reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku mysle ze to kwestia
ograniczenia, lenistwa i kasy
tutaj w UK i pewnie z USA niezdrowe jedzenie jest meeeeeeeeeeeeeeeeega tanie
sa olbzymie promocje
gotowce w Iceland, Mcdonald jest tani, fish and chips
jak ktos malo zarabia i nie chce wydawac na prad i gaz to sie tam stoluje a to juz prsta droga do otylosci :(

ja wam powiem ze jak mialam problem z zasciem w ciaze z Olivcia to mi ginekolog powiedziala ze powinnam najpierw schudnac
a wazylam ok 72kg na 170 cm
bylam okragla ale nie gruba
natomiast powiedziala mi ze jajniki sa otluszczone i nie pracuja tak jak powinny i to sie powinno zmienic

i chyba cos w tym jest

zwlaszcza ze zachodzac z Piotrula w ciaze mialam 65 i zaszlam od razu :)

reklama
Alina - tez mam te paskowe testy :)

Kasoku - hmmm... u nas tez mozesz przyprowadzac do przedszkola dziecko ktore jest chore i na antybiotyku
moja tez czesto ma angine
a w tym roku zapalenie migdalkow miala uwaga 7 razy! kwalifikuje sie na wyciecie ale my nie chcemy

moze zacznij ja wspomagac witaminami?
ja ci powiem ze u mnie dobre dziala rutinacea

tiluchna dostaje rutinacea, zaszczepilam ja ribomunylem, to jest taka doustna szczepionka, podaje sie ja przez pare miesiecy kilka dni w miesiacu, z roku na rok jest z nia i jej chorowaniem lepiej, ale i tak czasami rozkladam rece, zwazywszy, ze nie chce za czesto podawac jej antybiotykow :no:

uciekam niunie bo normalnie padam
wypilam kieliszek wina:szok: i jestem wcieta :rofl2:

do jutra
tym ktore testuja, zycze II &&&&&&&&&&&&&

Kasoku -wydaje mi się ,że już to leciało :( zdrówka dla małej nie moge naprawic , wrrrr ani szybkich postów, ani emotek i trudno mi odpisac wszystkim tak to jest jak Ole sie do kompa dotknie

witam porannie:)

wstalam w nocy i mialam takieeeego kaca jakbym z litr wodki pochlonela:rofl2:
a to byl zaledwie kieliszek czerwonego wina LOL
a myslalam ze obale butle sama hihi

boli ciag dalszy, podbrzusze rozwala, bole krzyzowe i chyba juz dzisiaj nie bede swirowac tylko wezme nospe bo tak sie nie da funkcjonowac
kazdy skurcz przypomina mi o tym ze czekam na testowanie i znowu sobie wbijam nie wiadomo co:baffled:

tak jak powiedzialam wczoraj, choc korcilo.. nie zrobilam testu
czekam :)

heycia dziewczyny :) wy spać nie możecie ranne ptaszki;-)mnie jajolki dalej dokuczają co do napoi wyskokowych to ja sobie wczoraj piwno sączyłam tak długo że ostatnie łyki bez gazu blee hehe ale co tam mój G chory masakrycznie wiec ja latam koło niego jak przy dwu letnim dziecku :eek: a to to, a to to no zgłupieć można już nie wiem co może być gorszego jak mężczyzna z grypą :confused2: wiec nic innego nie robimy od wczoraj tylko łóżeczko i filmy. Śmiac mi sie chce z mojego G albo bardziej tulić i całowac za to co wczoraj powiedział:
leżę koło niego wypiełam brzuchol ( przy wypiętym wyglądam tak na 4,5 miesiąc) ;-) wiec mówie do niego pomasuj bo może tam jakaś moja fasolka sie kluje a on na to stanowczym tonem
TO NIE TWOJA FASOLKA TYLKO "NASZA" ZAPAMIĘTAJ
i jak go nie kochać :tak::tak::tak: od razu człowieczek sie lepiej czuje
za chwile znów jego jęki na temat że jest chory i wogóle no to mówie że juz mam jego choroby i żeby był zdrowy bo mi sie nie chce non stop latac koło niego a on na to :
JA CI TO FASOLKĄ WYNAGRODZE ŻE TAK SIE MNĄ OPIEKUJESZ
i jak tu nerwicy nie dostać i zarazem szału szczęścia :D:D:D:-D:-D:-D

reklama
Do góry