reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

czytam was i czytam i skoro tak o jedzeniu to właśnie paczke cheetosów serowo ketchupowych zjadłam :-) i już czuje jak mi niedobrze....
tiluchna
masz racje relaks to podstawa , ja wczoraj piwkiem nadrobiłam :)

ahh czemu tylko 1 dzien w tygodniu mam wolne.... nie czuje w ogole ze mam wolne juz dzisiaj mysle ze jutro tylko w domu posiedze i znow tydzien pracy bleeee

sikam jutro i w środe jak się umawialiśmy ;-)

reklama
Emalia - zapraszam zapraszam :tak::-D ja mysle ze obale butle
a ja pije raz na pare miesiecy hehe wiec bedzie sie dzialo ;-)

no to jezeli ty masz uplawy takie to to bardzo albo przypomina owulacje albo.. implantacje?:eek:
hmm... oby oby!:tak:

mam jeszcze godzinke dla siebie, moj m wlasnie gra w czolgi a ja zajadam popijam pisze z wami, a po 23 bzyku bzyku na patyku, musze sie wyluzowac i dawaj

a co do sushi chodzi mi o to, ze czasami ryby daja stare, ja dwa lata temu dalej rzygalam niz widzialam strulam sie niemilosiernie, a tak lubie ta potrawe, ze ho, nie umiem zrezygnowac z niej , nawet glupia w ciazy jadlam sushi z wywalonym jezorem szukalam knajpki gdzie podaja i mniam mniam

Ja tez w srode!! juz zadnych wiecej falstartow hehe:rofl2:

Missiiss - jak moj mezus tez od poniedzialku do soboty
tyle ze w soboty robi zawsze nadgodziny wiec platne x2 chyba tylko to nas trzyma przy tym ze chodzi w te soboty

ja natomiast mam od pon do piatku i w piatek koncze o 14 wiec nie jest zle ;-)
tyle ze dzisiaj uwazam ze pol dnia mialam straconego bo tylko same nerwy mialam i jakos tak odreagowywalam.. troszke sie tez dzieciakom dostalo :zawstydzona/y:
ale jutro juz obiecalam im poprawe

kochane tylko jak zaczynalam krzyczec i potem szlam na bok poplakac przychodzily i mowily 'mommy, are U ok?'
a synek mnie wieczorem taaaaaaak wycalowal i wytulil ze normalnie chyba jeszcze nigdy tak nie robil
moze czuja moje nerwy...

kusoku ale ja bym sie wina napila, ale skoro jeszcze @ nie dostalam i ciazy nie moge wykluczyc wiec ni pije, a jeszcze w domu kilka butelek z wesela jest:)
i juz mnie ciut mniej brzuch boli, ucielam sobie drzemke i tak fajnie sie teraz czuje i zauwazylam, ze jak leze na wznak, a nie na boku to nie chce mi sie tak czesto susiu.

tiluhna
a dzieciaczki uczysz po Polsku ? czy raczej tylko po angielsku mówia? tak z ciekawosci pytam ;-) jak ja bym chciala zeby moj jasko byl dwujezyczny, tak chcielismy wyjechac i lipa nikt ze znajomych sie nie odzywa. a szkoda bo w zyciu by łatwiej miał.

kasoku "bzyku bzyku na patyku" hmmm... ciezko mi sobie to wyobrazic :-D

ja zjadłam nachosy i czekolade z truskawkami mmmmniam:) kurde wino tez na mnie patrzy i sie szeroko usmiecha ale skoro jeszcze nie mam okresu to zaczekam z konsumpcja:) dzieki tiluchna na pewno bede pisac i pytac bo mam sporo tego w zanadrzu hehe fajnie sie Was czyta juz mnie oczy bolą :cool: :)

hehehe teraz pzyczailam co Kasoku napisala :rofl2::-D
a ten patyk to... hmm??? dobrze sie domyslam??:-)

Missiiss - moje dzieciaki dwujezyczne ale wola po angielsku
caly dzien albo szkola/przedszkole i mamy tylko angielska tv (choc teraz jak bede w Pl chce kupic nke)
Olivcia sie stara mowic po polsku, wie ze ja bardzo wtedy chwalimy
Piotrula jeszcze za maly by zrozumiec roznice ale rozumie jak mowie do niego po polsku a odpowiada mi po angielsku, ale zna rowniez sporo slow po polsku, mysle ze z czasem bedzie latwiej
wiesz.. ja tez spedzam dziennie 8 godzin w pracy gdzie nie ma zadnego obcokrajowca tylko ja:szok: i musze ciagle pisac i mowic po angielsku, czasem jak wracam z pracy latwiej mi mowic po angielsku z dziecmi:zawstydzona/y:

nie mam jakiejs presji zeby na maxa utrzymac jezyk polski
z tesciowa nie rozmawiamy a tesciu zna angelski
to samo moja mama i moj brat i jego rodzina - plynnie angielski
tylko moj tata nie za bardzo rozumie.. wiec dlatego dzieciaki staram sie uczyc i poprawiac
ale wiekszy nasisk bede kladla na hiszpanski/francuski/niemiecki ;-)

reklama

a pro po jezykow
padlam co wlasnie przeczytalam :rofl2:

laska czula sie bardzo niedobrze juz 6 dni przed okresem
jak okres nie przyszedl poszla do lekarza (mowie tutaj w UK)
zrobili test i okazalo sie ze w ciazy
2 tyg pozniej juz nie byla w stanie spodni zapiac i lekarz myslal ze moze jest dalej niz mysli ze jest
i jak poszli na pierwsze usg trafili na hinduske ktora nie za dobrze mowila po angielsku i ona do nich [here is one children, here is one children] no i oni mysleli ze caly czas mowi o tym samym jednym dziecku, a na 2 usg dowiedzieli sie ze to blizniaki! hehehe​

Do góry