reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Sloneczko ja juz testowalam..... najpier mi wyszedl cien cienia a na nastepnych dwuch testach juz nic wiec mysle ze ten cien cienia to byla poporstu linia ewaporacyjna albo cos.... w piatek wyciagam i tak niedzialajacy implant i zaczynam staranka.... takie bez spinki co natura przyniesie :-)

kasoku a to masz fajnie, mniej dni na czekanie, tak chyba sobie mysle. karola przepraszam za blad w imieniu. musze sobie zrobic przerwe, bo juz mi sie w oczach mieni od tych suwaczkow. ale w koncu sie udalo. Emily spi juz 2 godziny a j nic nie zrobilam w domu...

Sloneczko gdy dostawalam @ x lat temu bylam bardzo zla, bo cykle krotkie i podpachy non stop na podoredziu, ale teraz jak sie staram o dzidzie to rzeczywiscie ciesze sie, ze szybciej mam owulke i w ogole szybciej jakos to mi leci...

Ariena- witaj. wszystko ci sie wyjaśni na usg, ale lekarz w tej kwestii rzadko sie myli :) gratki

Trochę dziwna była "pewność" lekarza. Najpierw powiedział z palcem w górze :D , że mogę być w ciąży. A później, po wywiadzie - czym się zajmuję/emy zapytał czy planujemy ślub bo ta ciąża to na 100%.
Po czym nawiązując do badania usg użył stwierdzenia "moim zdaniem się potwierdzi".
To znaczy, że ja też mogę mieć swoje zdanie na ten temat i mówić, że "a moim, się nie potwierdzi"?:confused2:
USG 3. grudnia... :happy:

reklama
Mamolinka, Ardianka GRATULACJE dziewczyny!!!!!

mi przyszły teścioryy! takżę teraz nic innego tylko sikac hehehe tylko jeszcze jutrzejszy lekarz mam nadzieje ze szybko mnie zdiagnozuje bo do nerwicy sie doprowadze ......

ja tez musze troszke zaczekac bo listopadowe staranka odeszły mam nadzieje ze grudniowe ;-)

Do góry