Boze jestem pelna obaw, mopze gdybym miała druga dziewczynke nie zastanawiałabym się wcale, bo Matylde szczepilam na wszystko i to szczepionka 6 w 1 , ale teraz zaszczepię, bo nie wyobrażam sobie nie szczepic, ale tylko na same podstawy , na pewno nie na pneumokoki, czy rotawirusy i inne dzikie weze na sosnie, bo to jest tylko zarobek dla firm farmaceutycznych, a gro lekarzy-ludzie pazerni i podkupieni przez przedstawicieli wciskają nam kity i mity, pamiętam jak bylam w pierwszej ciąży i owczesny mój gin kazal mi kupic w aptece plyn do higieny intymnej, który miał chronić i odbudowywać flore bakteryjna w pochwie u kobiet ciężarnych, ten plyn był bardzo drogi ,ale kurcze jak kazal kupiłam i zaczelam się nim podmywać, chol.ercia ,ale zagrzybiałam od niego, masakrycznie, poszlam do innego gina z goduli i on mi powiedział co sadzi o takich ginekologach, ze mam wypier.dolic ten plyn (dosłownie go cytuje) i podmywać się rozcieńczonym sokiem z kiszonej kapusty jak czuje dyskomfort ,a jak nie to zwykla woda i już. Mam już duzy dystans do wszystkich "modnych idących z postępem czasu"lekarzy. No nic nie zmienimy swiata , ani wielkich korporacji, należy się w tym wszystkim odnaleźć i jakos zyc. Dobranoc.
Ostatnia edycja: