reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heyy dziewuszki ja juz po urlopie wypoczęta opalona :) teraz tylko odpoczywanko i czekanie na dzidziuśka :) jutro do lekarza zobaczymy co tam u małego

Krówka gratulacje :):)
Miciurka słodziak gratulacje :))

ja teraz za sprzątanko sie biore i prańsko no i szukanie wózka dla małego i wszystkich innych potrzebnych rzeczy
pozdróweczka i czekam na następne ciężarówki:):):)

reklama
Hej dziewczyny od jutra moj zaczyna sie moj cykl z clo ... Nie wiem dlaczego ale potwornie sie boje ;( czy mialyscie kontakt z tym lekiem?

Smerfiku nie boj sie ja tez slyszalam eame dobre opinie.

A dzis jade do szkoly raban zrobic bo wczoraj moj Alex zostal spoliczkowany przez jednego chlopfa z klasy... i jeszcze to moj m widzial.
Ten vhlopiec sprawia im duzo problemow ale nie zgodze sie by bil mi dziecko..zreszta w przedszkolu tez bil i Alexa i Victora i inne dzieci. no nic niechporozmawiaja z matka dziecka.

Ja niestety nadal chora, znaczy jest lepiej ale nadal katar w zatokach a.kaszel oskrzelowy chyba..gardlo boli tylko rano.
Ide sie myc bo wlosy tluste jak...aaaa nie mylam glowy w takcie choroby :/
Naszczescie nie sa podatne na przetluszczanie ;-)

Akuku jeśli to dziecko takie zachowanie wyniosło z domu to rozmowa z matką nic nie pomoże,moim zdaniem Panie w przedszkolu powinny z tą mamą rozmawiać,powinny sobie z nim poradzić albo powiedzieć matce by dziecko z przedszkola zabrała.

Ja się pomalutku zbieram na te usg

Anabelko to juz w szkole i tu maja tak ze "takie" dzieci z ktorymi jest problem dostaja dodwtkowa nauczycielke i ona ma obowiazek pilnowac,.dowiem sie dzisiaj czy on juz taka ma, jak nie to niech to zalatwiaja, bo nie pozwole na to by ktos mi dziecko bil. To dopiero 5 latki sa a co bedzie dalej ??

no właśnie pięciolatki

Ja po usg,no dzidzi malutkie ale z bijącym serduszkiem,umówiłam się z lekarzem na lepsze usg w szpitalu za tydzień.Muszę pojechać do szpitala gdzie przeprowadza operacje i pomiędzy operacjami weźmie mnie na usg :-) założoną mam już kartę,ważę 55kg zobaczymy jak będzie dalej :-) Kuba po moim wyjściu z gabinetu zapytał czy dzidziuś zdrowy :-) a wszystkie kobitki się rozczuliły hehe :-)

Anabelka- gratulacje. Super!! A na jaki wiek ciąży CI maleństwo przypada?
Akuku- co w szkole powiedzieli?
Smerfik- nie denerwuj się, trzeba myśleć pozytywnie POZYTYWNIE!
Kasoku- a Ty jeszcze sie plażujesz?
Kamilka- jak wyniki?
Tili- jak się czujesz?

U mnie mdłości, raz mniejsze raz większe. ogólnie funkcjonuję ale spanie okrutnie mnie męczy. Brzuszysko mi wywaliło. Trudno mi się wypróżnić, zagazowana jestem na maksa. Dziś Jaśko spędził pierwszy dzień w przedszkolu. Nie płakał, jest zadowolony i chce tam wracać. Teraz ja muszę nauczyć się gospodarowac czasem bez syna.

Miłego dnia!

reklama
Do góry