reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ja też miałam w tym cyklu taki dziwny skok,był to fałszywy alarm ale mierze teraz codziennie temperaturę może to jednak owulacja,ale jak dla mnie nie była to owulacja,chyba że bez śluzu płodnego itd itd bo chyba masz "sucho" co ? ja po takim czymś przeszłam rewolucję bo odezwał się prawy jajnik hehe weź sobie zobacz mój wykres

owulacji nie było... modlę się by wreszcie odezwał się prawy jajnik... bo z lewego za nic w świecie nie zajdę :-(

nie wiem co mnie kopnęło... napisałam przedwczoraj do wróżki czy i kiedy zajdę w ciążę...
odpowiedź dobiła mnie kompletnie... :-(

reklama
Karola i co Ci ta wrozka powiedziala?? Ja nie wierze w wrozki..

Anabelko ja trzymam sie wersji ze wszystko bedzie dobrze, inaczej bym zwariowala.

Hej laseczki! Ja powoli wracam "do życia" synus jest kochaniutki i grzeczniutki, właśnie na mnie spi po karmieniu :) hihi, T do pracy wraca w pn, to ciekawe jak to będzie, muszę sobie jedzenie chyba na zaś przygotowac, w ogóle strasznie szybko urodzilam, bo w godzinke już miałam małego na rękach :), aż położna do mnie ze jestem superwoman haha,

Mam nadzieję ze u was wszystko gra!
Tili - lez i się nie ruszaj :)!
Zalaczam zdjecie mojego synka Maxymka ;),
Pozdrawiam!!

Załączniki

• DSC_0553.jpg
    DSC_0553.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0501.jpg
    DSC_0501.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 52
akuku napisała mi, że na razie będą jeszcze trudności, w ciążę zajdę i urodzę w pierwszej połowie... 2015 roku :szok::szok::szok::szok:

toż to szmat czasu... czyli jeśli to miałoby się sprawdzić to wychodzi na to, że zajdę dopiero za rok :-:)-:)-:)-(

miciurka synek prześliczny!!!! jeszcze raz gratuluję!!!!

czyli jednak nie Bruce :)))

tili trzymaj się kobitko!!!! będzie dobrze... masz silną psychę więc odganiaj czarne myśli, jak coś to pisz... będziemy pocieszać!!!!

Karola mam nadzieje ze nie wierzysz w to..
ja trzymam kciuki by szybciutko sie udalo, zreszta wszystko zmierza w tym kierunku :-)

Miciurka ale slodziaczek, ja myslalam by dac synkowi imke maxymilian:-) ale m sie nie zgadza.
Jejku jak szybo Ci poszlo, jak na pierwszy porod ..wow. Mi tak drugi ekspresowo, choc pierwszy tez zle nie bylo.

Mi druga polowa zostala i chcialabym juz styczen, ale wiem ze zleci ojj zleci.

Nie no tomek.chce Brusa ale ja nie chce bo odpowiednika w pl nie ma zbytnio(ale słyszałam ze w sumie Bruce to Bronek po pl haha :D..),z reszta do pl nazwiska.., ja chce synusia nazwac Maxym, bez "ilian" jak to ja mówię uciety Maxymilian;) t się zgadzal na Maxa ale dalej cisnie o Bruce-a, a najlepiej zrobiliśmy losowanie :D i wylosowalam Bruce-a aż 3 razy pod rzad haha :D,masakra!! Także ostra walka się toczy ale myślę ze będzie Maxym Bruce,i jak T chce to niech wola brus ;),

Karola- wróżka nie wierz, daj spokój, teraz bedziesz miała to w glowie..

Anabelka- przepraszam, ale uśmiałam się po pachy hehe. Wykrzykniki podziałały? :-D
Tili- szyjka trzyma, to i łożysko sie podniesie. Zobaczysz jeszcze będziesz czekała kiedy maleństwo zechce się urodzić:-)
Akuku- zdrowiej kobieto! Gratki dla Viktorca:-)
Micurko- piękny synuś! Maksym jak sie patrzy :-)
Smerfik -jak działania?
Edytka- co u Ciebie?

A u mnie, piersi ciężkie. Od trzech dni mdłości, a dziś zaliczony piękny pawik. Z jąskiem w ciąży takich rewolucji nie miałam. A tak to chce mi się spać, mam lenia i wszystko :-) mnie irytuje :baffled::szok:Jutro nasza 6 rocznica ślubu, M na budowie a ja sama z synem. Życie...

reklama
Do góry