reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tili- jestem z Tobai trzymam kciuki kochana. :*

Pozdrawiam Was wszystkie. Nie nadrabiam nawet wszystkiego bo mam jakiegoś doła przedterminowego ( Przed @). Już wiem to podświadomie ,że jak zawsze nic z tego. Ehhhh

jestescie kochane :* sytuacja na froncie do dupy, mecze sie, skurcze cala noc a nic sie noe dzieje, czekam na kolejne badanie ktg i obchod, glowa mi peka, nic nie spalam, nie wiem co sie dzieje

oj tili Ty się namęczysz , no nic pewnie masz tym razem takie uroki tej ciąży, ale już na finiszu jesteś.
Emalia hej, nie smutaj się, chociaż rozumiem Cie w 100 procentach i gdzie tu sprawiedliwość, moja patologiczna sasiadka z 5 w ciąży :szok:biedne dziecko.
Mnie brzuch od wczoraj pobolewa, zatoki zarabane, a gin nie chce dac antybiotyku, laryngolog spycha do ginekologa, a ja się mecze od 1,5 miecha , domowymi sposobami się lecze i dupa jest coraz gorzej, oczy mi zaraz wypadną, ale tak ci lekarze się asekurują niestety. Matyske zostawiłam w domu ,bo tez od miesiąca ma zielony katar i zapalenie spojówek od kataru doszly, woec przynajmniej jej wlaczylam antybiotyk i przelecze ja, masakra w tym przedszkolu, wkur.wiona jestem na nmaxa na tych pierd.olonych rodzicow, którzy chore dziecka posylaja do przedszkola, rano dadza nurofen i zakropia nos żeby był drożny, a potem robta co chceta, wiec Karola siedz w domu jak najdalej od tych wszystkich zarazkow i bakterii.

Tili- daj znać co dalej a teraz się trzymaj!!!
Emalia- dzielna z Ciebie kobieta i Ty zajdziesz i donosisz ciążę szczęśliwie!
Kasoku - współczuję bolu zatok. Wczoraj mnie taki ból głowy chwycił, że myślałam że zwariuję. Apap nie pomógł za to sprzeczka z m owszem :sorry:
Micurka- nadal paskud mieszka?

Anabeloo rozmawialam z tilli biedna meczy sie ze skurczami..mowi ze nie chodzi po scianach ale funkcjonowac normalnie nie moze. Ma jakie 2 cm rozwarcia ale slabo postepuje.. mowi ze jak do jutra sie nic nie zmieni to do dom ja wypuszcza.
Na usg wyszlo ze mala lezy w poprzek stad rozwarcie nie postepuje ..a ona biedna sie meczy.

Czesc dziewczynki ;)

Limonka - ogromne gratulacje! Czekam teraz na zdjęcie maluszka! ;)

Miciurka - właśnie ostatnio myślałam, co u Ciebie. Współczuję strasznie sytuacji z Tomkiem :/ straszne, ze po tylu latach i to jeszcze w momencie, kiedy nosilas pod sercem wyczekane dzieciątko tak Cię potraktował :( A Maxymek jest sliczny! ;) u mnie - jak to przy małym dziecku - do niedawna były okropne kolki, teraz w sumie już odpuściły, za to teraz okazało się, ze ma alergię. Ja prawie nic nie jem (bo karmie i piersią i mm), młoda pluje mlekiem, które przepisala lekarka - mam nadzieję, ze to przejściowe :p ale poza tym jest cudowna, kochana i ciągle mnie zaskakuje nowymi umiejętnościami ;) my chrzcimy za 2 tygodnie ;)

Tili - trzymam kciuki, żeby malutka się zdecydowała czy już wychodzi czy posiedzi jeszcze w brzuszku ;)

reklama
Do góry