reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej, sliczne brzusie anabelko ja w 20 tc miałam 5 kg na plusie, a od 20 do 30 tc 10 nabrałam :szok: masakra mowie Wam. Nie wiem czy wam wklejałam czy lutoweczkom moje ostatnie ?????Zobacz załącznik 596655To ja kula z pilka ;-)

U mnie nic ciekawgo, jakos dni mijaja, Mlody wariuje i bije po zoladku i mdli mnie wtedy :crazy:, matyske mam już w domu i dokazuje, bo poki co nie puszczam jej do przedszkola, jutro jade do silesii do smyka na usg 4 d, jakas organizacja organizuje dla kobiet w cazy meeting, Anabelko jak co wpadnij tam :tak:Dobranoc Kochane.

Kasoku - teraz to masz pileczke jak sie patrzy!!! super slicznie!!:tak:

Anabelko u Ciebie juz tez nie da sie ukryc:-D

a co u nas?

wczoraj zapisalam sie do mojej polskiej pani ginekolog

Mloda w ogole nie przygotowana na porod hehe - a co najlepsze ona do mnie kto pani dal date 28.11??
z usg nawet teraz nie wychodzi 40 tydz.. po wymiarze glowki bylo 39.4 dni
ja mowie ze wedlug mnie 4.12 bo wiem kiedy mialam owulacje -
a ona tak od razu pomyslalam bo chcialam powiedziec ze jeszcze z tydzien pochodzisz ;-)
twierdzi ze data kompletnie nie trafiona z listopadem :laugh2:
ale mrugnela oczkiem i mowi - chodz jeszcze na fotel:-D
zrobila mi masaz szyjki - otworzyla kanal i pomiziala Mloda po glowie
nie jakis mega inwazyjny ale mowi ze moze zareaguje i w weekend sie zdecyduje wyjsc

jak nie to w czwartek 05.12 czyli dzien po faktycznym terminie bede miala kolejny masaz przez polozna angielska :tak: czyli Mloda jeszcze niedopieczona, cieplo jej w srodku i czeka na swoj dzien:-D

bylam mega zadowolona bo sprawdzila wszystko, waga nie powinna przekroczyc 3800 czyli super
pepowina luzno, przeplywy bardzo ladne, tetno piekne, lozysko zadnych oznak starzenia nie wykazuje, wody czyste bez mazi - tylko sie cieszyc i czekac :tak: niech siedzi i dojrzewa:tak:

pozdrawiam i zycze udanego weekendu :*

tak sobie popatrzylam na moj wykres i patrzac na date ktora mi dali 28.11 wychodzilo by ze mialam cykl 24 dniowy i zaszlam 7.03 co widac na wykresie jest niemozliwe:sorry:

http://enpr.pl/4789

Ostatnia edycja:
heyy laseczki kurcze tyle piszecie a ja nawet nie mam kiedy wejść i was poczytać bo jak młody śpi to ja sprzątam albo spie hehe noo albo na spacerku :) dalej sie uczmy siebie nawzajem bo czasami naprawde nie wiem o co kaman mojemu bąblowi bo dupka przebrana chyab najedzony a on nie chce spać :D:D:-D:-D:-D ale dajemy rade nocki przesypia wiec nie jest źle czasami w dzien zrobi bunt na spanie... hehe

ja juz latam jak ta lala :) chyba mi sie juz połóg skończył bo juz nic nie wypływa choć czasami jak podwozie przy karmieniu zacznie ciągnąć to ulala

kasoku zgrabny masz brzuszek,taka piłeczka
tiluchna no już nie da się ukryć,a jedynie inni komentują że taki mały w 5 miesiącu ;-) :-) i że taka szczuplutka, z uśmiechem dodaję że pogadamy o tym za kilka miesięcy (czy aby na pewno szczuplutka) :-)

