reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej mamusie:))!!

ZDROWYCH WESOLYCH ŚWIAT ZYCZE RAZEM Z MOIM XYMKIEM.

Buziaki dla was!! :*
Aby sie spelnily wasze marzenia !

Tili- gratujuje kochana :*! Śliczna Ellie!!

Karola- jaki duży babelek,slodki odpoczywaj :)

Anabelka- moj mial z 4,5 cm stope w 23 tyg wiec wielka haha i faktyko ma dużą stope

Buziaki do później :)

po tacie czy mamusi ? hehe
mój obecnie ma buty rozm 30 hehe :-) do 44-46 w przyszłości dobije hehe

Czas mi ucieka,jeszcze dzisiaj Kubie jechałam po prezent bo wcześniej nie dało rady,ciągle ze mną to prezentu by nie dało się kupić
moje cztery litery siedzą ale już pora wstać z wygodnego fotela i zabrać się do roboty :-) to do kiedyś tam po świętach dziewczyny,bo nie wiem kiedy wejdę na forum ;-)

reklama
Wesolych Swiat kochane

Ps. Byl u nas mikolaj (sasiad sie przebral hehe) I w tym czasie drugi dzwonek do drzwi przyszla moja paczka !! Juz wszystko popralam hehe.

Ja sobie zrobilam bardzo pracowit pierwszy dzien swiat.ale z to jakie efekty.
Moge juz rodzic sokojnie tylko tetrowki mam do poprasowania hehe.

Hej, Akuku super chlopaki, fajne łóżeczko i kolyska. Ja jestem u rodzicow, Matyska wczoraj cala noc nie spala z wrażenia, mi Mlody tak pęcherz uciska, ze mam wrażenie, ze pęknę tam na dole no i ze smutniejszych rzeczy , moja 28 letnia kuzynka zachorowala na stwardnienie SM, dowiedzialam sie dzisiaj, ma 3 letnia core, Boże mam dość, tak mi źle, dlaczego ??? No nic milego świętowania Wam życzę.

Karola - 11 tydzien juz u Ciebie???????????????? wow :D:D:D:D:D::D:D:D

tili nawet już dalej bo wg ostatniego usg dziś jestem już w 12 tygodniu i 2 dniu ciąży :tak: tylko nie zmieniłam suwaczka i tak się nadal wyświetla :zawstydzona/y:

jak tam po świętach dziewczyny?

akuku przesłodcy Ci Twoi chłopcy!

kasoku nie smutaj się, niestety takie rzeczy się zdarzają nikt z nas nie ma na to wpływu, kto i na co zachoruje :(

ja nadal czuję się fantastycznie, aż nie w to mogę uwierzyć, jem wszystko, nie odrzuca mnie od niczego, nie jest mi niedobrze nic a nic, zero wymiotów, spać też już mi się nie chce, czasami coś tam w brzuchu pociągnie ale to najwyżej łyknę sobie nospę i jest git!

zaczynam się powoli rozglądać na jakimiś ciuchami ciążowymi bo spodnie już ciasnawe, gdzie kupowałyście ciuszki ciążowe, przez internet czy w sklepach stacjonarnych?

Ostatnia edycja:
Karola Ty szczęściaro mnie to mdlilo i mdlilo na tym etapie ciąży, ciuchów strikte ciążowych nie kupowalam, mialam jeansy po Matysce, kupilam parę legginsów i w H& M sweterek i trzy elastyczne kolorowe bluzki ,które uwielbiam i po ciąży sie przydadzą. Po świętach obżarta, Matylfa dzisiaj 5 latek skonczyla, 3 mam wizyte u gin i zobaczymy co powie o moim porodzie, boje sie juz na calego.

Karola ja kupowalam w h&m , bez ciazowek nie dalabym rady hehe. Bo mnie to wszystko uwiera I denerwuje zaraz... fanie ze sie dobrze czujesz :):)
Kiedy kolejne usg ??

