anabelka
Fanka BB :)
ja miałam deche w tym tygodniu :-) teraz za to nadrabiam z maluszkiem :-) ech no w tyłek mi idzie i w nogi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heyy laseczki kurcze tyle piszecie a ja nawet nie mam kiedy wejść i was poczytać bo jak młody śpi to ja sprzątam albo spie hehe noo albo na spacerku dalej sie uczmy siebie nawzajem bo czasami naprawde nie wiem o co kaman mojemu bąblowi bo dupka przebrana chyab najedzony a on nie chce spać ale dajemy rade nocki przesypia wiec nie jest źle czasami w dzien zrobi bunt na spanie... hehe
ja juz latam jak ta lala chyba mi sie juz połóg skończył bo juz nic nie wypływa choć czasami jak podwozie przy karmieniu zacznie ciągnąć to ulala
Witam sie grudniowo.
Dzis pozamawialam juz prawie wszystko na allegro, prawie 1000 eydalam..szok normalnie, ale i posciele i staniki i inne pierdowy zamowione.
Za 9 dni mama przylatuje wiec przywiezie koszule kapcie i staniki, torba bedzie gotowa i moge spokojnie czekac.
Moj Alex ma jakies krosty, nie wiadomo co to , podobne do ospy...podobno liszajec, albo alergicznie...dostal antybiotyk i juz powysychaly i jest dobrze. Do szkoly moze chodzic wiec ok.
9.12 i 13.12 dzieci robia koncert w szkole i Alex juz sobie ciuchy kupil, szczesliwy sie doczekac nie moze.
Ja dzis mam co chwile skurcze, mam nadzieje ze sie szybko uspokoja.
Tilli jak tam sie czujesz?
Odzywac sie dziewczyny, odzywac!!!