reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Krowko- no co ty dalej tu buszuje a ja siedze w swoim pokoju.. Bo juz patrzec na niego nie chcę..

Domi-dziekuje,też myslalam jak tam u was :) - ja też mialam.cyrki z kolkami, a teraz mamy.tylko cyrk jak mały robi kupe bo tak wtedy wrzeszczy jakby go ze skóry obdzierali..:/:/,,ale on mało je i pije bo na karmienie 120ml tylko i rzadko.całość wypije- masakra!!! A mial jakas wysypke i dostal mm nutramigen którego nie cierpial ale juz lepiej wchodzi ;), więc daj Mariance czas bo musi przywyknac ;), a jakie mleko.dostaje? Na co w ogóle uczulona? Co do T to aż szkoda słów...,a on jakby nigdy niccc-nie wie o co mi chodzi.., cieszę się ze małej kolki przeszły i ze mojemu Xymkowi tezz przeszly jeny czekalam na ten moment tak.ze.szokkk ;), pokazalabys te swoje dzieciaczki.. ;)! ,no u mnie szybkie chrzciny w święta chyba ,siostra zorganizuje ja przyjezdzam na gotowe aż wstyd ale nie mam czasu..

Kasoku- super ciuszki,masz gust :) - będzie mały przystojniacha :D, ja wczoraj zaszalalam w h&m kupiłam kilka par spodni,bluzek i body dla małego maja tam.zajebiste rzeczy

Tili- ja też czekam na wieści, ale dziwnie bo przecież jak jest poprzecznie ułożona Ellie to jak juz rozwarcie postepuje itd to jest szansa zeby się ułożyła główką do dołu??? Bo jakoś ja mysle ze tak chyba juz nie da rady,nie daj się odesłać do domu bez porzadnych badań!!

Emalia- trzymam kciuki za Ciebie,nie smutaj sie, jeszcze doczekasz się brzuszka piłeczki koniec kropka musisz i tyle - tak będzie :) :* !!

( Jak ja rodzilam to z 2 cm zrobilo.się 10 cm w 15 minut lol ;D i położna do mnie ze powinnam się cieszyć ze na ulicy nie urodziłam haha)

Ostatnia edycja:
Micurka- jak dla mnie takie ułożenie to ewidentne cc. Tym bardziej, ze dzidzia duża.

A ja muszę Wam się pochwalić, ze od kilku dni maleństwo daje o sobie znak :). Jaśka w tym samym tygodniu czułam.

Ostatnia edycja:
Micurka- jak dla mnie takie ułożenie to ewidentne cc. Tym bardziej, ze dzidzia duża.

A ja muszę Wam się pochwalić, ze od kilku dni maleństwo daje o sobie znak :). Jaśka w tym samym tygodniu czułam.

super :-)
ja od niedzieli coś czuję ale nie jestem pewna czy to właśnie ruchy,chociaż wczoraj wydawało mi się że tak bo jest to na samym środku brzucha,tam gdzie akurat jest macica,wczoraj więcej tego poczułam ale nie wiem :-) czekam na więcej i silniejsze ruchy :-) w czwartek mi moja gin powiedziała że do 2 tygodni powinnam już czuć.
No i gapie się narazie w sklepach na ubranka i inne rzeczy,może coś kupię gdy poznam płeć na 100% :-)

też mi się wydaje że tili​ zrobią cc,bo ułożenie poprzeczne to już zlecenie do cc tak samo jak dziecko ustawia się buźką a nie główką czy w ogóle się nie potrafi ustawić z powodu wielkości (mój przykład haha )

katarzysko mi przechodzi,ale nadal mam w nocy duszący kaszel eh a tak super,mdłości w końcu mijają :-)

Ostatnia edycja:
No własnie też mi się wydaje ze postanowia cc dla tili ale dziwie się ze jeszcze nic nie sugerowali o tym itd..

Anabelko- dobrze ze katarzycho przechodzi, a to powiedzieli i juz płeć nie na 100% ;)?

A krowko ty juz coś wiesz nt plci czy nie :)?

