reklama
Ardianka!!! no prosze, kolejna ciezaroweczka :-):-)
Gratulacje przeogromne!!!
ale sie ciesze!!
sroda jednak okazala sie szczesliwa
no to Mamolinka i Ardianka! prosze mi tutaj napisac objawy ciazy zebysmy byly na bierzaco!
Gratulacje przeogromne!!!
ale sie ciesze!!
sroda jednak okazala sie szczesliwa
no to Mamolinka i Ardianka! prosze mi tutaj napisac objawy ciazy zebysmy byly na bierzaco!
w poniedzialek z kalkulatorow mi wychodzi ze @ powinnam dostac 27-29.11 wiec moze w poniedzialek bedzie juz cos widac ;-)
a jak nie to siup, czekam na @ i dalej do roboty
jutro mam wizyte do gin. poprosze ja od razu o luteine bo moze byc tak ze znowu mi sie przedluzy cykl do 50 albo 60 dni i potem bede sobie plula w brode ze nie przywiozlam z Pl
a jak nie to siup, czekam na @ i dalej do roboty
jutro mam wizyte do gin. poprosze ja od razu o luteine bo moze byc tak ze znowu mi sie przedluzy cykl do 50 albo 60 dni i potem bede sobie plula w brode ze nie przywiozlam z Pl
sloneczko121
Zaangażowana w BB
Mamolinka i Ardianka moje gratulacje!!!zycze zdrowej ciazy i czekam na wpisy z przebiegu ciazy. ja tescik zrobie 4 grudnia, bo my dopiero w polowie cyklu. To nasz drugi cykls "staran" od czasu utraty naszego aniolka we wrzesniu.
pam a Ty kiedy w grudniu robisz tescik? pozdrawiam:-)
pam a Ty kiedy w grudniu robisz tescik? pozdrawiam:-)
sloneczko121
Zaangażowana w BB
angela to zalezy kogo Ty wolisz, ja bylam u obu ale ostatnio trafilam na cudowna pania ginekolog i nie zamienie jej na zadnego innego lekarza. :-)
reklama
sloneczko121
Zaangażowana w BB
angela no to zycze II kresek, takich grubasnych i wyraznych.:-)