reklama
sloneczko121
Zaangażowana w BB
Hmm... mam pytanko. Wybralam sbie suwaczek ale zupelnie nie wiem jak go wkleic. Pomozcie prosze.
mamolinka90
Fanka BB :)
Dziewczyny jeszcze raz Wam bardzo dziekuje Czekam dalej z niecierpliwoscia na kolejne ciezaroweczki Buziaki :*
ariena87
Witajcie.
Jestem tu pierwszy raz i wygląda na to, że zagoszczę na dłużej.
Nie wiem czy w dobrym wątku się podpinam, bo ja z tych co test zrobiła - wyszła jedna kreska, po 3 minutach dołączyła druga ale blada. Żeby nie tracić już $ na testy ( bo można jakieś buciki już bejbikowi za to kupić, tzn. za to ile już na testy wydałam poszłam do doctora. I usłyszałam - może Pani być we wczesnej ciąży, szyjka twarda itd. Dostałam skierowanie na usg. I tak się teraz zastanawiam - lekarz niemal pewny, ale czy może się pomylić..? Nie wiem co myśleć, jakoś do mnie nie dociera. Oczywiście nie zmienia faktu, że się cieszę
Jestem tu pierwszy raz i wygląda na to, że zagoszczę na dłużej.
Nie wiem czy w dobrym wątku się podpinam, bo ja z tych co test zrobiła - wyszła jedna kreska, po 3 minutach dołączyła druga ale blada. Żeby nie tracić już $ na testy ( bo można jakieś buciki już bejbikowi za to kupić, tzn. za to ile już na testy wydałam poszłam do doctora. I usłyszałam - może Pani być we wczesnej ciąży, szyjka twarda itd. Dostałam skierowanie na usg. I tak się teraz zastanawiam - lekarz niemal pewny, ale czy może się pomylić..? Nie wiem co myśleć, jakoś do mnie nie dociera. Oczywiście nie zmienia faktu, że się cieszę
emalia82
co do suwaczka, to 1. ustawienia 2. edytuj sygnaturę 3 wklejasz kod suwaka 4 zapisz
Ariena- witaj. wszystko ci sie wyjasni na usg, ale lekarz w tej kwestii rzadko sie myli gratki
Ariena- witaj. wszystko ci sie wyjasni na usg, ale lekarz w tej kwestii rzadko sie myli gratki
reklama
witaj ariena mysle, ze jestes w ciazy, skoro lekarz tez tak twierdzi, jezeli nie chcesz juz kupowac testow to musisz spokojnie poczekac i zrobic usg, tylko, ze mi w 7 tyg ciazy fasolke zobaczyli, wczesniej ni hu hu