kasoku przed ciążą spowiedzwałam się, że (za przeproszeniem) będę rzygać jak kot, będzie mnie bolał brzuch i będę czuć się fatalnie, ja natomiast jestem pełna energii, nic mnie nie boli. Przedwczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z Wrocławia i aż mi nie chciała uwierzyć, że nie wymiotuję, nie mam uciążliwych mdłości itd.
jeśli tak by miało być w kolejnej ciąży to mogę mieć nawet i piątkę dzieci, hehe (chociaż pewnie los mi dokopie i będę się czuła fatalnie)
Karola ja kupowalam w h&m , bez ciazowek nie dalabym rady hehe. Bo mnie to wszystko uwiera I denerwuje zaraz... fanie ze sie dobrze czujesz
Kiedy kolejne usg ??
akuku no właśnie mnie też już denerwują te spodnie, które są na styk
jeśli na NFZ to bodajże w 20tc, ale raczej pójdę szybciej prywatnie by dowiedzieć się kto tam mieszka w brzuszku, w 16-17 tc można już będzie w miarę skutecznie określić płeć?
już powoli zaczynamy mówić o tym, że powiększy nam się rodzina, moi dziadkowie już wiedzą, są przeszczęśliwi to to będzie pierwszy ich prawnuk/ prawnuczka, zwłaszcza dziadek pęka z dumy bo ma już 83 lata i ciągle powtarzał, że chce doczekać prawnuka i wreszcie spełniło się jego marzenie
Bąbelek powiększa swoje mieszkanko i już nie da się ukryć, że coś jest na rzeczy więc powoli dowiadują się też ciotki, wujkowie i nasze kuzynostwo.
zdjęcie robione 3 dni temu. 12tc (wg ostatniego usg, na suwaczek nie patrzcie bo jeszcze nie zmieniłam)
Zobacz załącznik 601103
Zobacz załącznik 601104
najbardziej jestem zaskoczona wyglądem brzucha od przodu bo wygląda jak w wysokiej ciąży
sorry za jakość i obiecuję, że zacznę wreszcie robić zdjęcia aparatem, kuźwa, dwie lustrzanki w domu a ja telefonem zdjęcia robię