reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Dziewczyny trzymajcie sie jeszcze troszke i bdda maluszki:)

Kasoku slicznosci:)

Moja handzia ma problrmy z kupka i nie wiem jak pomoc ..

A tu moje dxjeciaki wczoraj u dentysty

Nio;)

Załączniki

• 1396433176187.jpg
    1396433176187.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 1396433191045.jpg
    1396433191045.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 1396433208143.jpg
    1396433208143.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 36
Taki torcik zrobilam. Pozniej dozytam I odpisz

jak Ty tą kulę zrobiłaś ? :-) szacun :-)

kamilko ja w poniedziałek idę z Kubą na przegląd,ostatnim razem bez problemu było,póki co wszystkie zdrowiutkie i bialutkie a niektóre dzieci,nawet i młodsze normalnie szok bo mają tak zniszczone zęby jakby myły zęby czekoladą :-D :-)

Anabelko biszkopt pieklam w misce.. niesttey kilka bledow zrobilam... ale ucze site na bledach ;)

Co do zebow. Moi maja zeby po mnie zdrowe...ale niektorzy mimo mycia slabe zabki maja.

akuku szykuj mi materac, lecę do UK na praktyki cukiernicze do Ciebie! :tak::tak:

kamilka wcale po zdjęciach nie widać, że Adaś do dentysty idzie, wyluzowany, uśmiechnięty, super! grunt to dobre nastawienie od najmłodszych lat. Hania przeuroczo wygląda z tą szczoteczką!

my już po wizycie, Mała ma się ok, wszystkie wymiary ok ale zapowiada się wysoka dziewczyna bo nogi ma długie jak na ten tydzień, po tatusiu :tak:
waży ok 850 g ale wstydziocha straszna, zdjęcia znów nie mam żadnego bo zakryła buzię rączkami (drugi raz z rzędu bo na poprzedniej wizycie też tak robiła, no aż się nie chce wierzyć, że znów nie chciała ładnie zapozować) :baffled:
no cóż parcia na szkło dziewczyna ewidentnie nie ma :-p
no trudno, może na następnej wizycie będzie chciała sobie jakąś fotkę dać zrobić na pamiątkę dla mamusi i tatusia.

moja szyjka nadal długa, zamknięta ale cały czas ustawiona do porodu :sorry::sorry: Gin stwierdził, że może już taka moja uroda. Tak czy siak lepiej dmuchać na zimne, czyli dużo odpoczywać i nie forsować się.

co do wyników badań to wszystko jest ok, glukoza ok, morfologia, mocz, toxo wszytsko ok. TSH poszło w górę (z 1,26 do 2,09) więc zaraz zadzwoniłam do mojej Endokrynolog. Kazała się nie martwić, na razie jeszcze nie zwiększamy dawki Letroxu dopóki TSH nie wzrośnie do 2,5).

Anabelko biszkopt pieklam w misce.. niesttey kilka bledow zrobilam... ale ucze site na bledach ;)

Co do zebow. Moi maja zeby po mnie zdrowe...ale niektorzy mimo mycia slabe zabki maja.

pamiętam jak kiedyś piekłam pierwszy raz biszkopt,no i oczywiście odrazu się udał :-)
no a człowiek uczy się na błędach,ale i tak te torty wychodzą Ci super :-)

akuku szykuj mi materac, lecę do UK na praktyki cukiernicze do Ciebie! :tak::tak:

kamilka wcale po zdjęciach nie widać, że Adaś do dentysty idzie, wyluzowany, uśmiechnięty, super! grunt to dobre nastawienie od najmłodszych lat. Hania przeuroczo wygląda z tą szczoteczką!

my już po wizycie, Mała ma się ok, wszystkie wymiary ok ale zapowiada się wysoka dziewczyna bo nogi ma długie jak na ten tydzień, po tatusiu :tak:
waży ok 850 g ale wstydziocha straszna, zdjęcia znów nie mam żadnego bo zakryła buzię rączkami (drugi raz z rzędu bo na poprzedniej wizycie też tak robiła, no aż się nie chce wierzyć, że znów nie chciała ładnie zapozować) :baffled:
no cóż parcia na szkło dziewczyna ewidentnie nie ma :-p
no trudno, może na następnej wizycie będzie chciała sobie jakąś fotkę dać zrobić na pamiątkę dla mamusi i tatusia.

moja szyjka nadal długa, zamknięta ale cały czas ustawiona do porodu :sorry::sorry: Gin stwierdził, że może już taka moja uroda. Tak czy siak lepiej dmuchać na zimne, czyli dużo odpoczywać i nie forsować się.

co do wyników badań to wszystko jest ok, glukoza ok, morfologia, mocz, toxo wszytsko ok. TSH poszło w górę (z 1,26 do 2,09) więc zaraz zadzwoniłam do mojej Endokrynolog. Kazała się nie martwić, na razie jeszcze nie zwiększamy dawki Letroxu dopóki TSH nie wzrośnie do 2,5).

mnie się wydaje że tsh jest ok,bo ja normalnie to mam 2,40 ;-) więc taki wynik nie powinien szkodzić
a tak na marginesie czy tylko ja takie duże dzieci w naszym temacie produkuje hehe moja w 29tc miała 2kg haha

ale wiecie co,odetchnęłam bo nie boję się już ewentualnego porodu,bałam się że waga maluszka będzie wątpliwa jeśli chodzi o decyzję w sprawię rodzaj porodu i że przy próbach porodu siłami natury coś by poszło nie tak,że dziecko by utknęło itd wrrr a tak na spokojnie zawitam na izbie przyjęć chyba że przed terminem cc odejdą mi wody to już z stresikiem pojadę :-) no ale póki co robię to co mi ginekolog kazała,dużo leżę,nie dźwigam i się nie przemęczam.Resztę potrzebnych rzeczy mój mi przywiózł z niemiec.No ale pokój nie jest skończony,póki co mój nadal walczy z kuchnią.Nie potrafi określić kiedy skończy a to jeszcze jedną dziurę musi zrobić w wielkości drzwi i musi ściankę postawić,wykończyć na perfect i pomalować wszystko a pozostał mu jakiś tydzień,trzeba zagonić innych do pracy.Ma mu pomóc mąż kuzynki ale ciągle jak na złość późno wraca z pracy bo pracuje koparką,wiosna zawitała to i mnóstwo zleceń firma ma więc już grzecznie o 15 do domu nie wraca,a przecież przed maluszkiem trzeba zdążyć by zdążyć z wywietrzeniem całego mieszkania po remoncie by pozbyć się tego pyłu.

reklama
Do góry