madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któras nie miala dzis testowac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz się przywitam, bo coś mnie nie zauważono helllllloo
Nanncy, jak piszesz o ketonalu, to przypomina mi się moja znajoma - ponad rok temu starała się o dziecko, zrobiła mnóstwo testów domowych, miała 2 krwawienia w terminie miesiączki, gdy w końcu wyszedł jej pozytywnie i poszła do lekarza okazało się, że jest to już 13 tydzień (była troszkę przy kości). Paliła, piła - myślała, że się nie udało. Ma mega bolesne miesiączki, wtedy też miała i też brała ketonal. Całe szczęście urodziła zdrowego synka.
Moja mama miała bardzo bolesne i obfite miesiączki - u niej było to spowodowane mięśniakami na macicy. Warto to zbadać. To nie żarty - lepiej wyleczyć przyczynę, niż truć się ketonalem - za parę lat brania comiesięcznie ketonalu będziesz leczyć do tego co najmniej żołądek :-(
Mnie dziś wieczorem zaczęły boleć jajniki co jakiś czas i piersi. Jestem w 20 dc, więc ciutkę boję się, że to na okres jednak Gdyby już był 6 sierpnia, oh
Witajcie moje kochane. Wracam po udanym weekendzie :-), a upały rzeczywiście ogromne . W sobotę zrobiliśmy wypad do Solca Kujawskiego do dino parku a wczoraj siedzieliśmy w jeziorze bo na plaży się nie dało.
Dziewczyny współczuję wam tych bóli miesiączkowych ja mam lekkie bóle tylko przez pierwsze 2 dni.
ola jutro wszystko się wyjaśni trzymam &&&
centka wyrobiłaś wczoraj przy garach? Było ponad 30 stopni! Teraz życzę miłego zajadania ;-)
Odnalazłam listę :-)
elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Arcala 27.07
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
olapalo 30.07
Ewka358 3.08
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08
Ulika 04.08
Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08
Dziewczyny trochę się pogubiłam, pomocy. Malgonia1, Dorcia, Arcala,Susel @ czy II?
Nanncy co z Twoim plamieniem? Mam nadzieję, że ustało.
Dopisz mnie tez Jestem tu nowa - ostatnia miesiaczke mialam od 4.07-8.07 Teraz czekam albo na @albo na II (@jesli sie pojawi to szacuje na 1-4.07 cos kolo tego gdyz nie wiem czy bede meic regularne cykle mam pierwszy "normlany"cykl od odstawienia hormonow)
A i Dziewczyny - dzis zobaczylam z rana dziwny sluz - taki mega gesty i bialy - szczerze to wczesniej sie nie przygladlam kiedy jaki mam sluz bo od 5 lat bylam na hormonach wiec to bylo bez sensu.. ale dzis myslam ,ze mi tak mokro ,ze moze @ sie pojawila czy cos a patrze a to taki wlasnie dziwny sluz.. macie o tym pojecie??? Help
ja to jestem taka niecierpliwa, że bym juz zatestowała, hehe i co z tego, ze wczesniej? taki sluz czesto jest oznaka ciazy!!!