reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

chrobek, alina twarde sztuki :)
ja sie nie boje
tez nie mam okresu ale nie uwazam zeby teraz to mialo w czym kolwiek zaszkodzic kiedy nawet test pozytywny nie wyszedl :tak:

reklama
To ja się dołączam z piwkiem :) Coś mi się forum popsuło, nie wiem jak naprawić. :( Missi- współczuje ,że tyle pracujesz. To Fajnie ,że dalej testujemy w środę, będzie nam raźniej :) Tiluchna- a pij póki możesz :) W Srodę się okaże czy możemy kontynuować nasze zapijane wieczory Kasoku- a TLC włączone? U mnie obowiązkową, w dodatku wszyscy śpią , to mam władze nad pilotem :) Wstyd się przyznać, ale sushi jeszcze nie jadłam. Uwielbiam chińskie żarcie i jak mamy wybierać pizerie czy chińczyka, to nawet dzieci wole "ryzowe" jedzonko. Jadłam już chyba wszystko prócz sushi :) Alina- ja się wczoraj zajadałam w kinie naczosami z sosikiem serowym. Mnia uwielbiam

No ba TLC leci i doktor sex leci, zerkam od czasu do czasu, bo wlasnie musialam matyldzie zbic temperature, kurde znowu chora :-:)-(

moj m zrobil mi cos, nie wiem co i moge wiecej suwaczkow zainstalowac w sygnaturze, boze jaka ja ciemna jestem...typowa baba plus blondi ;-)

emalia
maz przejal pilota a leci cos k
ciekawego na tlc?? szkoda ze ten progrm o ciazy pominelam bardzo chcialabym go zobaczyc...

tilchna
to fanie ze ich chcesz nauczyc po polskiemu też :) a w ogole co do picia w ewentualnej ciazy czy cokolwiek robienia czego sie nie powinno, to nie czytałyście ze do ktoregos tc płód czy tam zarodek jest chroniony i nic mu nie szkodzi ?

ide spac jutro na wro za prezentem dla jasia mojego i stoliczkiem ;-) buziam wszystkie i dobrej nocy zycze i bzyku bzyku na patyku też!!:-D

nie ma to jak wpitalac na noc same zdrowosci hehe ja testowalam juz kilka, ostatni wczoraj rano i nic,takie paskowe testy z neta moze tak sobie mysle ze akurat te wczesnej ciazy nie wykrywaja heh staram sie myslec pozytywnie,ale tabletki juz na szawce nocnej czekaja bo jak dostane w nocy to bedzie masakra a czuje ze dostane...ahhh qrde ja sushi tez jeszcze nie jadlam;/

ogladam ten amerykanski program w tv i zastanawiam sie dlaczego amerykanie tacy gruuubiii sa??/ta amerykanta co przychodzi do mati jest rewelacyjna, ale przez drzwi sie nie umie zmiescic, nie zartuje dziewczyny, chyba ponad 200 kg, tu juz nie chodzi o wzgledy estetyczne (w sumie tez) ale o zdrowie i plodnosc, opowiadala mi, zew ma z tym big problem...hmmm masakra. nie myslcie sobie, ze ja szyfladkuje ludzi, mam duzo tolerancji, staram sie poznac, nie oceniac za wczesnie, ale co do tej tuszy to po prostu to sie w pale nie miesci. Jerdnak w USA to norma

Kasoku - ojej:-( a co Malej dolega?? temperatura? moze angina?
zdrowka zycze!! wiem jak ciezko jak dziecie chore [tule]

Missiiss- do jutra :)

ja wcinam paluszki i zapijam winem
nie wiem jak na gore sie doczlapie do lzoka hehe

reklama
Mala ma czerwone gardlo, byc moze angina, katar i goraczke, juz sie przyzwyczailam, niestety Mati choruje czesto, zwalam na przedszkole. U mnie rodzice chore dzieciaki przyprowadzaja do przedszkola pomimo, ze na zebraniach apelujemy o to, zeby dali sobie na wstrzymanie i nie oddawali chore dziecie, bo potem nastepuje reakcja lancuchowa a ile ja moge l4 na dziecko brac, cos czuje nosem, ze wkrotce bede bezrobotna

Do góry