reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tak się cieszę o wasze 2 kreski :) . Ja przetestuje dzisiaj po pracy około 18, powinno wyjśc bo spóźnia mi się @ . A jak nie to jutro rano powtórze :)

reklama
Ardianka!!! no prosze, kolejna ciezaroweczka :tak::tak::-):-)
Gratulacje przeogromne!!!

ale sie ciesze!!
sroda jednak okazala sie szczesliwa

no to Mamolinka i Ardianka! prosze mi tutaj napisac objawy ciazy zebysmy byly na bierzaco! :D:laugh2:

w poniedzialek:) z kalkulatorow mi wychodzi ze @ powinnam dostac 27-29.11 wiec moze w poniedzialek bedzie juz cos widac ;-)
a jak nie to siup, czekam na @ i dalej do roboty :tak:

jutro mam wizyte do gin. poprosze ja od razu o luteine bo moze byc tak ze znowu mi sie przedluzy cykl do 50 albo 60 dni i potem bede sobie plula w brode ze nie przywiozlam z Pl :)

Mamolinka i Ardianka moje gratulacje!!!:-D:-D:-D:happy::happy::happy:zycze zdrowej ciazy i czekam na wpisy z przebiegu ciazy. ja tescik zrobie 4 grudnia, bo my dopiero w polowie cyklu. To nasz drugi cykls "staran" od czasu utraty naszego aniolka we wrzesniu.
pam a Ty kiedy w grudniu robisz tescik? pozdrawiam:-D:-)

reklama
Do góry