anabelka
Fanka BB :)
Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjlepszego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola o ile się nie myle to ta przezierność bada się do 14 tc, ja ja miałam badana w 12 tc na pierwszym badaniu prenatalnym.
a mnie dzisiaj zoladek boli, wina Mlodego, ciśnie mi go i kopie chyba, poza tym spalabm i spala, a tu mój m ma dyżur a Matyska i tak wyrozumiala, ale siedzi i narzeka,ze jej się nudzi, a ja...nie mam sily, normalna detka ze mnie.
ha ha Anabelko no to więcej przytylas niż ja na tym etapie ciąży, ale Ty to wysoka jesteś wiec nie będzie tak widać, ja już zastanawiam się nad pakowaniem torby do szpitala, cholercia jak to zleciało w sumie mam w glowie co mam wziąć ale jakos nie chce mi się tego wladowac do torby