karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
krówka no mnie też właśnie cycuchy bolały jak Kalinka ciągnęła, myślę sobie WTF??? cycki bolą normalnie jak na początku karmienia, co to jakiś kryzys po roku czy co... a tu @! ciąży nie brałam pod uwagę bo to chyba by musiało być niepokalane poczęcie!
akuku to dobrze, że to nie ospa... Kalinka też po terminie się urodziła i to mój lekarz w tym pomógł w sumie bo pewnie gdyby nie jego masaż szyjki to pewnie by się jeszcze później urodziła... a broi niesamowicie więc chyba coś w tym jest, że jak po terminie to rozrabiaka!
kamilka Hania taka zadymiara???? a wygląda jak aniołek! broi bardzo? czy nie słucha? czym Ci tak za skórę zalazła?
miciurka pochwal się potem co tak upichciłaś na drugie urodziny Xmka!
PS. KTO SIĘ CIESZY, ŻE WĄTEK ODŻYŁ??????
akuku to dobrze, że to nie ospa... Kalinka też po terminie się urodziła i to mój lekarz w tym pomógł w sumie bo pewnie gdyby nie jego masaż szyjki to pewnie by się jeszcze później urodziła... a broi niesamowicie więc chyba coś w tym jest, że jak po terminie to rozrabiaka!
kamilka Hania taka zadymiara???? a wygląda jak aniołek! broi bardzo? czy nie słucha? czym Ci tak za skórę zalazła?
miciurka pochwal się potem co tak upichciłaś na drugie urodziny Xmka!
PS. KTO SIĘ CIESZY, ŻE WĄTEK ODŻYŁ??????