krowkabordo
Fanka BB :)
Kasoku- piękne ciuszki! Frajda na całego z kupowania, co? :-)
Tili- i jak??????
Tili- i jak??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Micurka- jak dla mnie takie ułożenie to ewidentne cc. Tym bardziej, ze dzidzia duża.
A ja muszę Wam się pochwalić, ze od kilku dni maleństwo daje o sobie znak . Jaśka w tym samym tygodniu czułam.
No własnie też mi się wydaje ze postanowia cc dla tili ale dziwie się ze jeszcze nic nie sugerowali o tym itd..
Anabelko- dobrze ze katarzycho przechodzi, a to powiedzieli i juz płeć nie na 100% ?
A krowko ty juz coś wiesz nt plci czy nie ?
Ciesze się ze juz coś tam zaczynacie odczuwać hihi
No i wizyty w piątek nie mam. Doktorek na jakiś kurs jedzie. Pozostaje mi środa w przyszłym tygodniu. Wszystko uzależnione od laboratorium wrryy. Póki co dobrze jest więc panikować nie będę, poczekam do środy.
Micurka- coś tam lekarz przebąkiwał o córce, ale ja nie wierzę. Na najbliższym USG myślę, że sprawa się wyjaśni.
Anabelka- powiadasz, że na środku czujesz bo macica hehe, a u mnie z lewej strony bardziej na dole czuję tryknięcia :-). Ciekawe podpytam przy badaniu gdzie małe buszuję ;-)