reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

No ja to jakaś ciemna już jestem :szok: Tylko wtedy jak byłam u gin 12 dc, to powiedziała, że możliwe, że jest już po owu, że jak mam cykle 27 dniowe, to mogłam mieć nawet w 9 czy 10 dniu owu! (chociaż nie wierzę, bo nie miałam żadnych objawów) Ale też możliwe, że owu w ogóle nie było, ale że już jej nie będzie w tym cyklu! Nie było żadnego pęcherzyka, za to powiedziała, że endometrium piękne, przygotowane na przyjęcie dzidzi :( Czyli możliwe, że jednak była owu? Bo wzrost tempki nie jest wyznacznikiem owu :-( Ovufriend wyznaczył owu na 13dc. Wtedy tego dnia czułam kłucie jajnika i znowu miałam bóle 4 liter :sorry2: W sensie, że nie moglam normalnie usiąść, a tak mam zawsze podczas owu, tzn. zawsze myślałam, że to podczas owu :/ Bo moja mama i siostra też to mają i też twierdzą, że to podczas jajeczkowania :-D

Przez to wszystko wzięłam się za mycie okien :D Co z tego, że deszcz leje :-)

reklama
ŻABUCHA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawaj fotkę !!!!!!!!!!!!!
Jejuś...ale superowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, tylko tak wpadłam na chwile a tu takie wspaniale wiadomości!

Zabucha GRATULACJE!!! Widzisz nie było co się stresowac krwawieniem. Mówiłyśmy ze to implantacja!

Karola gratuluje owu! Wow! Oby teraz była fasolka:)

A u mnie chyba właśnie owu przyszła zaraz po krwawieniu i mamy tylko jedno serduszko o właściwym czasie:(

Staranka już za tydzień, a ja się nie mogę już doczekać :-D:-D Za tydzień wraca mój luby, idealnie. Może przez te łącznie 20 dni wyhoduje duuuużo żołnierzyków!! Witam weekednowo!!

susel a dlaczego sadzisz, że owu była zaraz po @? testy Ci tak wyszły czy byłaś na monitoringu? nie łam się, może akurat to jedno serduszko będzie tym szczęśliwym! :tak:

moniqaa hehe, dzięki za wsparcie, oby sprawdziło się to co mówisz i ten cykl był dla mnie super niespodzianką!

cyntia 20 dni? sporo, lepiej niech mężuś zadziała na własną rękę zanim wróci, hihi, bo takie 20 dniowe żołnierzyki mogą nie być już zdolne by dorwać jajeczko, najlepsze są takie 2-3 dniowe :tak:

Wszystkim Wam kochane bardzo dziękuję. Staraliśmy się od luty/marzec tego roku, czyli jakieś 5-6 miesięcy.

Wklejam fotkę wczorajszego testu:-)
IMG_1062.jpg

Załączniki

• IMG_1062.jpg
    IMG_1062.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 72
Żabucha mam ciarki na plecach...ja też chcę takie !!!
Kochana kiedy wybierasz się do gin ???
Ależ się cieszę ??? A jak się w ogóle czujesz ??? Jakieś objawy ciążowe już masz ???

Dorcia czuje sie ok. Troche senna jestem, piersi mam nabrzmiale jak kamienie:szok:! Siusiam czesto po trzy kropelki:rofl: i dzisiaj jeszcze pobolewa mnie brzuch jak na okres, bo dzis powinna byc @. Ale jej nie ma:-)! Do ginki ide za tydzien albo dwa, jak bede w Polsce na urlopie.

reklama
Żabucha - ja Cię kojarzę właśnie z marcówek jeszcze ;) Cieszę się bardzo, że Ci się udało! ;-):-):-D Ja mniej więcej od tego samego czasu się staram. U mnie to 6 cykl taki z mierzeniem tempki i testami owu, a tak w ogóle to 7, tylko, że ten pierwszy to był taki, że z tego co pamiętam to w środku cyklu się nie kochaliśmy akurat, więc nie dziwne, że się nie udało :-p A jeszcze w tych 6 było też tak, że mój J był na targach 5 dni i wtedy miałam owu, więc też dupa z tego.

Jak ja chciałabym zobaczyć II kreski na teście, donosić do końca ciążę i mieć zdrową dzidzię!!! :-(

Do góry