reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
hejka dziewczyny :)
Podsylam wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeszcze 4 tyg albo dluzej i bede wiedziec jak sie moja ciaza rozwija w koncu....:) narazie to dobrze sie czuje ...;)
Ja pilam castagnusa i wiesiolek tylko 2 cykle no i sie udalo....:) ale nie wiem czy przez to czy nie...? cykl mi sie skrocil do 29 a mialam wahania od 28-32 i czasami nawet 34 dni.... takze sadze ze mi pomoglo..... :)

nie... ja zatestuje ok 10-go, albo moze ciut wczesniej, ale nie mam zadnych objawow, a @ powinnam miec ok 9-10, wiec chyba poczekam

Madziolino:) trzymam kciuki, oby w Twoim przypadku wyszło jak w moim - 3 dni przed spodziewaną miesiączką nie było nawet śladu drugiej kreski i żadnych objawów, 2 dni przed @ - blade, ale jednak wyraźne II! Myślałam, że tak jak testy obiecują wykrycie już od 6 dnia po zapłodnieniu, a nawet licząc od implantacji (bo to chyba była implantacja, 6 dni po owu) minęło grubo ponad tydzień i nic a nic nie wyszło. Teraz już wiem, że nie ma co wcześniej niż w terminie @ testować, bo tylko człowiek pieniądze na testy wydaje i się stresuje.

U mnie pierwszy dzień poważniejszych mdłości. Przychodziły i odchodziły, ale w kościele w pewnym momencie myślałam, że nie wytrzymam i musiałam usiąść, żeby dojść do siebie bez wychodzenia do kibelka ;-)

karotka00 - a czemu rodzina miałaby się nie cieszyć z Twojej ciąży? U mnie ciągle jeszcze nikt nic nie wie - nawet mężowi nie powiedziałam na razie. Mąż się na pewno niedługo dowie, ale rodzina i znajomi poczekają do skończenia I trymestru
;-)

wiatr&woda - gratuluję!!! A o alkohol się nie martw, potwierdzam to, co już dziewczyny pisały o łożysku :tak:

Cyntia85 - kiedyś robiłam świecę, ale teraz nie i bez niej się udało ;-) Po przytulankach podkładałam pod pupę kołdrę, żeby była wyżej i starałam się już nie wstawać - najlepiej dopiero rano - żeby jak najmniej ze mnie wyciekło ;-)

madziolina_p - co do wiesiołka, to bierze się go tylko do owulacji, czyli niekoniecznie do 14 dc.

U mnie pierwszy dzień poważniejszych mdłości. Przychodziły i odchodziły, ale w kościele w pewnym momencie myślałam, że nie wytrzymam i musiałam usiąść, żeby dojść do siebie bez wychodzenia do kibelka ;-)

karotka00 - a czemu rodzina miałaby się nie cieszyć z Twojej ciąży? U mnie ciągle jeszcze nikt nic nie wie - nawet mężowi nie powiedziałam na razie. Mąż się na pewno niedługo dowie, ale rodzina i znajomi poczekają do skończenia I trymestru
;-)

wiatr&woda - gratuluję!!! A o alkohol się nie martw, potwierdzam to, co już dziewczyny pisały o łożysku :tak:

Cyntia85 - kiedyś robiłam świecę, ale teraz nie i bez niej się udało ;-) Po przytulankach podkładałam pod pupę kołdrę, żeby była wyżej i starałam się już nie wstawać - najlepiej dopiero rano - żeby jak najmniej ze mnie wyciekło ;-)

madziolina_p - co do wiesiołka, to bierze się go tylko do owulacji, czyli niekoniecznie do 14 dc.

tak, tylko ja nie bardzo wiem kiedy mam ovu... a mam dluzsze troche cykle niz norma

reklama
Dziewczyny, może mi coś doradzicie, a więc przed chwilą byłam w kibelku, patrzę a tam gęsty śluz z nitką krwi... Zazwyczaj miałam plamienie a po nie całej godzince krew, a tu teraz takie cyrki. Nie wiem co sę dzieje, jak nie dostane @ to robię jutro albo we wtorek test. Pytam się Wam bo może miała któraś @ która się tak rozpoczynała?? Nie chcę się specjalnie nakręcać, a po drugie to już 14 dpo więc trochę późno na implantacje, no chyba że owulacja nie wystąpiła w dniu spadku temp a później... Głupieję i mam coraz większą nadzieje :-(

Do góry