reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Dziewczyny, może mi coś doradzicie, a więc przed chwilą byłam w kibelku, patrzę a tam gęsty śluz z nitką krwi... Zazwyczaj miałam plamienie a po nie całej godzince krew, a tu teraz takie cyrki. Nie wiem co sę dzieje, jak nie dostane @ to robię jutro albo we wtorek test. Pytam się Wam bo może miała któraś @ która się tak rozpoczynała?? Nie chcę się specjalnie nakręcać, a po drugie to już 14 dpo więc trochę późno na implantacje, no chyba że owulacja nie wystąpiła w dniu spadku temp a później... Głupieję i mam coraz większą nadzieje :-(

zrob tescik i bedziesz wiedziec :-)
A dobrze zrozumialam, ze Ty dzis powinnas dostac?

Witam wieczornie! U mnie bez zmian, trochę boli mnie brzuch, ale nie nadwyrężam się, a wizytę u gina mam teraz w piątek.

Madziolina_p jak masz mało śluzu to bierz wiesiołek. Pomiędzy 1500mg a 3000mg dziennie ale tylko do owulacji. Potem zastąp go olejem lnianym. I w dzień przybycia @ znowu wiesiołek. Musisz też pic dużo wody i pomaga tez zielona herbata. Castagnus jest dobry przy mocnych objawach PMS, przy niedomodze ciałka żółtego i reguluje również poziom prolaktyny. Ja biorę juz 4 cykl i bardzo unormował mi poziom progesteronu w fazie lutealnej ( wystarczy spojrzec na moje wykresy) mam również bardziej regularne cykle (29-30dni) i zmniejszył mi napięcie przedmiesiączkowe. A chyba olapalo brała go dwa tygodnie i pojawił sie u niej płodny śluz i owulka, a teraz jest fasolka :-). Ja go polecam!

Ostatnia edycja:
Tygryseczku dziękujemy za fluidki! Przydadzą się :)

Madziolina to może rób testy owu?

Mimimoo to może byc fasolka więc nie zwlekać tylko testuj! A jak fasolka to lepiej skonsultuj się z gin bo może potrzebujesz luteine na przykład żeby ładnie podtrzymać ciążę.

Witam porannie :tak:

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że do moich objawów doszedł czuły węch - głównie na dym - jak ktoś pali papierosa albo robi grilla, to tak mi ten dym śmierdzi, że robi mi się niedobrze i czuję go z dużej odległości :dry: Ale dym z ogniska pachnie w miarę przyjemnie :-D

Od wstania czuję lekkie mdłości, które zagryzłam bananem i zapijam wodą :rofl2:

Madziolina tak dobrze zrozumiałaś, dzisiaj powinnam dostać @, już się stresuję jutrzejszym dniem heh

I jak, testowałaś???

Witam kobitki. Wczoraj wczesnym porankiem @-szon wredny mnie zaskoczył :wściekła/y:, czyli oficjalnie rozpoczynam 5 cykl starań. Miałam tyle objawów ciążowych i nie potrzebnie się nakręcałam. Postanowiłam, że jak w tym cyklu się nie uda to ruszam na badania do mojej gin. Zaczynam się już martwić, dlaczego nam nie wychodzi? Współżyjemy w najbardziej płodne dni i d**a nic nie wychodzi. :-( pół dnia wczoraj ryczałam, pokłóciłam się z moim J i w ogóle ta niedziela to był jakiś niewypał.

Mimimoo testowałaś? Trzymam &&&

Hejka :-)

Jeszcze nie testowałam, za chwilę jadę na zakupy więc kupię teściora. Tak się zastanawiam, czy zrobić jeszcze dzisiaj czy może jutro z samego rańca??

Ciekawe jak tam Ewka, o ile dobrze myślę to też dzisiaj miała testować... ????

reklama
Do góry