madziolina_p
Fanka BB :)
Ale nie masz szczytu śluzu, żebyś mogła poznać następnego dnia, że jest już śluz wyraźnie gorszej jakości?
no moze i jakas jest roznica... ale nie dokonca w 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie masz szczytu śluzu, żebyś mogła poznać następnego dnia, że jest już śluz wyraźnie gorszej jakości?
Dziewczyny, może mi coś doradzicie, a więc przed chwilą byłam w kibelku, patrzę a tam gęsty śluz z nitką krwi... Zazwyczaj miałam plamienie a po nie całej godzince krew, a tu teraz takie cyrki. Nie wiem co sę dzieje, jak nie dostane @ to robię jutro albo we wtorek test. Pytam się Wam bo może miała któraś @ która się tak rozpoczynała?? Nie chcę się specjalnie nakręcać, a po drugie to już 14 dpo więc trochę późno na implantacje, no chyba że owulacja nie wystąpiła w dniu spadku temp a później... Głupieję i mam coraz większą nadzieje :-(
Madziolina tak dobrze zrozumiałaś, dzisiaj powinnam dostać @, już się stresuję jutrzejszym dniem heh
Hejka :-)
Jeszcze nie testowałam, za chwilę jadę na zakupy więc kupię teściora. Tak się zastanawiam, czy zrobić jeszcze dzisiaj czy może jutro z samego rańca??