reklama
anabelka
Fanka BB :)
ale cisza :-) każda zajęta co :-)
hej, ja dzisiaj marnie się psychicznie-lękowo czuje, udałam się na 4 km spacer, troszkę pomoglo,, ale dalej mam lęki
, nasila mi się to na jesien i wiosne, zima tez miewam, wiec trudny okres przede mna
ponadto wczoraj scielam się z ojcem, potwierdza się tylko,ze jest ciulem skończonym, i to tez nie pomaga mojej zrujnowanej psychice, aj dziewczyny szkoda gadac.
akuku mi się bardzo podoba ten pierwszy wozek, bomba.
Tak sobie pomyslalam,ze może i lepiej ,ze chłopca będę miała, w końcu jeden mezczyzna będzie mnie szanowal i tak naprawdę kochal, jezu sorry,ale tak fatalnie się czuje pod kopula.:-(
akuku mi się bardzo podoba ten pierwszy wozek, bomba.
Tak sobie pomyslalam,ze może i lepiej ,ze chłopca będę miała, w końcu jeden mezczyzna będzie mnie szanowal i tak naprawdę kochal, jezu sorry,ale tak fatalnie się czuje pod kopula.:-(
Akuku - mi tez sie ten pierwszy bardziej podoba..a nie wolisz poczekac do usg ?? moze jednak jasniejsze kolory udaloby sie kupic??
kiedy planujesz isc na prywatne usg?
Anabelko - no zajeta zajeta lol
czas mi normalnie przecieka przez palce
zaraz pazdziernik
a za 2 tyg usg szok
bardzo sie denerwuje
jak Ty sie czujesz? mdlosci mijaja???
Kasoku:-(biedna Ty nasza:-
-( okropne sa takie stany lekowe i nerwica:-(
Matyska w przedszkolu?

Anabelko - no zajeta zajeta lol

a za 2 tyg usg szok

jak Ty sie czujesz? mdlosci mijaja???
Kasoku:-(biedna Ty nasza:-
Matyska w przedszkolu?
hej dziewczyny
Ja dzisiaj bylam na wizycie i sie troszke zalamalam ... Po badaniu szyjki chcieli skierowac mnie do szpitala ale ze bylam z dzieckiem i powiedzialam ze sama nie moglam bo maly jest chory to stwierdzili ze mam zostac w domu ale mam lezec!!!!! szyjka zaledwie dlugosc ma polowy opuszka:-( a musze wytrzymac conajmniej 2 tygodnie jeszcze
Mala dobrze strasznie nisko az buzie ciezko bylo zobaczyc:-( dostalam jeszcze Magnez Cardio bo mam problem z lopotaniem serca
Maz sie wkoncu nie na zarty wystraszyl i stwierdzil ze on wszystko dokonczy w sobote.. sprzatanie gotowanie itd a ja mam nic nie ruszac

Ja dzisiaj bylam na wizycie i sie troszke zalamalam ... Po badaniu szyjki chcieli skierowac mnie do szpitala ale ze bylam z dzieckiem i powiedzialam ze sama nie moglam bo maly jest chory to stwierdzili ze mam zostac w domu ale mam lezec!!!!! szyjka zaledwie dlugosc ma polowy opuszka:-( a musze wytrzymac conajmniej 2 tygodnie jeszcze

Maz sie wkoncu nie na zarty wystraszyl i stwierdzil ze on wszystko dokonczy w sobote.. sprzatanie gotowanie itd a ja mam nic nie ruszac

Akuku
Fanka BB :)
Tilli chyba zakupie ten pierwszy ale to gdzies najwczesniej w listopadnie, choc pewnie zostawie to na ostatnia chwile, gdzies w styczniu nawet tzn. Na poczatku, bo nawet nie mam gdzie go trzymac.
A co do usg to wlasnie sie zastanawiam. Chyba nie ma sensu, bo niewiadomo jak maluch sie ulozy i moge sie nic nie dowiedziec, a 100 f piechota nie chodzi. Lepiej na wozio dozucic... ehh
Bedzie chlopiec lub dziewczynka, a ja pewnie glupia do konca bede wierzyc ze szansa na core jest... i naeet jak mi na jsg pokaza to bede sobie wmwwiac ze sa pomylki. A tak to przygotuje ciuszki uniwersalne a najwyzej bede prac i prasowac po porodzie, co tez jest glupie... ehh juz nie wiem co robic.
Moja kol, dzis urodzila coreczke, ma juz synusia i teraz cora, parka..ale fajnie.
A co do usg to wlasnie sie zastanawiam. Chyba nie ma sensu, bo niewiadomo jak maluch sie ulozy i moge sie nic nie dowiedziec, a 100 f piechota nie chodzi. Lepiej na wozio dozucic... ehh
Bedzie chlopiec lub dziewczynka, a ja pewnie glupia do konca bede wierzyc ze szansa na core jest... i naeet jak mi na jsg pokaza to bede sobie wmwwiac ze sa pomylki. A tak to przygotuje ciuszki uniwersalne a najwyzej bede prac i prasowac po porodzie, co tez jest glupie... ehh juz nie wiem co robic.
Moja kol, dzis urodzila coreczke, ma juz synusia i teraz cora, parka..ale fajnie.
reklama
Hej dziewczynki , ja jutro mam bete ;/ niestety chyba nam sie nie udało bo nic nie czuje, ani bolu piersi ani nic;/ wczoraj mi przez godzine jajnik nawalał i sie pozniej uspokoilo... jedyne co to często chodze siusiu i nie wiem o co kaman, mam nadzieje ze to nie zapalenie;/
na testach delikatne II krechy sa cały czas;/ ale ta druga ledwo widoczna wiec do dzialanie ovutrille;/
na testach delikatne II krechy sa cały czas;/ ale ta druga ledwo widoczna wiec do dzialanie ovutrille;/