reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili Ty już prawie na końcówce,jeszcze 5 tygodni a może i trochę wcześniej :-) ja za 5 tygodni to dopiero usg połówkowe będę miała :-)

no Limonka szykuj się,torba do szpitala spakowana ?
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
ja nic nie slyszalam zeby urodzila..:no:

anabelko ;-) 5 tyg brzmi jak wiecznosc :confused2::-D hehe
no ja mam nadzieje, ze sie zlituje wczesniej wyjsc
Piotrek byl 6 albo 12 dni wczesniej;-) z om mialam 8 luty, z usg 14 luty a wyszedl 2 luty

Olivia 6 dni pozniej:sorry: no zobaczymy:tak: co tam sobie postanowi ta dziewuszka;-)

najpierw niech te 3 kobietki przede mna sie rozpakuja:-D

hey laseczki kurcze juz chce do szpitala :(:(:(

anabelkoo pewnie juz od miesiąca jest spakowana ciuszki uszykowane również na wyjscie w łózeczku by mój nie musiał szukać i bałaganu robić. także tylko siedze i czekam

dzisiaj mocnejszy skurcz mnie złapał trzymał jakies 5 min potem krzyż zaczynał ćmić i ćmi mnie do teraz czasami skurcze lekkie wieccc juz na godzinach jestem

Hej ja jestem tak zmeczona bezsennoscia..kopniakami bolami lydek ze masakra. Spac nie moge a w dzien zombi.. w dzien nie chce spac bo to nie rozwiaze sytuacji I tak sie mecze I w dzien I w nocy.. jeszcze dzis mnie m wkurzyl o byle g... I nerwica mnie strzela. Normalnie pewnie bym nie byla tak nerwowa a tu zmeczenie I tak mnie dopada ze sie wyzyc musze..

Limonko to trzymam kciuki by szybko poszlo jak juz sie zacznie.

Chyba sie poloze I bede spala do rana jak mi dziec da..
Nie wiem ale od kiku dni spie po kilka godz I to z przerwami... a zanim zasne to kam ochote wyc do ksiezyca.. z chlopcami nie mialam problemu ze snem eh wiec tego sie nie spodziewalam.

Do nastepnego

Limonko czekamy na update ciagly !!!!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

Akuku - ale nie mozesz spac przez bezsennosc czy tak mocno cie kopie???

moze postaraj sie relaksowac wieczorem, melisa, mleko z miodem no nie wiem.. a na skurcze zacznij magnez brac kochana bo sie wykonczysz:baffled:

pospij w dzien, przeciez organizm musi odreagowac..

Ostatnia edycja:
Tilli maly tak kopie ze odrazu mam oczy jak 5 zl I az mnie trzesie od srodka... przyspieszony oddech dostaje I twardnieje mi brzuch... a skurczy nie mam na lydkach tylko mnie bola I to sie nazywa jakos syndrom zmeczonych nog czy cos takiego... w kazdej ciazy to mialam tyle ze teraz chyba najgorzej I do polowy ud ten bol ... a to takie dziwne uczucie jest..tepy bol I mam caly czas chec wierzgac nogami I napinac miesnie .. ahh do bani.

Chcialam sie przepsac ale wlasnie dostalam tego bolu wiec wstalam I poprasowalam...posprzatalam..wstawilam pranie I tak caly chodze I cos robie... normqlnie to nie moje cialo... az mnie nerwica strzela...dziw sie oberwalo I dzieciom I m... ehh
Jak dzis nie pospie to jutro m wstaje zawozi dzieci a ja bede lezec az sie zmule..bo rano spac mi sie chce ale sie rozbudze I koniec... a co najlepsze to berbec w brzuchu reaguje na glos dzieci wiec jak oni tylko rano przyjda naw obudzic to maly w brzuchu Im pomaga... tak sie chyba cieszy I szaleje w brzuchu..ochoczo kopie ... a Alex wlasnie dzis rano poczul pierwszy raz jak dzidzia kopie..bo zawsze jak dotykal to akurat maluch spokojnie lezel.
Hmm moze I bezsennosc dodatkowo mnie meczy nie wiem... leze czasem od razu 20 w lozku... a tu 1 I ja spac nie moge... albo dalej. Ehh

Dobra nie jecze juz.. chcialam to mam .. tylko zal mi ze jak moge spac to ja nie moge a potem nie bede mogla bo maluszek mi nie da...

reklama
Nie wien czy to mialo wplyw ale nie jadlam wczoraj kolacji tylko wypilam slabe kakao tzn. Malo slodkie I spalam od jakos 23 do 7 .. w nocy sie przebudzalam na zmiane pozycji bo mnie biodra bola..chcialo mi sie siku ale nie poszlam bo maly by sie obudzil I kopal dwie godziny..wiec rano wstalam z pelnym pecherze ze az mie cqle odbrzusze bolalo. Hehe

Milego dnia

Do góry