reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Halo halo a co tu taka cisza!!!! Nie obijać się mamuśki!

karola- gdzie jesteś?
Tili, Akuku- piękne kąciki będą mieć bąble :-). Nie ważne ile miejsca, ważne że z miłością.

Anabelka- połówka, kiedy to zleciało?

kasoku- jak się czujesz?

reklama
hej Kochane, Tili ladnie urzadzilas kacik ,tylko czy dzidzi nie będzie wialo, bo lozeczko kolo okna stoi?????

ja dzisiaj umieram, brzuch podszedł mi do gardla i mu duszno na maxa, modle się o to, żeby Mlody zmienil pozycje,bo musze dużo jeszcze porobić, m na dyżurze, a tu sapie, dysze i się stracham, bo nie lubie omdleń :no:

dziewczyny uswiadomilam sobie, ze wlasnie mija rok od śmierci teściowej :-(

Ostatnia edycja:
Halo halo a co tu taka cisza!!!! Nie obijać się mamuśki!

karola- gdzie jesteś?
Tili, Akuku- piękne kąciki będą mieć bąble :-). Nie ważne ile miejsca, ważne że z miłością.

Anabelka- połówka, kiedy to zleciało?

kasoku- jak się czujesz?

nie wiem,szybko poszło co nie,grudzień chyba też zleci bo święta itd.
potem chyba znowu będzie się dłużyć albo i nie bo wyprawkę będę kompletować od stycznia :-) wózek dopiero w marcu bo największy wydatek

hej Kochane, Tili ladnie urzadzilas kacik ,tylko czy dzidzi nie będzie wialo, bo lozeczko kolo okna stoi?????

ja dzisiaj umieram, brzuch podszedł mi do gardla i mu duszno na maxa, modle się o to, żeby Mlody zmienil pozycje,bo musze dużo jeszcze porobić, m na dyżurze, a tu sapie, dysze i się stracham, bo nie lubie omdleń :no:

Ty to biedna jesteś,drobna z brzuchem a w nim kolos :tak: może Ci się poszczęści i opadnie brzuszek szybko,mnie się obniżył dość szybko,nie tak jak mówią że przed porodem,mnie opadł już na początku 30tc bo odrazu lepiej mi się oddychało :-)

Dzisiaj dziewczyny za długo pospałam,więc nie myślałam o tym by nie jeść bo się spieszyliśmy ,zjadłam kluski na parze hehe i nie puściłam pawia :-D :-) jutro spróbuje zjeść normalne śniadanie może mi przeszło to puszczanie pawia :-)
U Nas troszkę śniegu spadło w nocy ale się stopił,teraz padają większe płatki ale się topią,jakoś nie lubię zimy:sorry:

haha, Anabelko przy Matysce brzuch nie opadl, bo nie weszla w kanal, tutaj może być podobnie, niestety.

no faktycznie,ale to kolejna ciąża więc może być lepiej,no u mnie ta ciąża przebiega lepiej,ale Kuba zszedł nisko bardzo szybko,potem w szpitalu byłam bo się bali że wcześniaka urodzę a potem jak przyszło co do czego to nie wylazł bo w ten kanał się nie mieścił haha :-)

Hej , Kasoku wspoczuje... mi sie maluch obizyl ...jest tak nisko ze w pachwinach go czuje, nie moge siedziec stac chodzi..masakra... a chcialabym cos porobic... juz chce styczen bo zwariowac idzie. Ta ciaza mi najbardziej w kosc dala...nawet ruchy dziecka sa bolesne eh.

Milego wieczoru.

Wtam wszystkie z rana,

Karola gratuluje i ciesze sie ze wreszcie sie udalo!

Kamilka cudne malenstwo, niech sie dobrze chowa.

Wpadlam zeby powiedziec ze 15 listopada urodzilam trzech cudownych chlopcow, sa zdrowi i identyczni! Od tamtego czasu sa na neonantologi jakoze to wczesniaki. Joshua, Matthew i George maja juz dobrze ustabilizowane karmienie, jedza co 4.5 godziny i na pewno beda w domu na weekend. Jestem u nich kazdego dnia, a jak jestem w domu to zajmuje sie moja corcia i domem, do tego dochodzi sciaganie pokarmu ale z tym to juz konczymy bo chlopcy jedza wiecej niz jestem w stanie im dac a poza tym jak beda w domu to i tak beda na formule. Juz teraz trzeba robic pol na pol bo to takie male glodomorki.

Pozdrawiam wszystkie bardzo goraco i zycze szczesliwego rozwiazania Tiluchna, Akuku, Anabelka, Krowkabordo I Karola.

Do uslyszenia:-)

Słoneczko ale się ciszę. Gratuluję z całego serca! Należała się Wam taka gromadka!!! teraz dużo sił i wytrwałości bo miłości na bank nie zabraknie!

jak będą chłopaki w domu to wrzuć fotkę urwisków :-)

Karola- no to super, ze wszystko ok :-)

reklama
Hej , Kasoku wspoczuje... mi sie maluch obizyl ...jest tak nisko ze w pachwinach go czuje, nie moge siedziec stac chodzi..masakra... a chcialabym cos porobic... juz chce styczen bo zwariowac idzie. Ta ciaza mi najbardziej w kosc dala...nawet ruchy dziecka sa bolesne eh.

Milego wieczoru.

ani wysoko ani nisko nie dobrze :-)

sloneczko121 podziwiam Cię,no to życzę dużo siły bo się przyda no i byśmy chcieli w miarę możliwości jakąś foteczkę tych okruszków :-)

tili zgłoś się

Ostatnia edycja:
Do góry