reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kochane dzieciaki,
a u mlodego mojego sensacje brzuszne po mm i ucho zapalone, nie chce cyca, bo go brzuch boli, wygina sie ryczy krztusi sie, a ja cala spocona z nerwów, no nic idę spac poki spi.

Moje efekty po 2 tyg cwiczenia ;)
a więc tak:
Brzuch: -6 cm
Talia: - 5 cm
Biust: -3 cm
Pod biustem: - 7 cm
Biodra: - 7cm
Pupa: - 2cm
Łydka: - 1cm
Ramie: - 2 cm
W pierwszym tygodniu zgubiłam 21 cm
W drugim tygodniu 12 cm
Łącznie 33 cm z calego ciała.
Ale ja mam jeszcze mnustwo centymetrow... niestety...albo i stety bo dzięki temu ucze sie ćwiczyć systematycznie... już wszystko wygląda dużo lepiej a to dopiero 2 tyg.

Kochane dzieciaki,
a u mlodego mojego sensacje brzuszne po mm i ucho zapalone, nie chce cyca, bo go brzuch boli, wygina sie ryczy krztusi sie, a ja cala spocona z nerwów, no nic idę spac poki spi.

a spróbowałaś z HA czy ze zwykłym ?
pamiętaj że dzieci rodziców alergików będą wrażliwsze,spróbuj może z bebilonem pepti i wprowadzaj go tak jak zmienia się mm z np.1 na 2,mieszaj ze swoim jak już chcesz mm dawać

Moje efekty po 2 tyg cwiczenia ;)
a więc tak:
Brzuch: -6 cm
Talia: - 5 cm
Biust: -3 cm
Pod biustem: - 7 cm
Biodra: - 7cm
Pupa: - 2cm
Łydka: - 1cm
Ramie: - 2 cm
W pierwszym tygodniu zgubiłam 21 cm
W drugim tygodniu 12 cm
Łącznie 33 cm z calego ciała.
Ale ja mam jeszcze mnustwo centymetrow... niestety...albo i stety bo dzięki temu ucze sie ćwiczyć systematycznie... już wszystko wygląda dużo lepiej a to dopiero 2 tyg.

skrupulatnie to policzyłaś :-D ale wiesz zgubiłaś dużo,tymbardziej że to Twoja 3 ciąża i wiadomo że ciężko więc uznaj to jako sukces pomimo że dla Ciebie to jeszcze mało :-)

A u mnie nic specjalnego,odstawiłam luteinę,pozostał mi magnez i nospa które będę brać do czwartku,dopóki nie zawitam w szpitalu :-) mój brzuchol 116cm :-) maluch mało się rusza ale kopniaki są solidne :-) śpie super,sny haha opisywać nie będę :-) na siku wstaję dopiero o 7-8 więc nocka przespana,dziwne co.Przy Kubie wstawałam po 2 razy w nocy na siku,piję dużo bo mam pragnienie,jem średnio

akuku podziwiam Cię za wytrwałość! oby tak dalej!

anabelka tylko czekać aż wstawisz nam tu zdjęcia swojej pociechy!

no cóż, muszę się pochwalić, w weekend zaliczyliśmy z mężem nasze pierwsze, profesjonalne zlecenie fotograficzne :tak::tak::tak:

robiliśmy zdjęcia podczas konferencji językowej SETARF, (Sieradz English Teaching and Research Forum). Oprócz moich byłych wykładowców ze studiów były tam same VIPy jeśli chodzi o lingwistykę i język angielski, profesorowie i doktorzy z Uniwersytetów z Łodzi, Lublina, Warszawy, ze Śląska itd więc miałam okazję spotkać i poznać osobiście autorów różnych mądrych książek z których musiałam się uczyć podczas studiów :-D

dostaliśmy wejściówki, plakietki z naszymi imionami i nazwiskami oraz dopiskiem Photographer normalnie full professional :-p

Marcin tylko się biedny stresował i nie odstępował mnie na krok bo się bał, że ktoś do niego podejdzie i zacznie gadać po angielsku a on nie będzie wiedział co ma odpowiedzieć :-p :-)

jak wróciliśmy do domu szanowny pan Mąż zapowiedział, że po bitych 10 godzinach słuchania angielskiego nie powie ani słowa po angielsku przez miesiąc! Po czym otwiera lodówkę i mówi: "ale chce mi się pić, gdzie jest ten juice, który kupiliśmy?" :rofl2:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej, ja po przebojach odtajam, okazali sie, ze mlody nie chcial pic mleka ,bo moja dieta bezglutenowa mu nie pasi, wiec odstawilam. Ja od wczoraj chodze na fitness, tak nam babka dala wycisk,ze myslalam,ze zjadę, ale waze 62 kg i do wakacji z 10 musze zrzucić, wiec dwa razy w tyg chodze.

Karola super, fantastyczne przezycie.

anabelko trzymam &&&& to juz tuz tuz, koniecznie wklej zdjęcie Malej. A mój Mlody wazy 6300g tylko na cycu jest i spasl sie okrutnie .

no i zaczynam 3 trymestr :tak:

małe podsumowanko:

+6,5 kg, brzucho 97 cm

28 tc.jpg

Załączniki

• 28 tc.jpg
    28 tc.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 46
Sliczny brzusio Karola ;) juz 3 trymestr?? Dopiero co nie wierzyłas ze sie udalo !! Ba ja niedawno zrobilam test i trzeslam portami... a tu juz moj maly ma 3 miesiace !!! Szok.

Kasoku imponujaca wage ma Twoj synek. Z jaka waga on sie urodzil ?? Zobacz mlodszu od mojego a moj wazy teraz 5770..ale juz wogle w nocy nie je wiec i wolniej tyje. No i urodzil sie nkecale 3 kg.

reklama
Akuku tymus sie urodzil z masa 3450g jak wychodziliśmy ze szpitala wazyl 3250 g, teraz ponad sześć, ale on żre dwa chce co 3-4 h w nocy zrobil sobie przerwe od 21 do 3.30-4 rano

Boże dziewczyny ja juz zapomnialam co to sex, razem z m wieczorem padamy w dużym pokoju przed tv i ok czwartej rano wstaje myje sie i dalej do 7 nyny. Mam wyrzuty sumienia,bo jak zakonnica żyje.

Do góry