o to napewno postara ;) - buziaki kochana wracaj szybko do nas :)

aniolekBB- witaj :), nawet nie wiedzialam ze b6 az taka dobra - ja biore b complex a nie sama b6 ale to jakis zagraniczny jest, wynaleziony przez M

pandora - bierz co ci kazali i bedzie lepiej - no musi !!- a ten miesniak jest szansa ze sie zmniejszy?!- moze warto poczytac -moze sa jakies cud sposoby ;), hmmmm - cholerne problemy ;/ - ale jeden szkrabik jest to i drugi bedzie :)))

DZIEWCZYNY OD DZISIAJ PIJEMY WINIACZE moze nam pomoga hahahha:-)

karola- no strasznie dlugi masz ten cykl, i juz powinnac miec @ zwlaszcza po lutce, ale jak dopiero rzucilas tabletki to z czasem regularnosc powinna przyjsc- a przed braniem tabsow mialas regularny cykl? bo ja np. przed mialam problem a jak zostawilam tabsy po 4 latach brania to cykle mi sie dopiero wyregulowaly po prawie 2 latach od odstawienia - wlasnie tez z pomoca lutki ;/ i tfu tfu odpukac juz 4 cykl mam mniej wiecej okej

wiecie co jeszcze mialam cos pisac ale juz zapomnialam hahhaha- ja dzis mam 5,5h pracy a wczesniej ide do kosmetyczki trzeba sie odstresowac troche - ale takiego mam lenia ze nie wiem - czy to depresja zimowa mnie zlapala czy co - jakos nic mi sie nie chce! normalnie spiaca 24/h a to moze ten moj instynkt mnie wykancza powoli heheh cholera wie, a z moim mierzeniem temp. wczoraj tez mialam film bo mierzylam na spiaco i dalej przymknelam oko i juz nie wiem czy temp. byla 36.16 czy 36.41 hahah - bo juz nie wiem czy nie mierzylam albo raz zmierzylam a pozniej jeszcze mi sie snilo ze mierze :-D normalnie film na maxa!! nie wiem :szok: :-)

reklama
Do góry