reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko kni w liscie napisali ze jest szansa ze sam wyjdzie hehe..I ze bedzie mial wizyte to jeszcze pomysla czy mu jakosnie pomoc... sa leki robijakace kamienie I mozna tez np. Laserowo... mam nadzieje ze teraz ataku do wigilii juz nie bedzie.. boje sie ze bedzie tak ze ja na porodowke a on bedzie mial atak..ehh

reklama
Dziewczyny wpadłam zyczyc Wam Zdrowych wesołych Swiat, oby 2014 rok był dla nas szczęśliwy, zebysmy zdrowo urodzily, a te, które zachodzą-zaszly, buziakuje i jeszcze raz WESOLYCH SWIAT. Ps to nasze drugie spędzone na forum :tak:

Wesołych Świąt dziewczyny! :-) Faktycznie, już w zeszłym roku składałyśmy sobie tu życzenia i chyba dla większości się one spełniły ;-) Życzę Wam zdrowych maluszków, tym które zaraz się rozpakują szybkich porodów, ciężarówkom bezproblemowych ciąż, a tym, które jeszcze czekają, żeby doczekały się lada chwila :tak: I oczywiście spokoju i rodzinnej atmosfery :-)

Anabelko kni w liscie napisali ze jest szansa ze sam wyjdzie hehe..I ze bedzie mial wizyte to jeszcze pomysla czy mu jakosnie pomoc... sa leki robijakace kamienie I mozna tez np. Laserowo... mam nadzieje ze teraz ataku do wigilii juz nie bedzie.. boje sie ze bedzie tak ze ja na porodowke a on bedzie mial atak..ehh

no oby oby

Wesołych Świąt kochani a pod choinkę czego sobie tylko zażyczycie :-)

zyczenia_swiateczne_2.gif

reklama
Hej mamusie:))!!

ZDROWYCH WESOLYCH ŚWIAT ZYCZE RAZEM Z MOIM XYMKIEM.

Buziaki dla was!! :*
Aby sie spelnily wasze marzenia !

Tili- gratujuje kochana :*! Śliczna Ellie!!

Karola- jaki duży babelek,slodki odpoczywaj :)

Anabelka- moj mial z 4,5 cm stope w 23 tyg wiec wielka haha i faktyko ma dużą stope

Buziaki do później :)

Do góry