reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tak się cieszę o wasze 2 kreski :) . Ja przetestuje dzisiaj po pracy około 18, powinno wyjśc bo spóźnia mi się @ . A jak nie to jutro rano powtórze :)

reklama
Ardianka!!! no prosze, kolejna ciezaroweczka :tak::tak::-):-)
Gratulacje przeogromne!!!

ale sie ciesze!!
sroda jednak okazala sie szczesliwa

no to Mamolinka i Ardianka! prosze mi tutaj napisac objawy ciazy zebysmy byly na bierzaco! :D:laugh2:

w poniedzialek:) z kalkulatorow mi wychodzi ze @ powinnam dostac 27-29.11 wiec moze w poniedzialek bedzie juz cos widac ;-)
a jak nie to siup, czekam na @ i dalej do roboty :tak:

jutro mam wizyte do gin. poprosze ja od razu o luteine bo moze byc tak ze znowu mi sie przedluzy cykl do 50 albo 60 dni i potem bede sobie plula w brode ze nie przywiozlam z Pl :)

Mamolinka i Ardianka moje gratulacje!!!:-D:-D:-D:happy::happy::happy:zycze zdrowej ciazy i czekam na wpisy z przebiegu ciazy. ja tescik zrobie 4 grudnia, bo my dopiero w polowie cyklu. To nasz drugi cykls "staran" od czasu utraty naszego aniolka we wrzesniu.
pam a Ty kiedy w grudniu robisz tescik? pozdrawiam:-D:-)

reklama
Do góry