Ciesze się ze juz coś tam zaczynacie odczuwać hihi :)

No i wizyty w piątek nie mam. Doktorek na jakiś kurs jedzie. Pozostaje mi środa w przyszłym tygodniu. Wszystko uzależnione od laboratorium wrryy. Póki co dobrze jest więc panikować nie będę, poczekam do środy.

Micurka
- coś tam lekarz przebąkiwał o córce, ale ja nie wierzę. Na najbliższym USG myślę, że sprawa się wyjaśni.
Anabelka- powiadasz, że na środku czujesz bo macica hehe, a u mnie z lewej strony bardziej na dole czuję tryknięcia :-):eek:. Ciekawe podpytam przy badaniu gdzie małe buszuję ;-)

Hejka.

U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła, cycki bolą, głowa boli i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.

Miciurka- jak przeczytałam o twoim to mi się nóż w kieszeni otworzył. Masakra!!! Wiem ,że jesteś silna babka i dasz rade kochana :*
Krówko- no to nie fajnie ,że nie masz wizyty. Oby do środy szybko zleciało.
Kasoku- śliczne ciuszki :)
Ciekawe co u Tilusi?

Pozdrawiam Was wszystkie kochane.

Z tego co wczoraj rozmawialam z tilli to jesli porod nie postepuje, ani jej ani dziecku
Nic nie zagraza a ona z bolu ponscianach nie chodzi to nic robic nie beda bo jeszcze nie jeste w terminie.. gdyby to byl 38 tc to pewnie by cc zrobili a tak to czekaja.

Hey kochane dziekuje za gratulacje :-) ojj porod ciezki mały przez swoje gabaryty nie chcial mi sie prześlizgnąć przez spojenie łonowe i co skurcz party to lekko do przodu i spowrotem chcili juz brac na cc ale ordynator zadecydowal ze spróbuję jeszcze raz no i gdy sie polozyl na brzuchu to po kilku partych z wielkim wrzaskiem moj Franio byl juz z nami. Dostal 8-7 punktów ale wszystko oki. Kurcze zakochana jestem w synusiu. Mielismy dzis wychodzic ale bidulek dostał żółtaczki farm. I musimy jeszcze zostac 2 dni. Poza tym ciesze sie ze niczego nie złapał ode mnie. Ja cala poszyta masakra ledwo jeszcze chodze takze te 2 dni moze i dobre ze zostaniemy. Aaa dodam ze porod ze znieczuleniem zzo Cud medyczny POLECAMMMM

Miciurka kuf co za ch........ trzymaj sie z maluszkiem
Tili trzymam kciuczki
Karola ja pierdziu super nowinkaaa gratulacje
Kasolku ty sexi dupeczka jestes i to ci matka Franka gada hehe

reklama
No własnie też mi się wydaje ze postanowia cc dla tili ale dziwie się ze jeszcze nic nie sugerowali o tym itd..

Anabelko- dobrze ze katarzycho przechodzi, a to powiedzieli i juz płeć nie na 100% ;)?

A krowko ty juz coś wiesz nt plci czy nie :)?

Ciesze się ze juz coś tam zaczynacie odczuwać hihi :)

no wiesz w 12t6d to usłyszałam "wygląda na dziewczynkę" a tak na 100% to na połówkowym będę wiedziała bo jeśli jajek nie będzie to dziewczynka :-)

No i wizyty w piątek nie mam. Doktorek na jakiś kurs jedzie. Pozostaje mi środa w przyszłym tygodniu. Wszystko uzależnione od laboratorium wrryy. Póki co dobrze jest więc panikować nie będę, poczekam do środy.

Micurka
- coś tam lekarz przebąkiwał o córce, ale ja nie wierzę. Na najbliższym USG myślę, że sprawa się wyjaśni.
Anabelka- powiadasz, że na środku czujesz bo macica hehe, a u mnie z lewej strony bardziej na dole czuję tryknięcia :-):eek:. Ciekawe podpytam przy badaniu gdzie małe buszuję ;-)

no ja na środku,z boku po lewej stronie też coś czasami czuję ale tu nie jestem taka pewna,bo moje jelita czasami do mnie pukają :-D :-)

Do góry