reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Oj emalia nie martw sie czasami tak wychodzi, czasami o mnie dziewuszki tez zapominaja :tak:jezeli chodzi o Twoje uplawy, to u mnie to zapowiedz okresu niestety, ale kazda z nas jest inna, wiec poczekaj na rozwoj wydarzen

Kasoku, Pandorka- nie gniewam sie :) Tak sobie troszku nadziei narobiłam,że może implantacja :) To dopiero 19dc, więc do miesiączki daleko, a owu miałm ok 13 dnia więć może to właśnie to to :)

no to moze to wlasnie implantacja, ja wiem po sobie, ze jak widze juz plamienie to juz jest po ptokach, w pierwszej ciazy nie plamilam nic a nic, a sushi to przede wszystkimsurowa ryba, a wiadomo ,ze co surowe to niekoniecznie zdrowe w dzisiejszych czasach :tak:

Witam, jestem tu nowa na tym forum, ale tez staraczka. Mam na imie Sylwia i mam 35 lat. Mamy juz coreczke 11 miesiecznai chcielibysmy by miala rodzenstwo. Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia.

Alina - jezeli bedziesz miala jakiekolwiek pytania, wal smialo :)
i przykro mi ze spotkalo cie takie nieszczescie w pierwszej ciazy

chyba powinnam sie czuc wybrana ze moje jedyne 2 ciaze byly zdrowe i bezproblemowe

chrobek - dopoki nie ma @ jest nadzieja :)

Emalia - a ktory masz dzien cyklu dzisiaj? :)

Karola - ja taki sluz mam w dni plodne :)
a teraz mam totalnie odwrotny :(:eek:
skoro Tobie dziewczyny mowia ze to zwiastun ciazy to mocno trzymam kciuki!!!!!!!! &&&&&&&&&&

O Emalia juz odpowiedzialas no w 19dc plamienia to dziwny objaw :confused:
ja tak bynajmniej nigdy nie mialam wiec nie pomoge

Sloneczko hejka :-)

a mnie caly czas brzuch nie przestaje bolec i myslalam juz nad wzieciem nospy ale maz mi zakupil butelke mojego ulubionego winka i sobie sacze :)
daaaaaaaaaaawno nie pilam
troszke sie zrelaksuje

reklama
To nie plamienia tylko upławy nie są dokońca "białe" tylko podbarwione lekutko :) Słoneczko- witamy witamy. Pierwszy cykl starań? Tiluchna- to ja sie brykne po piwko i ci potowarzysze. Cosik mnie ochota wzieła a tatuś już śpi :) Kasoku- ja to bym krewetki w cieście se zjadła :) Mniam

Do góry