reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

suseł kochana Ty spać po nocach nie możesz??? :-D

madziolina to dobrze, że nikt się nie zorientował bo inaczej by się wydało jak nic...

no krechy jak marzenie!!!! przepiękne, marzę o takich!!!

żabucha hej mamuśka! jak tam się czujesz? jak mąż zareagował?

lamorela cześć :happy2:

reklama
Hej karola. Dziś mam dzień nudy. Mąż w pracy, pies padł, a ja leżę i choruję. Do tego jest z 30 stopni i w domu nie idzie wytrzymać. Z okazji nadchodzących urodzin mam w planach zakup paru kosmetyków z Pat&Rub, a co czasami można poszaleć!

lamorela kup i wypróbuj no i oczywiście napisz na blogu czy warto!!!

właśnie słyszałam o tej serii kosmetyków z programie Pani Gadżet, ona bardzo jest zachwalała, ciekawe czy Tobie też podpasują.

czekam z niecierpliwością na recenzje! :tak:

Karola ale sie dopatrzylas :) no właśnie te nieprzespane noce to powód moich zmartwień bo zaburzona tempke! Wtedy czekałam na samolot i mi się nudziło;)

Madziolina cudowne masz te kreseczki!

Cześć laseczki !!!

Żabucha ja mam (chyba) 15 dc...czyli chyba po owulce. Testów owu nie mam, tempki nie mierzę i ze sluzu tez nie wywnioskuję nic bo dość często się kochamy i w sumie wypływają ze mnie cały czas żołnierzyki:baffled:
Licząc " na chłopski rozum" jestem w połowie cyklu

Zmykam się położyć bo mam dzisiaj ciężki dzień !!!!!!
Dobrej nocki !!!!

Hej karola. Dziś mam dzień nudy. Mąż w pracy, pies padł, a ja leżę i choruję. Do tego jest z 30 stopni i w domu nie idzie wytrzymać. Z okazji nadchodzących urodzin mam w planach zakup paru kosmetyków z Pat&Rub, a co czasami można poszaleć!
lamorela ja też czekam na recenzję, bo ostatnio sport i kosmetyki to pierdoły, którymi próbuję odciągnąć myśli od staranek ;-) i tak w ramach przeszukiwania netu pod kątem pierwszych oznak ciąży przeglądam różne blogi w poszukiwaniu ideałów kosmetycznych ;-)

Ja o Pat&Rub wiele dobrego się naczytałam, a, że cena mnie skutecznie zniechęca do ich produktów to zaszaleję na urodziny:tak: do tego jak trochę uzbieram zakupię na zimę mój ukochany podkład z Clinique, latem jest on dla mnie za jasny, a na zimę do mojej białej twarzy idealny! Jeszcze wracając do Pat&Rub właśnie tłumaczyłam mężowi, że jako kobieta potrzebuję więcej kosmetyków niż szare mydło i pianka do golenia.

reklama
Cześć dziewczynki :-) witam poniedziałkowo. Ja od soboty jestem taka padnięta, że :szok: dopadło mnie jakieś przeziębienie czy coś... tempka powyżej 38 co za paskudne uczucie, a tu owulka się zbliża wielkimi krokami, a ja nie mam sił się przytulać :-(

Do góry