anabelka
Fanka BB :)
anabelka jakoś ostatnio właśnie mi tak się uwidocznił
oj to mnie macica musi mocno uciskać na pęcherz bo potrafię nawet i po 3 razy wstawać w nocy a 2 razy to już norma a wcale nie piję dużo . Fakt, trening wyśmienity :-) nawet wczoraj żartowałam, że to chyba natura tak sprytnie sobie wymyśliła, że kobiety w ciąży wstają po kilka razy w nocy na siku bo się przyzwyczaiły i wytrenowały przed nocnym wstawaniem do maluszka
kiedyś to najpierw cyce moje szły a potem ja teraz brzuch a potem ja :-)
Karola a to naprawde trening dla mamuski, hehe tylko ze w ciazy mozna spac ale sie nie da zasnac..a potem da sie zasnac ale nie mozna bo maluszek nie da hehe.
Choc roznie jest, njak Emila baki nie mecza to spi pieknie, zje i dalej spi, wiec wyspana jestem.
A przepisu nie ma, jedynie postaraj sie ostatni raz napic tak na 2-3 godziny przed pojsciem spac.
I tak jak anabelka pisze, jak maluszek placze to nawet w nocy zmeczenia nie czujesz tylko wstaje i nje ma irytacji ze trezba wstac. Mi np. Jak dosypiam rano to ciezej mi oczy otworzyc do niego niz w nocy hehe.
A tubemis spi w oczekiwaniu na health visitor ale chyba nie przyjdzie bo juz 1,5 g spoznienia ma,..wrr
ja jeszcze piję przed położeniem się spać hehe ale w dzień to masakra,robię siku w takiej ilości jakbym tylko do badania potrzebowała,wystarczy że się przespaceruję a już mi się chce,dzisiaj mała jeszcze tak mi grzebała w okolicy kości łonowej że wydałam z siebie dźwięk hehe
Ostatnia edycja: