Hej laseczki
Ja tu juz myślałam ze Tulichna tuli juz Ellie a tu cisza
- trzymam kciukasy ! Mocno :* to juz zaraz
Kasoku -fajne pokoiki! Ten różowy faktycznie w nim tonie hihi ale napewno efekt.zlagodza mebelki,a bedziesz wiedziala jak ustawić jak w końcu fizycznie beda
, małego pokój slodziutki też,a widze.ze.2 imie doszło do wyboru
Akuku- ty też juz ostatnie kilka tygodni- może.maluch da ci odpocząć od tych kopniakow chociaż trochę pod koniec hihi
Karola- uwazaj na siebie kobietko,a co do kasy to jej nigdy dość
niestety :/
Anabelka- jak tam potwierdzona cora czy jak
?! Ps. Byłam u lekarza i mówiłam.mu ze raczej szczepic nie bede to mi powiedzial ze popelniam blad i ze jakby moje dziecko się czyms zacięło to może umrzeć..no masakra mnie wkurzyl,i dodal ze z 200 czy wiecej pacjentów.to ja jestem jedyna z tym nieszczepieniem ...masakra...
Sloneczko- super ze chlopaki zdrowe i all ok! Trzymajcie się i napisz do nas czasem jak tam dajecie rade i oczywiście też jestem.ciekawa chłopców i czekam na foto.:* !!
)
Krowko-jak tam Synus?!
A jak się ogolnie czujecie ciezaroweczki
?
U mnie ok , odliczam dni do wyjazdu 15.12 (jade a ponoć esb (elektryczność) robia protest i grożą ze 16 wyłącza prąd hah-fart
...)
Małemu kupiłam pełno ciuchow bo na 3-6 mies to mial kilka szt. I jestem splukana..w h&m boskie rzeczy sa! A sobie butów zimowych szukam i bez sukcesu narazie :/..No i mieszkam sobie sama z małym, czasem mi smutno i mam dola ale jakos się trzymam...,
Chociaż w.pl Odpoczne ale wiem ze mi będzie ciężko wracać tu spowrotem,mój mały.juz zabawowy strasznie, taki bajerant ze hej i się smialam ze powinien sie czarus nazywac bo taki jest charming hahaha
Pozdrowienia dla was :*
Trzymajcie.się
Jestem.z.wami myslami często się zastanawiam.co u was itd - teraz tylko czasu brak bo małemu tak jeździ w brzuchu.i zaraz po butli ma takie akcje ze szok,skurcze brzucha itd a mleko ma specjalne butle też :/ anti colic nie wiem ostatnio tak wrzeszczal ze aż na wymioty go zbierało,teraz bede mu robić usg brzucha żeby sprawdzic,bo żadna metoda anty kolkowa nie dziala, a oprócz tego mam zapalenie zęba i biore antybiotyk więc masakra wszystko na raz,