reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No mi tez , szkoda tylko ze kolor szary lub czerwony...eh
Ale na zakup nowego mam czaw, chyba ze znajde uzywke fajna.
Szkoda ze nie mam gdzie tych wozkow wymacac...ehh

Ostatnia edycja:
reklama
weekend zlecial mi tak ze nie wiem kiedy:szok::szok:

jutro tesc odlatuje dzieciaki w szkole to bede wiecej sie odzywac
i obiecuje Agatko jutro przejzec wozeczki i zadzwonie rowniez :*

hej, ja dzisiaj marnie się psychicznie-lękowo czuje, udałam się na 4 km spacer, troszkę pomoglo,, ale dalej mam lęki :(, nasila mi się to na jesien i wiosne, zima tez miewam, wiec trudny okres przede mna :(ponadto wczoraj scielam się z ojcem, potwierdza się tylko,ze jest ciulem skończonym, i to tez nie pomaga mojej zrujnowanej psychice, aj dziewczyny szkoda gadac.
akuku mi się bardzo podoba ten pierwszy wozek, bomba.

Tak sobie pomyslalam,ze może i lepiej ,ze chłopca będę miała, w końcu jeden mezczyzna będzie mnie szanowal i tak naprawdę kochal, jezu sorry,ale tak fatalnie się czuje pod kopula.:-(

Akuku - mi tez sie ten pierwszy bardziej podoba..a nie wolisz poczekac do usg ?? moze jednak jasniejsze kolory udaloby sie kupic??:-D:-D kiedy planujesz isc na prywatne usg?

Anabelko - no zajeta zajeta lol :-D czas mi normalnie przecieka przez palce:szok: zaraz pazdziernik
a za 2 tyg usg szok:eek: bardzo sie denerwuje:oo2:

jak Ty sie czujesz? mdlosci mijaja???

Kasoku:-(biedna Ty nasza:-:)-( okropne sa takie stany lekowe i nerwica:-(

Matyska w przedszkolu?

hej dziewczyny

Ja dzisiaj bylam na wizycie i sie troszke zalamalam ... Po badaniu szyjki chcieli skierowac mnie do szpitala ale ze bylam z dzieckiem i powiedzialam ze sama nie moglam bo maly jest chory to stwierdzili ze mam zostac w domu ale mam lezec!!!!! szyjka zaledwie dlugosc ma polowy opuszka:-( a musze wytrzymac conajmniej 2 tygodnie jeszcze:no: Mala dobrze strasznie nisko az buzie ciezko bylo zobaczyc:-( dostalam jeszcze Magnez Cardio bo mam problem z lopotaniem serca:no:
Maz sie wkoncu nie na zarty wystraszyl i stwierdzil ze on wszystko dokonczy w sobote.. sprzatanie gotowanie itd a ja mam nic nie ruszac:sorry::tak:

Tilli chyba zakupie ten pierwszy ale to gdzies najwczesniej w listopadnie, choc pewnie zostawie to na ostatnia chwile, gdzies w styczniu nawet tzn. Na poczatku, bo nawet nie mam gdzie go trzymac.
A co do usg to wlasnie sie zastanawiam. Chyba nie ma sensu, bo niewiadomo jak maluch sie ulozy i moge sie nic nie dowiedziec, a 100 f piechota nie chodzi. Lepiej na wozio dozucic... ehh
Bedzie chlopiec lub dziewczynka, a ja pewnie glupia do konca bede wierzyc ze szansa na core jest... i naeet jak mi na jsg pokaza to bede sobie wmwwiac ze sa pomylki. A tak to przygotuje ciuszki uniwersalne a najwyzej bede prac i prasowac po porodzie, co tez jest glupie... ehh juz nie wiem co robic.

Moja kol, dzis urodzila coreczke, ma juz synusia i teraz cora, parka..ale fajnie.

reklama
Hej dziewczynki , ja jutro mam bete ;/ niestety chyba nam sie nie udało bo nic nie czuje, ani bolu piersi ani nic;/ wczoraj mi przez godzine jajnik nawalał i sie pozniej uspokoilo... jedyne co to często chodze siusiu i nie wiem o co kaman, mam nadzieje ze to nie zapalenie;/
na testach delikatne II krechy sa cały czas;/ ale ta druga ledwo widoczna wiec do dzialanie ovutrille;/

Do góry