reklama
jeszcze raz napisze, ze jest przesliczny!!!!!!
Akuku - urodzilas w 38 tyg, pewnie gdyby byl w 40 mialby tyle co Viki
jest bardzo do Jarka podobny :-):-)
niech Ci sie zdrowo chowa
mi sie przyplatalo zapalenie piersi i cierpie:-( dreszcze, bol wszystkiego...
Akuku - urodzilas w 38 tyg, pewnie gdyby byl w 40 mialby tyle co Viki
jest bardzo do Jarka podobny :-):-)
niech Ci sie zdrowo chowa
mi sie przyplatalo zapalenie piersi i cierpie:-( dreszcze, bol wszystkiego...
Witam
Akuku gratuluję!!!! Co do pokarmu mocz piersi w ciepłej wodzie masuj i przystawiaj małego powinnas szybciej rozbujac.. do tego piwko bezalkoholowe...
Tiliu wspolczuje ja wczoraj miałam gin.. i nic wszystko super piersi też a dziś mnie boli jedną no i masuje i przystawiam mała może rozbije ..
Moja dziś kończy 2 miesiące.. a taka kluska sie robi że szok i długa sie zrobiła bardzo..i to tylko na moim cycu... W poniedziałek szczepienie pierwasze.. a że tu nie ma jak u nas na NFZ to muszę wybrać między 6w1 a 5w1:/
Akuku gratuluję!!!! Co do pokarmu mocz piersi w ciepłej wodzie masuj i przystawiaj małego powinnas szybciej rozbujac.. do tego piwko bezalkoholowe...
Tiliu wspolczuje ja wczoraj miałam gin.. i nic wszystko super piersi też a dziś mnie boli jedną no i masuje i przystawiam mała może rozbije ..
Moja dziś kończy 2 miesiące.. a taka kluska sie robi że szok i długa sie zrobiła bardzo..i to tylko na moim cycu... W poniedziałek szczepienie pierwasze.. a że tu nie ma jak u nas na NFZ to muszę wybrać między 6w1 a 5w1:/
hej, jak ten czas leci ja już weszłam w 36 tc w sumie za dwa tygodnie mogę już rodzic, Tili przykładaj cieply lisc z kapusty (o ile posiadasz), pomaga, Akuku ja dostałam mega pokarmu w czwartej dobie, ale tak mnie wywalilo,ze myslalam ze zwariuje a wcześniej nic i Matylda tylko mi sutki zmacerowala i krew leciała wiec teraz nie przystawię Mlodego az do trzeciej -czwartej doby. bo znowu będę gryzc sciany z bolu.
Mlodego czuje w każdej części brzucha, bidok ma ciasno i się wierci, wyciąga, obija
Mlodego czuje w każdej części brzucha, bidok ma ciasno i się wierci, wyciąga, obija
Akuku
Fanka BB :)
Kasoku ale to ssanie pobudza laktacje inaczej mozesz nie miec pokarmu, mi mowia ze wlasnie jak najczesciej przystawiac, ja jeszcze pobudzam laktatorem.
KAmilka rozgrzeje dzis piersi, pije jeszcze herbatke z hippa na laktacje. No juz max jutro pojutrze piwinnam dostac pokarmu.
Przystawiam malego, ladnie ssie i jak dalej jest niespokojny to dokarmiam z takiego kubeczja dla niemowlakow. Maly ma duza chec ssania i nawet smok mu przypasil ale tylko jak glodny nie jest.
Dziekuje za gratulacje.
KAmilka rozgrzeje dzis piersi, pije jeszcze herbatke z hippa na laktacje. No juz max jutro pojutrze piwinnam dostac pokarmu.
Przystawiam malego, ladnie ssie i jak dalej jest niespokojny to dokarmiam z takiego kubeczja dla niemowlakow. Maly ma duza chec ssania i nawet smok mu przypasil ale tylko jak glodny nie jest.
Dziekuje za gratulacje.
Niestety nauczona bolescia sutkow i krwawieniem takim,ze potem nie umiałam przystawić Matyldy jak już mleko mi na całego leciało nie będę od razu przystawiać , bo potem co ja zrobie, po scianach już nie chce chodzica karmic chcewiec rady nie rady (za które dziekuje) ale tym razem sprobuje tak.
anabelka
Fanka BB :)
Witam
dobra rada,bo faktycznie to prawda,mi wycieka mleko na ogół po kąpieli gdy cycuchy są cieplutkie
nie ma chyba piwa bezalkoholowego...no niby u Nas mówią że Karmi ale one ma %
Akuku jesz normalnie ? może tu tkwi problem,ja przy Kubie miałam potop w dobę po i to taki że połowa ze mnie się wylała po wymasowaniu piersi bo się nie dało chodzić,takie kamienie miałam hehe a po 3 miesiącach ciach po mleku miałam.Słyszałam też o dobrych skutkach po łuskach kakaowych,ale może być z nimi ciężko by gdzieś kupić
akurat na suwaczku mi się wyświetla coś co mnie zastanawiało,bo wypływa mi z cycoli biaława wydzielina i do tego żółtawa ale widzę że to zwą siara haha
reklama