reklama
Akuku
Fanka BB :)
Anabelko hehe ja nie obstawiam nic
Wiem ze zadne mdlosci jedzenie nie jest wyznacznikiem w moim przypadku bo w kazdej ciazy mialam inaczej i zawsze chlopcy.
Jest 50/50 i bedzie co ma byc. Chcialabym core ale jak bedzie synek to tez fajnie . Bede miala wlasna obstawe hehe.
Ogolnie staram soe nie myslec o tym zeby sie nie nakrecac.
Wiem ze szansa jest na obie plcie bo starania byly przed owu w dniu i dzien po hehe. Tzn tak mi sie wydaje.
Wiem ze zadne mdlosci jedzenie nie jest wyznacznikiem w moim przypadku bo w kazdej ciazy mialam inaczej i zawsze chlopcy.
Jest 50/50 i bedzie co ma byc. Chcialabym core ale jak bedzie synek to tez fajnie . Bede miala wlasna obstawe hehe.
Ogolnie staram soe nie myslec o tym zeby sie nie nakrecac.
Wiem ze szansa jest na obie plcie bo starania byly przed owu w dniu i dzien po hehe. Tzn tak mi sie wydaje.
krowkabordo
Dziewczyny karmicie jeszcze piersią? Bo ja tak i póki co jest nam z tym dobrze choć w nocy kupa wstawania.
krowkabordo
Dasz radę? Ja mam wrażenie, że'w nocy cały'czas wisi mi na piersi Akuku kiedy masz wizytę?
krowkabordo
Właśnie ja karmię
Akuku
Krowko daje mu w nocy wode z glukoza (codziennie daje mniej glukozy az dojdziemy do samej wody) nie chcial butli ale nakos sie przekonal. Mnie meczylo bardzo to wiszenie w nocy na mnie. Wczoraj go raz karmilam w nocy a dzis sprobuje bez karmienia..ciekawe czy da rade
Chce karmic rano przed drzemka i wieczorem przed snem.
Wizyte mam 23.01 u poloznej a usg nie wiem za jakies 4 tyg.
Chce karmic rano przed drzemka i wieczorem przed snem.
Wizyte mam 23.01 u poloznej a usg nie wiem za jakies 4 tyg.
anabelka
Ja nie karmie a mam dość hehe, chociaż dzisiaj tylko po 2 wypiła 120 ml i poszła spać a potem chciała smoczek o 5 i 7 wcześniej24-2-4-7 masakra a przy zębach pije jak smok i budzi się po 15 razy w nocy. Kuba od 6 mca budził się o24-24:30 pił 260ml i spał do 7 a od 9 mca przesypial noc, Julka wody nie chce ale próbuje coraz mniej mleka sypać bo zęby wychodzą wiec cukier nie wskazany.
Julka ząbkuje, Kuba ząbkuje hehe
Główka jej się pięknie zaokragla, coraz mniejsze ma to splaszczenie lewej strony. Ale rwie się do chodzenia a ja staram się jej to uniemozliwiac ale i tak wstaje i się puszcza, chwile stoi i wraca na podłogę. Włazi sama na łóżko i ostatnio myślałam że zawału dostanę bo na brzegu łóżka siedziała,jeden ruch i witajcie panele
Julka ząbkuje, Kuba ząbkuje hehe
Główka jej się pięknie zaokragla, coraz mniejsze ma to splaszczenie lewej strony. Ale rwie się do chodzenia a ja staram się jej to uniemozliwiac ale i tak wstaje i się puszcza, chwile stoi i wraca na podłogę. Włazi sama na łóżko i ostatnio myślałam że zawału dostanę bo na brzegu łóżka siedziała,jeden ruch i witajcie panele
Ostatnia edycja:
reklama
krowkabordo
U nas też zęby, sa band dwa ale idą kolejne. Ada bal' czas stoi. Przesuwa się przy meblach no i też stanie sama i próbuje równowagę łapać. Masakra nic zrobić nie można. Teraz po karmieniu staram się ja odkładać ale ile można?! Fajnie, że Julce główka się zaokragla. Widziałam Kubę bez zęba wygląda uroczo no to się w końcu najadla teraz tylko trzeba bezszelestnie odłożyć pannę do łóżeczka.