Kasoku ale co boisz sie ze cc ? Moze jednak sie uda naturalnie.
Zobacz Tili tez mowili ze to bedzie duze dziecko, a okazalo sie ze to jej najmniejsze... wiec usg prseklamuje. No I z porodem to nie do konca jest tak ze jak jestes drobna yo bedzie ciezko, tu chodzi o rozstaw bioder.. mojego m siostra jest duza ma szerokie biodra ale rozstaw nie taki I nie mogla urodzic dzieci o normalnej wadze..a moja tesciowa ma 145 cm wzrostu I chuda jak patyk byla rodzac dzieci.. wszystko wiecznie na niej wisialo I urodzila naturalnie ponad 5 kg dziecko..taki gruby ze oczu widac nie bylo bo krotki byl I nawet nie pekla hehe. Wiec roznie bywa.
Ja przy Alexie o brzuchu myslaam ze duzy bedzie a nie byl.. bo 3400 a przy Vikim mialam brzuch malutki a on duzo mniejszy nie byl bo 3250..a urodzil sie 10 dni szybciej niz Alex. Wiec podobne wagi... teraz eydaje mi sie ze duzego brzucha nie mam o ze dziec duzy nie bedzie..ale kto wie.. nie wiem ile mam wod I jak to sie tam rozlozylo.

Ja 3.01 mam wizyte u oloznej ale tylo zmierzy brzuch, poslucha serduszka, pobierze krew, zmierzy cienienie I fjnito..nastepna wizyta bedzie chyba 10.01 jak dotrwam a otem 17.01

Ja juz chce rodzic heheheh. No traz to tylko czkac az maluszek sie zdecyduje.

reklama
kasoku przed ciążą spowiedzwałam się, że (za przeproszeniem) będę rzygać jak kot, będzie mnie bolał brzuch i będę czuć się fatalnie, ja natomiast jestem pełna energii, nic mnie nie boli. Przedwczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z Wrocławia i aż mi nie chciała uwierzyć, że nie wymiotuję, nie mam uciążliwych mdłości itd. :sorry2:

jeśli tak by miało być w kolejnej ciąży to mogę mieć nawet i piątkę dzieci, hehe (chociaż pewnie los mi dokopie i będę się czuła fatalnie):-p

Karola ja kupowalam w h&m , bez ciazowek nie dalabym rady hehe. Bo mnie to wszystko uwiera I denerwuje zaraz... fanie ze sie dobrze czujesz :):)
Kiedy kolejne usg ??

akuku no właśnie mnie też już denerwują te spodnie, które są na styk :dry:
jeśli na NFZ to bodajże w 20tc, ale raczej pójdę szybciej prywatnie by dowiedzieć się kto tam mieszka w brzuszku, w 16-17 tc można już będzie w miarę skutecznie określić płeć?

już powoli zaczynamy mówić o tym, że powiększy nam się rodzina, moi dziadkowie już wiedzą, są przeszczęśliwi to to będzie pierwszy ich prawnuk/ prawnuczka, zwłaszcza dziadek pęka z dumy bo ma już 83 lata i ciągle powtarzał, że chce doczekać prawnuka i wreszcie spełniło się jego marzenie :tak:

Bąbelek powiększa swoje mieszkanko i już nie da się ukryć, że coś jest na rzeczy więc powoli dowiadują się też ciotki, wujkowie i nasze kuzynostwo.

zdjęcie robione 3 dni temu. 12tc (wg ostatniego usg, na suwaczek nie patrzcie bo jeszcze nie zmieniłam)

Zobacz załącznik 601103

Zobacz załącznik 601104

najbardziej jestem zaskoczona wyglądem brzucha od przodu bo wygląda jak w wysokiej ciąży :szok:

sorry za jakość i obiecuję, że zacznę wreszcie robić zdjęcia aparatem, kuźwa, dwie lustrzanki w domu a ja telefonem zdjęcia robię :sorry2: :zawstydzona/y: :confused:

Do góry