Mariot
Zaciekawiona BB
Mariot, pisz - jeśli Ci to pomaga, pisz, kochana! Los jest nieprzewidywalny. Ale Ty nie masz na to wpływu, a już w ogóle na życie innych. Nie pomożesz płacząc w domu. Nie możesz się stresować :-( Stres w ciąży - poznaj skutki - Ciąża - Rodzina - Polki.pl Dostałaś teraz z góry ogromny cud, jakim jest maleństwo i powinnaś łapać z tego szczęścia jak najwięcej Myślę, że powinnaś zaprosić siostrę np na lody czekoladowe do siebie. Powiedzieć jej o maleństwie i podzielić się swoim smutkiem i obawą o nią. Nawet i dziś! Ile Ty i siostra macie lat? Długo byli małżeństwem?
Nie mam serca dzielić się z nią teraz taką nowiną... czuję się tak jakby to całe zło mnie spotkało:-( Wiem, ze nie powinnam sie teraz stresować ale to jest silniejsze ode mnie. Jest mi tak strasznie żal... że nie udało jej się jednak znaleźć tego jedynego... Jeszcze w czerwcu byli na wakacjach, 2 dni temu jeszcze planowali remont a wczoraj jej powiedział że to koniec. Małżeństwem byli/są niespełna 1,5 roku... siostra skończy za 2 tyg 33 lata... taki "prezent" urodzinowy :-( Ja mam 26. Tym gorzej sie czuje ze jestem mlodsza a mam bardziej życie poukładane... To takie trudne :-(