Akuku- no ja Cię podziwiam bo jednak gromadka dzieci to mega wycisk w dniu ze tak powiem - trzeba robić robić - nie posiedzisz- bo a mamo jeść a mamo pic a mam on bije itp hihi, ja pamiętam jak mama moja wychodziła z siebie a było nad tylko dwie ale non stop się prałyśmy hahahha . A masz czas jeszcze na robienie tortów czy narazie masz przerwę ? Dobrze chociaż ze mąż jest i pomaga ! -
reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Miciurka- ogromne gratulacje! Spojonej i terminowej ciąży
Miciur-ka ogromne gratulacje,kochana :* Życzę spokojnej ciąży i jak najmniej nerwów oraz stresu
Właśnie dziewczynki,co tam słychać? Mnie jakoś dzisiaj wzięło na wspominki i wertuję nasz wątek od początku,a to będzie już prawie 4 latka
Właśnie dziewczynki,co tam słychać? Mnie jakoś dzisiaj wzięło na wspominki i wertuję nasz wątek od początku,a to będzie już prawie 4 latka
Karotka00- dziękuję ! Co tam słychać u Ciebie ? No już trochę lat minęło synu juz 3 lata wiec czas leci - ale chyba czas dla niego na rodzeństwo wiec dobrze ze będzie prędzej a nie później . Trochę mam stracha z dwójką dzieci sama w domu dostane świra no ale ... narazie się nastawiam ze jakoś to będzie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno dasz radę. Ja też zaczynałam staranka jak córka miałą 3 latka,no ale wyszło jak wyszło i jest większa różnica wieku. Ale to ma też sporo plusów.
U mnie ok, leci dzień za dniem, dzieciaki się uwielbiają,chociaż wiadomo,synuś jeszcze malutki,ale siostrę uwielbia,a ona najchętniej nosiłaby go na rękach cały dzień. Ale za ciężki,na szczęście.
Jak się czujesz? Mdłości, zawroty głowy czy szczęśliwie cię to ominęło?
U mnie ok, leci dzień za dniem, dzieciaki się uwielbiają,chociaż wiadomo,synuś jeszcze malutki,ale siostrę uwielbia,a ona najchętniej nosiłaby go na rękach cały dzień. Ale za ciężki,na szczęście.
Jak się czujesz? Mdłości, zawroty głowy czy szczęśliwie cię to ominęło?
Karotka- a ile.ma twój synuś bo ja nie pamiętam , tylko właśnie kojarzę ze zaczynalas starania jak mała miała 3 latka , u mnie wyjdzie różnica wieku 3,5 roku - niestety ja nie byłam ta szczęściarą co mdłości ominęły haha, ledwie coś jem, dziś o dziwo pierwszy taki dzień co w miarę coś tam zjadłam bo i śniadanie i obiad, tylko słodkie toleruje, ale nie mogę przecież bo skończę z wagą na plus 60 kg na końcu ciąży . Generalnie mam wszystko inaczej w tej ciąży jak w poprzedniej - dalej w Niemczech mieszkacie ? Ja dalej w Irlandii siedzę ale tak mi się juz nie chce - nie wiem chciałabym gdzieś bliżej Polski z możliwością szybkiego (wmiare )dojazdu autem ,
reklama
Syn ma 13 miesięcy. Miałam dużo szczęścia,bo jako noworodek i niemowlak był/jest tak samo grzeczny i spokojny jak siostra. Drugą ciążę też miałam praktycznie bez żadnych dolegliwości,ale to naprawdę chyba ogromny fart.
No my dalej w Niemczech, raczej do Polski się nie wybieramy w celach powrotu,co najwyżej na urlop. Nie powiem,też nieraz mam ochotę wrócić,ale wiem,że zaraz bym sobie przypomniała dlaczego wyjechałam...
Znam to parcie na słodkie,oj znam. Ale z tego co wiem, to w pierwszym trymestrze często dziewczyny mało jedzą,bo właśnie brak apetytu,mdłości. Niektóre nawet chudną. Najważniejsze,że wszystko ok.
Mdłości w końcu przejdą.
Irlandia już powoduje depresję,co? No niestety,mnie też nieraz dopada ta depresja emigracyjna,ale co zrobić.
No my dalej w Niemczech, raczej do Polski się nie wybieramy w celach powrotu,co najwyżej na urlop. Nie powiem,też nieraz mam ochotę wrócić,ale wiem,że zaraz bym sobie przypomniała dlaczego wyjechałam...
Znam to parcie na słodkie,oj znam. Ale z tego co wiem, to w pierwszym trymestrze często dziewczyny mało jedzą,bo właśnie brak apetytu,mdłości. Niektóre nawet chudną. Najważniejsze,że wszystko ok.
Mdłości w końcu przejdą.
Irlandia już powoduje depresję,co? No niestety,mnie też nieraz dopada ta depresja emigracyjna,ale co zrobić.