reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

suseł kochana Ty spać po nocach nie możesz??? :-D

madziolina to dobrze, że nikt się nie zorientował bo inaczej by się wydało jak nic...

no krechy jak marzenie!!!! przepiękne, marzę o takich!!!

żabucha hej mamuśka! jak tam się czujesz? jak mąż zareagował?

lamorela cześć :happy2:

reklama
Hej karola. Dziś mam dzień nudy. Mąż w pracy, pies padł, a ja leżę i choruję. Do tego jest z 30 stopni i w domu nie idzie wytrzymać. Z okazji nadchodzących urodzin mam w planach zakup paru kosmetyków z Pat&Rub, a co czasami można poszaleć!

lamorela kup i wypróbuj no i oczywiście napisz na blogu czy warto!!!

właśnie słyszałam o tej serii kosmetyków z programie Pani Gadżet, ona bardzo jest zachwalała, ciekawe czy Tobie też podpasują.

czekam z niecierpliwością na recenzje! :tak:

Karola ale sie dopatrzylas :) no właśnie te nieprzespane noce to powód moich zmartwień bo zaburzona tempke! Wtedy czekałam na samolot i mi się nudziło;)

Madziolina cudowne masz te kreseczki!

Cześć laseczki !!!

Żabucha ja mam (chyba) 15 dc...czyli chyba po owulce. Testów owu nie mam, tempki nie mierzę i ze sluzu tez nie wywnioskuję nic bo dość często się kochamy i w sumie wypływają ze mnie cały czas żołnierzyki:baffled:
Licząc " na chłopski rozum" jestem w połowie cyklu

Zmykam się położyć bo mam dzisiaj ciężki dzień !!!!!!
Dobrej nocki !!!!

Hej karola. Dziś mam dzień nudy. Mąż w pracy, pies padł, a ja leżę i choruję. Do tego jest z 30 stopni i w domu nie idzie wytrzymać. Z okazji nadchodzących urodzin mam w planach zakup paru kosmetyków z Pat&Rub, a co czasami można poszaleć!
lamorela ja też czekam na recenzję, bo ostatnio sport i kosmetyki to pierdoły, którymi próbuję odciągnąć myśli od staranek ;-) i tak w ramach przeszukiwania netu pod kątem pierwszych oznak ciąży przeglądam różne blogi w poszukiwaniu ideałów kosmetycznych ;-)

Ja o Pat&Rub wiele dobrego się naczytałam, a, że cena mnie skutecznie zniechęca do ich produktów to zaszaleję na urodziny:tak: do tego jak trochę uzbieram zakupię na zimę mój ukochany podkład z Clinique, latem jest on dla mnie za jasny, a na zimę do mojej białej twarzy idealny! Jeszcze wracając do Pat&Rub właśnie tłumaczyłam mężowi, że jako kobieta potrzebuję więcej kosmetyków niż szare mydło i pianka do golenia.

reklama
Cześć dziewczynki :-) witam poniedziałkowo. Ja od soboty jestem taka padnięta, że :szok: dopadło mnie jakieś przeziębienie czy coś... tempka powyżej 38 co za paskudne uczucie, a tu owulka się zbliża wielkimi krokami, a ja nie mam sił się przytulać :-(

Do góry