licz owulację pomiędzy 12 a 14 marca
ale przypominając sobie moją poprzednią ciążę,okres miałam dostać 2 marca urodziłam 7 listopada
więc Tobie licząc tak na oko to na początku grudnia jakoś by wypadało,kurcze nie wiem jak oni po rozmiarze główki nawet to rozpoznają,bo przecież dzieci różnych gabarytów się rodzą,po łożysku się ocenia,ale skoro masz tu ok to jeszcze nie czas

heyy laseczki kurcze tyle piszecie a ja nawet nie mam kiedy wejść i was poczytać bo jak młody śpi to ja sprzątam albo spie hehe noo albo na spacerku :) dalej sie uczmy siebie nawzajem bo czasami naprawde nie wiem o co kaman mojemu bąblowi bo dupka przebrana chyab najedzony a on nie chce spać :D:D:-D:-D:-D ale dajemy rade nocki przesypia wiec nie jest źle czasami w dzien zrobi bunt na spanie... hehe

ja juz latam jak ta lala :) chyba mi sie juz połóg skończył bo juz nic nie wypływa choć czasami jak podwozie przy karmieniu zacznie ciągnąć to ulala

mnie w łechtaczce ciągnęło na początku przy karmieniu :-D :-) ten to ssał :-) spał i robił w pieluchę

Witam sie grudniowo.

Dzis pozamawialam juz prawie wszystko na allegro, prawie 1000 eydalam..szok normalnie, ale i posciele i staniki i inne pierdowy zamowione.
Za 9 dni mama przylatuje wiec przywiezie koszule kapcie i staniki, torba bedzie gotowa i moge spokojnie czekac.

Moj Alex ma jakies krosty, nie wiadomo co to , podobne do ospy...podobno liszajec, albo alergicznie...dostal antybiotyk i juz powysychaly i jest dobrze. Do szkoly moze chodzic wiec ok.
9.12 i 13.12 dzieci robia koncert w szkole i Alex juz sobie ciuchy kupil, szczesliwy sie doczekac nie moze.

Ja dzis mam co chwile skurcze, mam nadzieje ze sie szybko uspokoja.

Tilli jak tam sie czujesz?

Odzywac sie dziewczyny, odzywac!!!

Witam sie grudniowo.

Dzis pozamawialam juz prawie wszystko na allegro, prawie 1000 eydalam..szok normalnie, ale i posciele i staniki i inne pierdowy zamowione.
Za 9 dni mama przylatuje wiec przywiezie koszule kapcie i staniki, torba bedzie gotowa i moge spokojnie czekac.

Moj Alex ma jakies krosty, nie wiadomo co to , podobne do ospy...podobno liszajec, albo alergicznie...dostal antybiotyk i juz powysychaly i jest dobrze. Do szkoly moze chodzic wiec ok.
9.12 i 13.12 dzieci robia koncert w szkole i Alex juz sobie ciuchy kupil, szczesliwy sie doczekac nie moze.

Ja dzis mam co chwile skurcze, mam nadzieje ze sie szybko uspokoja.

Tilli jak tam sie czujesz?

Odzywac sie dziewczyny, odzywac!!!

tili się odezwie gdy urodzi

Ja dzisiaj byłam na usg,maluch tak się pozakrywał że nie dało się zobaczyć co tam w kroku ma,więc moja gin pooglądała wszystko inne,maluch czkawki dostał i wyglądało jakby przeglądał ten mały dzieć swoją pępowinę :-) no ale śledziliśmy ciągle te krocze i kiedy rozchyli nogi :-) no i mojej gin umknęło na chwile krocze no i jest płasko więc jajek brak :-D :-) babiszon ma 430g wiekowo ciut starsza niż na suwaczku no i ma duże stopy :-D :-) stopy zmierzone,mają 3,70cm :-D :-) haha +- ileś tam jako pomyłka aparatu usg,ale i tak duże

stopka dla Was :-)

25s347m.jpg

WOW TILI MOJE GRATKI!!!!ale duza panna , jak moja Matyska, czyli nie było się co bac, ze się za wcześnie urodzi :tak:

Akuku to teraz nasza kolej, oby do stycznia i lutego i sruuuu na swiat nasze kolosy .

reklama
Do góry